Birma
Zdravo,zanima me ( tisti kateri ste že to dali skozi ) kje ste kupili oziroma dali šivat obleko za birmo za deklico...
Komentarji
kanžor
Naj falej prijde če si obleko sposodite .
obleka mađarska ali sposoja :D
mejne pa zanima ka se zdaj davle za darilo če si birmanske boter, ka se kupuje ali kelko pejnez se davle?
dober skuter ali jurja
Mala dobila prenosnika za jurja + keš :)
Ka se van meša ???? jurja ????? pa to se za gostüvanje ne da telko; edino če si priča. Keri da jurja kot boter, tisti nema vse poštimano v glavi.
resno, povejte ka se davle za birmo. mene tudi zanima. letos bon boter. jurja je absolutno preveč, 500€ je zame tudi preveč. ne mislim 1 mesec delat zato,ka bon nekomu dal ta denar. konec koncev nisem niti veren, niti me birma ne zanima in mi ne pomeni nič.
Če misliš dati birmancu 100 eur pol raje povej da neboš boter da neboš maloga razočaral ker žal je tak deca si gnesden sami iščejo botere in da si bil izbran je dejte že melo nekši razlog.
Torej praviš, da je npr. 100 EUR premalo? Pa kaj sta na glavo padli?
za botera sigurno :) drugače ne
Zato ka nekoga pri 6-on leti vržeš nekan, ge nema pojma, zakoj je sploj tan, si rejsan zaslujži vsaj jurja, ka je to pretrpo. :D
No, neven, ge san dobo za tisti čas komp, vreden slabih 200k SIT. God bless. ;)
Preštite si, ka je birma, pa ka pomeni biti boter:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Sveta_birma
Či dobro razmin je boter zaduženi za duhovni del birmancovoga živlenja, nej za materialni. Ne pravin, ka njemi nebi nekaj maloga dal. Bole kak spomin na botra.
Tüdi krstni boter, pa poročna priča ma bistveno večjo odgovornost, kak pa tou, kelko pejnez more dati.
San gvüšna, ka tou v cerkvi fajn razložijo, samo je narod je že čistak kompas zgübo…
Gladiator.
Ge san dobo za darilo vro. Kelko je bila cena neven. Verjetno kakšnih 20 jurjov. Ugibam.
Glede na tau ka tej hec dosta preveč košta smo šli po obleko na madžarsko(lenti) tak da smo malo porihtali v nulo za 70 eur :) je pa rejsan ka je mejla tau samo ednauk oblečeno