Bioritem
Imam nenormalen bioritem... zaspim ob pol 5h, prej nikakor ne morem... povejte mi svoje izkušnje... kako si urediti bioritem?
Komentarji
najdi si job
Budilka ob sedme zajtra te rejši takših problemof! Slujžba tude samo ka je tou malo žmetnej najte. Načik nejde kak ka začaš rano stanjuvate pa te ob pounouče že pred televizijo frčeš kak gejž!
zakoj bi si ga sploj urejala? btk. vsaj neka delaš, nej kak ovi ka spijo ponoči.
@I-OWN-YOUR-MOM urejo bi si ga zatau, ka je to več nej normalno :D ovak pa maš prav ja :D
@josko vupan ka de delovalo.. od vutro naprej let's go :D
Začni se ukvarjati s športon pa med dnevom ne spi ;)
čist odvisno. ge npr. lejko 6vr športan, med dnevon ne spin nika, pa mo še itak do 3,4 gor.
aja, L., moški si ti. (to so bli ovi plakati s citati, ka si je ena diklina zmislila, nej?). kadiš vači kaj, ka si tak dugo gor? či ja, te kadi tan okoli 9 in to zadnjič tisti den, pa boš okoli 11 (normalne?) vre šau spat. no, či pa ne kadiš, pa tuj isto vala.
Noč je za spanje vse drugo ne pride v poštev .......
premalo detajlov si povedal ka bi ti lejko povedali ka napravi.
@@I-OWN-YOUR-MOM kadin ja.. too much.. malo me je zaskrbelo gnes..priden v trgovino, pa mi pravi šefe.. jezoš.. ti si pa redno shujšo.. pri 21 letaj :D
bioritem .com
Idi spat par ur prej in vstani par ur prej. :)
Lahko imaš polno glavo skrbi,misli al pa kaj drugega...Probaj pred spanjem globoko dihat,s trebušno prepono in zbistrit misli,na nič ne smeš mislit.Tudi počutje bo boljše. :)
Imam nenormalen bioritem... zaspim ob pol 5h, prej nikakor ne morem... povejte mi svoje izkušnje... kako si urediti bioritem?