Bianca ŽM - zaklenjena tem?
Zakaj v omenjeni temi ni možno podati komentarja?
Komentarji
lekar kritike ne prenese :D
Baba je res čudna:) Zaradi kritike oz. drugačnega mišljenja je verjetno zahtevala, da onemogočijo dajanje komentarjev. ZELO ZELO SLABO REKLAMO SI JE NAREDILA ZA TO SVOJO BOGO FIRMO. Me prav nič ne čudi, da njeni mož dosti odsoten (''službeno''). Zraven take trmaste ženske se ti lahko zmeša.
Ova da intervju za portal Sobotainfo, keroga štej pol Pomurja. Več ale menje je jasno ka de narod tej intervju pogledno in potem tudi pokomentero. AMPAK komenteranje je leko samo v pozitivnon stili, vsake kritike in nestrinjanje so pa nezaželjene!!
In potem vsa užaljena zahteva zaklep teme.
Bravo. Naparavila si najslabšo možno reklamo za svoje podjetje in sebe.
ah preklemano...pa san jo ščela še pitate ka zaboga je npr. na toj zapestnici tak posebnoga http://www.facebook.com/photo.php?fbid=479537522068095&set=pb.135789836…
ka je "vredna" 64 evre..ker če malo pogooglam, potem bi bila vrednost le-te največ 30 evrov ali pa še manj, glede na ceno dobavljenih kamnov (v mojem primeru iz Kitajske - haha). Pa vuplen ka to temo tak na skrivaj tude šte ..zato ka, z temi izdelki se v Prekmurju nede doteknola populacije, vsaj nej po toj ceni, tistoga višjoga sloja pa tu nega, keri bi to kupuvo. Me pa resno zanima če so tej izdelke tak precenjeni zaradi tistega 100% eco, bio, organic....pa ne ven še ka...
Pouleg toga pa, nemre pričakuvate, ka de se njoj folk klanjo, vsaki ma svoje mnenje, boga je pa tude nej za keco potegnola samo zatou, ka je negi v tujine najšla premožne stranke, kere mislijo ka je neka eco...etc. samo zatou ka tan eco piše. poreklo pa je vprašljivo.
Tak ka, gospa Bianca prosin lipou, ka mi bar za ta produkt, ka je tu v linke, povejte, ka je na njen tak posebnoga, pa nej mi zaj odite z nekšimi eko, bio, organic...etc...kraticami, ampak ščen znati, točno poreklo toga materiala. Pa ja, piknola san se v tou, pa nej zato ka bi ščela mete, ampak za tou, ka si ges isto takšo stvar napravin za najmenje pol ceneje, ka kakša umetnost pa tou tudi neje.
Te pa zakoj je telko vicov o blondinkah.. V ton primeri je marsi keri še kakšna realnost..
Nej čudno če se takše kure sprehajajo po sveti ka drugo nevejo kak nakladati, kda pa dobi negativno kritiko, pa se verjetno potegne v postelo z kilo sladoleda (keri tudi vsebuje mleko), ampak verjetno zaradi svoje samozagledanosti ne skapera toga in dale svoje mute pa čobo vliče..
Svašta, če se ne strinjaš z njo, si avtomatsko primitiven, nerazgledan, itd
Meni osebno ni "prodala" čisto nič, kvečjemu mi je pustila zelo slab vtis in verjetno še marsikomu...
GOTHA nič nede glede tvoje željene informacije. Verjetno še sama nima pojma:)
Branko Boldižar
Menej pa zanima kelko ona plača za tej eko štof iz afrike ka lejko kak san negi zaslejdo cejla vejs od nje živij? Pri ton se najbole pitan kak dobro živejo...
Ja, njoj bi bilou fejst pametno, ka si zaposli koga za PR :) Ne ven no, neman rejči. Eni njeni izdelki so čista všečni, samo me je po njenih reakcijah na forumi minulo, ka bi kdakoli ka kupila od nje (rajši malo pobrskan po Etsy-ji). Sicer pa kak pravijo, kdo visoko lejče, nizko spadne. In mogouče dobro v vidi pri 38-ih lejtaj, ali možgane ma na nivoji razvajene šmrkle.
Tou, ka pa je tema izbrisana, je samo pika na i .
Želela sem samo napisati, da imam počasi dovolj ljudi, ki pridejo na moje dvorišče (beri Prekmurje) in me tam žalijo....enako kot ona Brunčeva.
Pa kaj je z vami ženske? Kak si dovolite priti "domov" in nas domačine na domačem terenu žaliti?? Glejte, svet je velik, letalske karte relativno poceni in torej ne vidim razloga, da se ubadate z nami malimi in zaostalimi ljudmi.
In ja, tudi meni so bili izdelki všeč. Pa mi niso več, ker verjamem, da se nanje prenaša energija tistega, ki jih ustvarja. In ta mi ni všeč.
Lp
Branko Boldižar
To je čisto enostavno tak:
Tan v velkon svejti jin pač kljub vloženim uram ne uspeva kot bi rade pa se spomnijo kak je bilo doma pred xy letami. Ker si seveda mislijo deklce ka so one edine šle naprej se jim zazdi ex domovina kot obljubljena oaza v kateri prebiva zadosti nerazgledanih/omejenih kmetov (se opravičujem za žalitev dejanskih kmetov)! V takšem okolju si obljubljajo prosperiranje na kvadrat ter potrditev svoje superiornosti...
Konča se pa zadeva kot nam kaže praksa z eno duuuugo surlo ter obnašanjem na nivoji, keroga je prelepo opisala Casiopeja
Lep večer vsem skupaj!
Kda mi je kolegica pred kakšnin leton pa pol prvič omenila Bianco in ka naj na interneti poiščen kakšen intervju z njo, san bila po prebranon intervjuji navdušena nad njo. Nad ten ka je ena diklina iz "zabačene" sobote prišla tak daleč si ustvarila takšo kariero, svoje podjetje in ma eno vizijo kak obrniti svet na bokše... to mnenje san mejla do pred kratkin... zaj kda san preštejla njene odzive na razna dejanja in komentare drugih. Ženska kera bi naj bila tak razgledana in intelignetna ne poda takšoga odgovora oz svoje mnenje na dejanje drugih in se ne spušča tak nizko! To ka piše takše dobesedno blesave komentare z raznimi "ha ha ha" je prav prizadeto. Čist san razočarana nad njo. Ja, poveš ka ti je nej fajn ka majo ljudje takši odnos do živali in probaš to s stilon in na eleganten način izrazite, nej pa kak če be malo prle iz štale prišla ali pa bila ena pubertetnica kera čuje kak trava raste! In tudi to njeno lastno komenteranje pod intervjujon je bilo čist pod nivojon. Zelo slaba reklama za sebe in za podjetje in dovmin ka se ženska zaveda kakšno škodo je naredila svoji "viziji"...
Mej lastno mnenje ampak spoštuj tudi druge!
Zakaj v omenjeni temi ni možno podati komentarja?