Bend išče člane!
Novo ustanovljeni bend iz Prekmurja išče nove člane (kitarista in bobnarja). Igrajo se rock, funk rock pesmi. Določenih je že kar nekaj špilov in nastopov (pred Ribjo čorbo in Plavim orkestrom). Ker nas čaka veliko dela, prosimo, če vsi zainteresirani čimprej kontaktirate na tel.: 051430077 ali na mail: [email protected]
Pogoj je starost med 16 in 21 let.
Prvo avtorsko pesem skupine najdete na: http://www.youtube.com/watch?v=R7kjvEyayeA
Komentarji
kelko jima plačate ka takšo bi takšo muiko špilala ?
ta kitarist in bobnar mislin
Realno... avtorska pesem še kama ta... melodija... ampak besedilo... tak se mi zdi ka je samo telko ka se rima vkup djano... od nekših manekenov do oken, do vetra.. pa do radirke? Neven no... če tekste malo izboljšate ide skoz..
@fingerling: +1 ;) sten ka meni se melodija gli ne vidi.. bi trbelo nekak zbokšati, bobni so pri introje nekak redno čudni :) pa trbelo bi nekšo melodijo, ali nekši mali solo :) sicer pa .GreGa. nejsi ti pri blind 4 destiny? al kak se že zovejte.. komad brez tebe ne morem je fejst dober, taka bi ti mogo meti nekaj izkušenj z pisanjon besedil.. mislin, that's my opinion :) vači pa puno sreče pri iskanji kitarista pa bobnara, pa good luck vnaprej ;)
Fingerling
maš prav.... tisti ki se razume v glasbo to mal drugače gleda...ne samo besedilo..tudi ostalo je šfoh... bv melodija, instrumenti čist osnovno začetniški....in če se greste rokerje zelo pogrešam šusen kitarski solo.....pa raje napiši da se igrajo pop oz pop-rock komadi.... ker to mimo rocka bežalo nej!! sori... saj ok trudite se pa špilajte ka špilate...sam označite to mal inače... ker to za mene pa šče verjetno večine ni nikakor rock... ok pop-rock mogoče...ker je ful ful razlika rock ale pop-rock!! za funk je pa značilen odličen odličen bassist in močen gruv na basse in to močno dvomen v slišanon ka je vaš bassist sposoben funk špilate!!! dečke ne zamerite sam včase mal bole realen bite!! pač moje mnenje!! Lp
T.H.O.R.
tüdi ge se podpišen pod T.H.O.R.-of komentar. tou je mimo funk-rocka bejžalo nej.. pa predlago bi, ka prvo pevca menjate, ker ma katastrofalen glas, oz. sploj nema posluha. či je to posneto studijsko pa tak lüfta, kak še te more v živo biti...
moj komentar je samo dobro namerno mišleni, ker je zadnje čase ogromno mladij bendov (blind4, eight, sugarfree, mrtwa t.), keri več ne dajo nič na kvaliteto, glavno ka se žaga pa ka so slikani s kitarami, okrog pa odijo kak kakšni kokoteki. pa vsi tej bendi ponavadi isto zvenijo -razštimane kitare, soloji glih telko ka so, ritem nikakvi, dretje na mikrofon brez posluha, pa še vsi delajo avtorske komade, šteri so vsi isti - trije duri, besedila čist mimo, kvaliteta nikša. rajši se prvo spravite vadit, te špilat ka si čimveč izkušenj naberete, pa te avtorske komade delat. znan ka ste mladi pa ka se trudite (či sploh se), ali dajte nekaj na kvaliteto pa se nafčite bar osnove, nej pa ka eni mislijo ka so takoj za siddharto.
Ma ja saj melodija je pač tipična punk baladica :) nej san ščeu bite preveč strogi :) Malo mi drive-a fali v celon komadi.. Tak se mi zdi ka je v 5 minutaj nastal.
Tak je tau, lane na grade san slišo nekše sugar fre, točno tak kak je napiso,, NEGDO,, samo nekše šerotanje pa drenje bres glave pa repa, pa san jih letos pa slišo pa so lekar še slabši-tau je bil samo primeer-keroga san doživo
ka je problem ka gnesden elektro gitaro dobiš že za 100€pa bobne za250€, pa te tau z domačeme zvočnikame skup zvežeš,...te pa nišče ne cene tej instrumentof, negdaj če se dobo elektro gitaro je koštala tude po 3 plače, zatau se jo pa čuvo pa ceno,
Zatau fantje če mate autorske komad trbej pejneze skup šparate, pa v studiji uredite rednon,šparate vsak evro pa živete za muziko, samo tak te gratale dober bend,..
TotenKopf
drugi del je najboljši: fantič, božič, nič, zatič... bi lejko napravli nogometno pesem: zahovič, udovič, novakovič, dedič :)
Nimam kaj dosti za dodati, kajti že večina tu zgoraj je napisala skoraj vse(T.H.O.R.)
Kar se tiče pevca oziroma njegovega glasu(naj mi ne zameri)naj povem, da o rock muziki niti razmišljati ne sme. Z takim "glasekom" ala Miha Balažič(Magneti) lahko prepevaš samo kake otroške pesmice. Verjetno si še zelo mlad, pa bo se glas z leti spremenil bolj na rokerski, kar se pa tče pesmi pa so ostali že vse povedali..skratka z dvema besedama bi vse skup označil kot:" Otroški vrtec."
Pa brez zamere,z muziko je ogromno dela in odrekanja, za kakšen vidnejši uspeh je treba kar nekaj let, zraven talenta, ki je obvezen, pa tudi kakšna podlaga v obliki glasbene šole, potem pa delo, delo, in samo delo..
L.P. in ne vržite puške v koruzo.
nevem, zakaj je potrebno če nekemu bendu v začetku neuspe, takoj (oz po letu ali dveh) ustanoviti nov bend, in priti vn z še slabšo pesmijo...
@negdo
nebi ti The Eight tu cuj mešo, razen če maš kaj konkretnoga za povedati, če pa maš pa kar ;)
nej, saj nejsan mislo The Eight. očitno san v sili ime zamenjo, ker je podobno tistomi (se ga ne spomnin). The Eight so pa že malo kvalitetnejši, jih tudi poznan. taka se opravičüvlen za napako.
vglavnon, nema veze za keri mladi bend se ide, samo naj delajo malo več na kvaliteti!
Jes se kar s T.H.O.R.on strinjan.
Paulek tega pa mi že kar nekaj časa na žifce ide, ko se ta mladina nekaj spravi delat brez potrebne discipline in spoštovanja do muzike.
Tau ka vij delate ma zaenkrat še malo malo veze z glasbo. Vse skup vleče bole k banalnim in absurdnin hotenjon ka bi bili znani na našen konci, pa keri de več pejnez nabral na enen koncerti.
Kak že dobro znano, je muzičarstvo eno najvekšij kur***ij na svejti, saj se moreš odavati na odri. Kak še pa te glupo vö spadneš, či je še sex nej dober.
Pa neven kak lehko bend skup spravlaš pa že maš zrihtane nekše koncerte.
Tau je čist mijmo.
Najprle se eno leto samo vadi, pa te, če kakšo muzičarsko uho opazi, ka ste za nekoj, te se ide na naslednji level, pa se špila na koncertaj (keri bi se tude mogli stopnjuvati).
Nejde se tu samo za izkušnje, ker če vas nikak 3x čuje, pa je vse za nič, te štrtič nede šel, či je nej kaj naraube z jin.
Tau je kak pri rač. igricaj, ka de se mogauče malo bole razmilo..:)
nemreš prvi level preskočiti, pa iti v drugega, razen če maš nekše code, te pa si v drugen prauti konce, kda moreš kakšoga zmaja bujti, pečeni, ker si se v prvon leveli nej nafčo kak se sabla držij.
evo, zadosti smo zabluzili.
Želin van ovači dosta uspeha, pametnoga leaderja, keri ma kaj znanja kak se dela (pa tau ne pomejni ka či dvej leti po odraj skačeš ka znaš kak ide), dober vokal in seveda disciplino, pa talent (či glij si ga nejde kupiti)
Se strinjan tude, ka je tau vse skup deleč od roka.
k večjemu pop-rock..
Funka pa mi sploj kcoj ne mejšajte, ka je pa za tau resno potrebno puno znanja pa dobrih rifof, kerih zaenkrat še ziher nemrete skup spraviti oz. nemate zadosti znanja ali talenta. nekaj od toga bau.
Evo mislen ka en kvaliteten band, bili so na Slo ima talent, špilajo pa hard rock, metal. http://www.youtube.com/watch?v=dmcMsEyypXc
No,nebi rad bil mesramen,ka se verjetno dečki trudijo,samo ta vaš avtorski komad se mi ne zdi gli profesionalen.Besedilo takak če bi na silo bilau fkup napravleno,po domače povejdano zveni kak kakšno nakladanje.Sončna uprava vas prekaša z svojin avtorskin komadon,stau na uro.
Okei, če že vsi mate telko za povedati, naj še jes dodan svoje mnenje...
Neven sicer, što je pravo, ka je direkt ta avtorska pesem rock, funk/rock, ali karkoli že pač (ker nindre ne pijše, kakšne zvrsti je pesem)!
Omenjeno je, ka špilamo rock, pa funk/rock pesmi (tau so mišlene razne priredbe). Ker na špilaj ne špilamo avtorskih pesmi, ampak večinoma priredbe (prljavo, bfm, ... ipd.).
Opazo san tude, ka vas je tu večinoma takšnih, ka se "profesionalno" razmite v muziko, kar me preseneča, ampak okej...
Glede besedila... Če poslušaš besedilo kak trebej, boš znal zakoj se ide...
Pesem resno neje napravlena profesionalno, kar tudi sami nejsmo nameravali napraviti, ker nejsmo na takšnen nivoji, ka bi meli to omogočeno. Soloja pa namenoma nejsmo dodajali!!!
Nič neman proti vašemi mnenji (ker ma vsak svoje) in lepo, ka ste napijsali, ka pač što mijsli (lehko še kaj odnesemo od toga), ampak vsaki dela po svoje. Tudi mi nejsmo nič drugačni!
Poznan dosta lidij, kerin je pesem vredi (in to mi je qL). Znan pa, ka vsen naša muzika ne odgovarja, niti jin nikoli nede, pa se zato sploj nič ne sekejran.
@kansas, Sončna uprava deluvle že prece dugo (kelko jes znan), pa tudi člani so že prece izkušeni. Pa čestitke, ker se tudi san strinjan, ka je dober komad.
Sicer pa, što nas je kdakoli čül ge špilati, še v zasedbi Blind 4 destiny, mijslen, ka tistega nejsmo pustili razočaranega. Če ga pa slučajno smo, se pa opravičuvlemo, saj smo se kljub temu trudili...
Dugo ste čakali na moj odgovor, zato san se zdaj malo bole razpijsal...
zakoj te preseneča če se pač nešče razme v muziko? saj ok no če je nekome komad všeč hvala bogu...mene ki gledam na muziko mal drugače kak mogoče eden laik pa mi ni....ampak ok stvar okusa kak si pravo....sam ne razmen ka ste bend ostanovile pred par dnevame pa še ščete špilate na največjij festivalaj..mislen vido san pri komentare prvon ka si napisal pred plavin orkestaron pa ribjo čorbo če se ne moten...zakoj?? prvo treba vadite vadite vadite eno leto sam vadite...te ite na male odre(klube pa te fore) pa te na večje festivale....!!! s ten ka idete takoj na velke odre nete nič pridobile..kvečjemu sam zgubile... ampak ok no...upan ka se moten pa ka te vrede skos to dale...!!! van privoščen če se trudite... ampak vseeno mi šče nej jasno glede vaše opredelitve zvrsti igranja... jes bi temu pravo pop-rock..... ker rock sam po sebi je nej nikak... funk pa niti približno nej...ka kak san reko za to nucaš super super bassista..vaš dvomen ka je v tej mladij lejtaj sposobe to špilate!!! pa ne na silo delate...ker te komad se čuje ka je napravlene na silo...je res nej??...to je nej smisel muzike..če praf je večinoma slo scene napravlene na silo(bole tej pop izvajalce) kar je žalostno... takoj se čuje če je komad napravlene iz človeka kak trbej!!! sam če človek nema toga občutka je pa brezveze biti muzičar kak umetnek..kvečjemu se lejko ma sam bend s priredbame ka si izvajalec!!!! Lp
Vse špile, ka san naštel, smo odpovedali (zaradi dopustov). V bistve pa mij mamo bend že dobri dvej leti (z drugin imenon). Trenutno smo menjali samo bobnara in ime! Kak san pa že prle pravo, špilamo razne priredbe, kere so rock zvrsti. Ta avtorska neje in to se zavedamo, saj niti nej bil namen napraviti rokersko.
Kelko jes znan, je gnesden rejsan vse napravleno na hitro, in to večina muzike (vsaj v Slo).
aja, pa še to! Znan, ka si velke fan od Siddharte! Pa mi zdaj iskreno povej, če Siddharta (še) dela dobro/zanimijvo muziko?!
Znan ka se nemremo primerjati z njimi in niti ne cijlan na to (ker so oni paš klasa za sebe, kar je porazno), ampak telko glede današnje "dobre" muzike!
ka pa če san nej fan? hjoj...in te je zaj to izgovor? mislen vseeno van je če te delale kvalitetno muziko ale nej? s ten namenon idete na sceno ka te delale slabo muziko? in če mogoče siddharta zdaj dela slabe komade morejo vi delate slabe komade? kar se pa tiče siddharte... glede live koncertof so svetlobna leta pred ostalime slo bende, in delajo še dobro muziko...problem je to gnes den ka je moderno pluvate po siddharte...moderno pa je gučate ka je plošča ID najbolša....to je zaj pač IN....pa ka je petrolea pa saga slab album...čeprav je mene petrolea eden bolšeh njihovij albumov....pa čist dobro znan kak so tej komade njihove nastajale....in prek siddharte tude znan ka je smisel muzike ka je nji v glavo vtupo pruducent v amerike....!!! pa nej me narobe razmite... jes znan ka nemrete šče vij bite zaj vau bend....pa van privoščen ka bi dobro špilali pa meli dobre komade..... sam itaq je pa vse odvisno od posameznika pa njegovoga okusa... sam nemreš zaj prite ven s takšime češ gnes den pa lejko delamo slabo muziko!!!! siddharta bi mogla delate sam v angleščine...zato ka je večje šus z angleškin besedilon kak pa s ten slovenskin!!!
kak pa veš ka san fen siddharte? poslušan dosti dobroga angleškoga rocka!!
Nejsan jes niti slučajno mislo s ten, ka zdaj trebej delati slabo muziko! Samo san poudaro, ka nekšne feejst dobre muzike v Slo niti več ne najdeš. Pa ne osredotočan se tu na rock ali kakšno kole drugo zvrst, ampak nasplošno. Pa znan, ka vsake posameznik ma svoj okus in do se njemi mogoče BFM bole vidli kka keri druge bend (tej bend san samo tak omejno). To je pač, kak že omenjeno, okus posameznika. Niti nejsan pravo, ka je Petrolea slab album, ker se tudi meni ne zdij slab. Ampak pogledni realno na vse to. Mijsliš, ka se Siddharti ide za dobro muziko? Ide se njin telko, kelko keša potegnejo! Vrvle... Če bi se njin šlo samo za dobro muziko, ali kakorkoli povezano s ten, te nebi bilij taak fejst dragi!! Pa okei, nema veze zdaj Siddharta.
Mij bomo pač delali muziko, v keroj mo uživali. Ne glede na tvoj ali keri koli drugi glasbeni okus. Telko z moje strani. :)
nejde se njin samo za keš...vrvli tij mene ka jih dosta bole poznan tudi na 4 oči kak pa tij!! seveda so pa na svojen vrhunce karieere postavile te to ceno kero mislen ka še zaj držijo ker so se preživljali s ten...in nega lepšega če delaš nekaj ka te najbole v življenje veseli pa še od toga živeš....ta ka....in dosta vlagajo v samo kvaliteto zvoka plošče pa videospotof( pogledne samo vojno idej pa ring ) pa marsikatero druge dejavnost....pa so eden redkij slo bendof kere so po sakon albume šli na večjo slo turnejo...ge so njin finance dosta bole odhajale kak prihajale.....tak ka....nej ti mene što špila sam za pejneze...!!! je pa vsekakor ka te delale muziko v keroj te uživale pa to podpiran pa tistome kerome de fšeč de poslušal...hvala bogu da bo!!!! pa še to....zakaj folk misle ka je v slovenije muzika v kurce?? zato ka je scena prenasičena z bendame kere pojam nemajo ka je muzika...pa s takšime pevcame pa pevkame kak so damjan murko,ferdi misler,domen kumer,.......tej naredjo idiotski komad pa do naše medije raje to objavile ker znajo ka je slovenski folk blesaf ka de šol to poslušat ka de se te smejal s toga one do pa kaserale...en mlade bend pa nekaj naprave pa se ne objave...in zarade takšej kretenof je pač tak na slo scene!!!!
Okei, neman se jes namena štukati, što koga pozna ale nej. Brezveze. Lepo, če je tak, kak praveš ka je.
Sicer pa je meni vseeno za murkoja in ostale. Ker bv.
WTF..ka v Sloveniji nebi bilo dobrih bandov?? Pa še keko jih je samo jih ne poznaš, ker jih je veliko ali pa nimaš najbolj razširjenega obzorja in niso niti tako zelo znani, ker se ne rinejo z vso silo v ospredje, ker če to delaš je brezveze..delaš za sebe in če gdo tvojo muziko odkrije jo začne tudi poslušat, ker mu je všeč in ne zato ker jo poslušajo vsi ostali..seveda je fajn če te gdo obožuje in gleda veliko ljudi..ampak se moraš vprašati če je to res iskreno...Prvo treba vaditi, si razširiti glasbeni spekter, takrat ugotoviš, da je veliko bendov katerim ne segaš do kolen in to ti daje motivacijo da se še bolj izpopolnjuješ in ugotoviš gdo si..nima smisla igrati pesmi v katerih se greš nekaj kar nisi.. Pa ne gre se samo zato kako dobro znaš igrati ampak zato da vidiš kaj je duh glasbe..še posebej rock glasbe in njenih podzvrsti,
Tau je rejsan kak si pravo, ka či malo baukše poslušaš besedilo, ka razmiš o čen se ide, v bistvi razmiš takoj, ka nega glij tü nekše višje matematike pri takšon teksti. Čist odkrito.
"Pesem resno neje napravlena profesionalno, kar tudi sami nejsmo nameravali napraviti, ker nejsmo na takšnen nivoji, ka bi meli to omogočeno. Soloja pa namenoma nejsmo dodajali!!!"
--
Torej se vij kar tak sprijaznite z napau napravlenin delon. Tisti keri je napijsal o neprofesionalnosti je ziher nej mislo, ka bi vij zaj mogli pesem posnemati v takšoj kvaliteti kak Avseniki v svojen časi, apmak ka pokažeš profesionalnost v svojih zmožnostih. Zatau, ker roko na srce tej vaši komadi ka san jih na interneti zasledila so tak napravleni kak ednauk zašpilani in zuspejvani nekvalitetni demo posnetki. Me izredno zanijmle ge snemate. Pa se že kar nekaj lejt ukvarjan s glasbo, pa bi rada spoznala toga majstera..
Pa glede koncertof, pa enoletnih vaj pa tau.. tau je dejstvo.. Če itak si tij v bendi že dvej leti, ste po mojih informacijah menjali kitarista pa bobnara in te nikak nejste takoj pripravleni dele špilati.
Zaradi študija v Maribori san bijla tude naključno enkrat na oven tekmovanji šourock al kak je v štuki. Pa kelko jes znan ste te tude meli nauvoga kitarista, keri se je očitno zgublal na odri in med pesmami (saj ga sploh ne obtožuvlen, krijva je cejla vaša bendska politika), pa tude diklina za kitaro je trda stala na odri kak či bi jo št gor potegno, ta postavo pa zamrzno. Ka o vokalaj sploj ne gučin.
Odktito, tan san vas ednauk vijdla in vas več ne bi glij, ker ste roko na srce, pokazali redno nekvaliteten koncert. Ka še pa te ka bi šla nekan ge bi vstopnijno plačala pa bi vij špilali...
Pa ta tvoja informacija ka je gnes den vse hitro napravleno, tude muzika, je tak mijmo, ka san se nasmijala do skuz.
Te se vijdi s kakšimi "muzičarami" maš tij stik.
Pa v Sloveniji najdeš fejst kvalitetno muziko, či znaš ge pa kak iskati, ker je rejsan ka je folk trenutno na malo bole plehko muziko vdarjeni.
"Mij bomo pač delali muziko, v keroj mo uživali. Ne glede na tvoj ali keri koli drugi glasbeni okus. Telko z moje strani. :)"--
?!
telko o ten ka delate muziko v keroj užijvlete, či si prle cejli čas zagovarjal tau, ka gnes den tak več nega dobre muzike, pa ka se vse na hitro napravi...
Ne mijslin zaj nekoga osebno napadati, ker neven kak si kak človek itd.
Samo mi pa vse žifce pobere či čitan takše izjave..
Novo ustanovljeni bend iz Prekmurja išče nove člane (kitarista in bobnarja). Igrajo se rock, funk rock pesmi. Določenih je že kar nekaj špilov in nastopov (pred Ribjo čorbo in Plavim orkestrom). Ker nas čaka veliko dela, prosimo, če vsi zainteresirani čimprej kontaktirate na tel.: 051430077 ali na mail: [email protected]
Pogoj je starost med 16 in 21 let.
Prvo avtorsko pesem skupine najdete na: http://www.youtube.com/watch?v=R7kjvEyayeA