Baseball v Soboti!
Pozdravljeni!
Ker je šport baseball in softball malo razširjen v Sloveniji, nekateri ga sploh ne poznajo, me zanima kolko vas je zainteresiranih da bi vam predstavili to športno dejavnost in ustanovili klub. V prekmurju obstaja že ekipa Lindau Hawks, ki je bla ustanovljena lani julija, zakaj nebi blo v Soboti?!
Baseball deluje že v sloveniji 30 let, imamo 6 baseball ekip ter 9 in več softball ekip, ki delujejo po celi Sloveniji. Cilj je širiti športno panogo. Obstaja 1 liga, če bomo uspešni kasneje tudi mogoče več. Zakaj ga nebi razširili tudi v POMURJU?
Več o baseballu in softballu v Sloveniji na www.zbss.si
Če je kdo za me naj kontaktira na [email protected]
Lep pozdrav, Mario
Komentarji
eh...
Baseball in softball veljata kot najbolj dolgočasna športa v ameriki.
Eboran, Baseball je v ZDA šport #2, takoj za NFL-on...
hmm neka nouvoga....zakoj pa nej
To bi lejko že v osnovnih šoulaj v program dali malo te exotične športe kak so baseball pa ragbi pa ameriški fuzbal itd. ... vsaj kakšo eno šolsko uro za splošno razgledanost ... ker ge osebno neman blage veze o kon se ide ... eto san gledo rugby ... ovi so se naganjali z enoga konca igrišča na drugoga, ge san pa nej znal zakoj se ide :)
Či koga poznate što bi lejko to v soboti organizejral, mi javite...
Pozdravljeni!
Ker je šport baseball in softball malo razširjen v Sloveniji, nekateri ga sploh ne poznajo, me zanima kolko vas je zainteresiranih da bi vam predstavili to športno dejavnost in ustanovili klub. V prekmurju obstaja že ekipa Lindau Hawks, ki je bla ustanovljena lani julija, zakaj nebi blo v Soboti?!
Baseball deluje že v sloveniji 30 let, imamo 6 baseball ekip ter 9 in več softball ekip, ki delujejo po celi Sloveniji. Cilj je širiti športno panogo. Obstaja 1 liga, če bomo uspešni kasneje tudi mogoče več. Zakaj ga nebi razširili tudi v POMURJU?
Več o baseballu in softballu v Sloveniji na www.zbss.si
Če je kdo za me naj kontaktira na [email protected]
Lep pozdrav, Mario