Baseball v Soboti!

|

Pozdravljeni!

Ker je šport baseball in softball malo razširjen v Sloveniji, nekateri ga sploh ne poznajo, me zanima kolko vas je zainteresiranih da bi vam predstavili to športno dejavnost in ustanovili klub. V prekmurju obstaja že ekipa Lindau Hawks, ki je bla ustanovljena lani julija, zakaj nebi blo v Soboti?! 
Baseball deluje že v sloveniji 30 let, imamo 6 baseball ekip ter 9 in več softball ekip, ki delujejo  po celi Sloveniji. Cilj je širiti športno panogo. Obstaja 1 liga, če bomo uspešni kasneje tudi mogoče več.  Zakaj ga nebi razširili tudi v POMURJU?
Več o baseballu in softballu v Sloveniji na www.zbss.si
Če je kdo za me naj kontaktira na [email protected]
Lep pozdrav, Mario 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
mraduh

Pozdravljeni!

Ker je šport baseball in softball malo razširjen v Sloveniji, nekateri ga sploh ne poznajo, me zanima kolko vas je zainteresiranih da bi vam predstavili to športno dejavnost in ustanovili klub. V prekmurju obstaja že ekipa Lindau Hawks, ki je bla ustanovljena lani julija, zakaj nebi blo v Soboti?! 
Baseball deluje že v sloveniji 30 let, imamo 6 baseball ekip ter 9 in več softball ekip, ki delujejo  po celi Sloveniji. Cilj je širiti športno panogo. Obstaja 1 liga, če bomo uspešni kasneje tudi mogoče več.  Zakaj ga nebi razširili tudi v POMURJU?
Več o baseballu in softballu v Sloveniji na www.zbss.si
Če je kdo za me naj kontaktira na [email protected]
Lep pozdrav, Mario 

Eboran

Baseball in softball veljata kot najbolj dolgočasna športa v ameriki.

Tadej žižek

To bi lejko že v osnovnih šoulaj v program dali malo te exotične športe kak so baseball pa ragbi pa ameriški fuzbal itd. ... vsaj kakšo eno šolsko uro za splošno razgledanost ... ker ge osebno neman blage veze o kon se ide ... eto san gledo rugby ... ovi so se naganjali z enoga konca igrišča na drugoga, ge san pa nej znal zakoj se ide :)

mraduh

Či koga poznate što bi lejko to v soboti organizejral, mi javite...

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet