Barvanje avtomobila
Zdravo!
Stvar je takšna, ka mi je ena "dobra dujša" poškrabala avto z klučon. Zdaj pa me zanimle ge so tu v pomurji kakšni dobri avtoličari ali pa avtofarbaši, ka bi to kar hitro zrihtali pa nebi bili gli astronomsko dragi. Dobrodošle bi bile kakšne telefonske številke ali pa linki.
Fala že za naprej!
Komentarji
Cipot v Lukačevcaj
Bohar v Lendavi, kvaliteten in korekten mojster.
l.p.
02/ 575 1754
l.p.
Zapelaj se v Lukačevce. To je gda v Mlajtince prideš z smeri MS te ideš pri avtobusni postaji desno. Cipot je rejsan pravi majster :)
Ja pa fajn po žepki tude tresne
ka se cipota v lukačevcaj tiče, mislin ka je med najugodnješimi če celo nej najugodnejši
no, bar pol leta nazaj je bil kda san se zanimo za haubo barvate, či glih san se te nej odločo nikjer. cipot je pravo 120 €, agroservis pa 200€
sploj pa jih dosta serviserov z njin pogodbeno dela, zato ka dela kvalitetno, takšno je bar moje mnenje.
važno je ka barva ne odstopa! bar na pogled nej, z merilcon laka se pa itak takoj ugotovi ka je bilo neka delano
Zdravo!
Stvar je takšna, ka mi je ena "dobra dujša" poškrabala avto z klučon. Zdaj pa me zanimle ge so tu v pomurji kakšni dobri avtoličari ali pa avtofarbaši, ka bi to kar hitro zrihtali pa nebi bili gli astronomsko dragi. Dobrodošle bi bile kakšne telefonske številke ali pa linki.
Fala že za naprej!