Barvanje avtomobila

|

Zdravo!
Stvar je takšna, ka mi je ena "dobra dujša" poškrabala avto z klučon. Zdaj pa me zanimle ge so tu v pomurji kakšni dobri avtoličari ali pa avtofarbaši, ka bi to kar hitro zrihtali pa nebi bili gli astronomsko dragi. Dobrodošle bi bile kakšne telefonske številke ali pa linki.
Fala že za naprej!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Milan H,

Zdravo!
Stvar je takšna, ka mi je ena "dobra dujša" poškrabala avto z klučon. Zdaj pa me zanimle ge so tu v pomurji kakšni dobri avtoličari ali pa avtofarbaši, ka bi to kar hitro zrihtali pa nebi bili gli astronomsko dragi. Dobrodošle bi bile kakšne telefonske številke ali pa linki.
Fala že za naprej!

ofels

Bohar v Lendavi, kvaliteten in korekten mojster.
l.p.

Milan H,

Schumiofels  fala za vajni odgovor. Edino ka bi vaj proso če mata mogoče kakšne kontaktne številke od teva dva majstra.
Lp

5450

Zapelaj se v Lukačevce. To je gda v Mlajtince prideš z smeri MS te ideš pri avtobusni postaji desno. Cipot je rejsan pravi majster :)

Dddddd Eeeeee

ka se cipota v lukačevcaj tiče, mislin ka je med najugodnješimi če celo nej  najugodnejši 
no, bar pol leta nazaj je bil kda san se zanimo za haubo barvate, či glih san se te nej odločo nikjer. cipot je pravo 120 €, agroservis pa 200€
sploj pa jih dosta serviserov z njin pogodbeno dela, zato ka dela kvalitetno, takšno je bar moje mnenje.
važno je ka barva ne odstopa! bar na pogled nej, z merilcon laka se pa itak takoj ugotovi ka je bilo neka delano

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet