Balaton kamp

|

zdravo mene pa zanimle če ma što kakšne informacije za kamp na balatone pa mogoče kakšen nasvet ali izkušnjo mogoče ?  

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
samo barber

zdravo mene pa zanimle če ma što kakšne informacije za kamp na balatone pa mogoče kakšen nasvet ali izkušnjo mogoče ?  

Blaž ÄŒernela

Zdravo,
http://www.balatontourist.hu/balaton_camping_apartment/camping_aranypart_siofok-szabadifurdo/en/

tu sva z diklino bila pred tremi leti, bilo je lepo, v ceno je vključena cena kopališke karte, malo je sicer oddaljeni od mesta (1,5 km)... Ja pa rejsan lepo urejeno vse (parcele, wc-ji, tuši). Seveda je to v mestu Siofok, zdaj pa ne ven kama ščeš iti- napiši kama ščeš, san bil skoraj na cejlon Balatoni...

Pozdrav

Kranjski Janez

Menej zanima podobna zadeva.
@bc, glede na to ka praviš ka si bil skoraj na celon balatoni me zanima če mi lejko svetuvleš kaj za mlade... Mi bi tak šli ene par kolegov malo kamperat, nothing special samo v nekšno družinsko naselje pa tudi nebi radi glih zablodili.
Fala :)

samo barber

oo fala na odziv.  šlo bi nas nege 6 pa nege blize pač pa ka je redno lepo tude cene razumljive mi bi šotore tak mele , kelko pa so cene campa ka se nastaveš?  mi bi bili tan 3 dni  . moreš prle rezervejrate ali lejko ideš ta pa te tan urediš? 

Blaž ÄŒernela

Dečki, prijetno te presenečeni nad ten ka vse Balaton in predvsem Siofok nudi za mlade. V Siofoki je namreč ena promenada z OGROMNO zabave, dobrih lokalov, Coca cola beach, ge sediš lepo v naslonjači na mivki na sredini pa na stolpi DJ vrti muziko, glede cen pa san zdaj slabo seznanjeni...
V campi (ton kak san ti dal link) pa lepo dobiš parcelo ograjeno z živo mejo pa maš svoj mir. Ogomno parcel, tak ka nej trbej rezervejrati. Camp je pa za vzgled vsen našim v Sloveniji, je pa kak san napisal 1,5 km oddaljeni od te Coca cola beach (za tou pijtate gda te iskali fešto)...
Dečki, če kaj še ščete znati pijtajte, pravin pa ka van nede žal, če te šli ta!!!
Ja, do Siofoka se pa pelajte lepo po avtocesti, najmenje skrbi pa poceni vinjeta...

Tadej žižek

Siofok je za malde edijno ... vse ostalo ka san bil je bole tak penzionersko :D mislin ka ta še majo švabi nekše organizejrane dopuste ala maturantski izleti ... takka mladijne ogromno ... je pa res ka je tej kamp najbliže centri in je resno malo oddaljeni ... po moji oceni je malo več kak 1.5km ... pomoje kakše 3km :) cene prenočišč pa kampov pa to so preci pocejni, je pa siofok glede hrane in pijače malo više kak ostala mađarska ... pa še vedno preci pocejni ... za primer dan 0.5l heineken na plaži v oštariji 500 forintov to je 2 evra po takratni tarifi bilo kda san ge bil tan ... ostale cene v diskotekaj pa so podobne nekak našin cenan :)

x y

Toplo priporočam Tihany. Mesto pod Unescovo zaščito in nudi turizem višje kvalitete v primerjavi z Šiofokom po cenah podobnih kot v MS. Odlične čarde, narava, kopališča, pitoreskno mesto z malimi uličicami, hišice krite s slamo, grajene pa iz bazalta.

Spy

elanino, govora je o destinacij za mladino. Tak ka mislin ka Tihany tu ne prijde v poštev. To je bole za penzioniste.
V glavnon mi tudi letos pičimo za par dni v Siofok. Nej kamperat pač pa v apartma.

bc, se leko ide na blef ta? Brez rezervacije, idemo na info točko pa najdejo apartma brez problema? Za kakših 9-10 lujdi :)

x y

Spy, par kilometrov vstran je Balatonfured kjer pa je ogromno za mladino pa mislim da še bolj urejeno. Kolikor vem so rusi povsem obnovili turistični del mesta.

Blaž ÄŒernela

@Spy
Ojla, težko te tak enostavno našli apartma, če pa te ga že, te de pa ali daleč vkrej ob središča ali pa van zasolijo cene ka znajo ka nemate izbire pa morete nindri ostati...
Rajši rezervejraj, zgučiš si najležej v nemščini, pa maš mir, znaš kama ideš pa basta...
Vidiš, te de pa zdaj čas ka si malo bole podrobno oglednen Balatonfured ka priznan ka san pa tan nej glij doma. Mo pa sigurno enkrat pogledno malo ta.

Fajn bojte

Tadej žižek

Mi smo pred dvema letoma bili na blef tan ... smo najšli apartma 100 metrov od plaže, od centra pa nekak tak kak je tisti camp o keron je tekla debata... ok. 2-3km :) je pa res ka nas je vedno bilo max. 5-6 ... po mojem bi se pa tudi za več najšlo ker infrastrukture majo ogromno ...
smo pa šli direkt k eni hiši z apartmaji in smo tan pitali, nej pa na info točki.. naslednjič smo tudi šli na blef pa smo se pri isti hiši stavili in nas je tisti bači napouto k sousedici in smo te tan bili :) in to je vedno bilo v najhujši sezoni :)

Grega šmid

Neven kak je na Balatone, ale meni se je tota Madžarska totalno zasrala. Prejšno soboto sva bla z bejbo v Lentije v  kopališče. Zajebala sva, ka nesva kupla forintov, ker z evre nemreš plačate. Je rekla baba, ka me spisti notre pa ka nej menjan v gostilne. Ko vstopim, me druga baba cukne nazej in prave, ka to košta 2 evra. Plačan 2 evra, gren menjat  evre za slab kurs (to sen si san kriv) za vstopnino pa 5000 forintov in to ob 3 popoldan.
Po eni uri kopanja nama pred očmi  spizdijo torbo, v kateri je blo nekje 30 evrov.  Najhujše pa, ko se ščeš v neki nevole zmejnite oz. neka pitate pa NEM TUDOM - ni en kurac ne razme ne nemško ne angleško. Obnašanje in prijaznost totalno v kurce.
Oproste če sen zatežil ale mogo san se malo razpričate.
Upam ka je na balatone boljše in ka te maksimalno uživale. LP

Tadej žižek

Barber če se prav spomnin se je šlo za nekših 7€ + taksa na noč na osebo ... samo san že malo pozabo ... mislin ka vseskup max. 10€ na noč na osebo kar je po mojem sprejemljivo ... pa bilij smo tuj vedno samo po 3 ali pa 4 dni... vikend variante :)

zakaj pane

eno pitanje..idemo na heineken balaton sound in smo kupili karto tudi za kamp(kelko smo s slik vidli je to nekšna travnik varianta, nej kamp v pravon pomeni besede) in tan piše ka nemamo organizeranoga parkinga..pa me zanima če je mogoče što bil in kak si je zrihto parking? :)
se pa to dogaja v Zamardi, to pa mislin ka je del Siofoka ali je to mesto za sebe?

only12345

pa so za vse vaše probleme samo mađar krivi :) sfašta!
sakši ma slab den... pa če si v sloveniji, avstriji ali na fukin HRVAŠKI (ka se ges ponavadi tožin...) 
blaugrana... ges sicer nej bil.. ali kak mi ja razvidno iz slikaj maš kamp notrik sepravi ideš peški not.. v celi kompleks in tan nemreš več vo! Avto pa je izven toga kompleksa... logično bi moralo biti ka nege v "bližini" majo to tuj urejeno... na kraju mesta bi vas mogli napotiti v pravo smer...! :) guud lack želim ... vupan ka ste fejst mladi in zmorete dosta :) saj kak san što na enome drugome forume... je ubitačno! :) vroče... muzika ... nemreš se naspate etc...   ;)

only12345

aja ZAMARDI je v SIOFOKi samo je to en del ane.. (plaža) :)

Grega šmid

Neman nika proti madžarom ampak se očitno ob meji ne vejo ite turizma. Kak je drugje po madžarski  ne vem, ker drugih izkušenj neman....sicer pa rajše uživam v Sloveniji kjer nimam "problemov" 

Markus79

Cela desna stran je polna kampov, odvisno je pač kako daleč se želiš peljati, je pa res največ dogajanja v Siofoku...kampi pa so večinoma vsi na isti način narejeni, te parcele z živo mejo ločene, sanitarije urejene...malo neugodno je edino da je zraven vseh teh kampov no ja nekaj metrov vstran želežniška proga...te kr dvigne v luft ko vlak pripiči mimo :)..cene pa so primerljive z našimi, normalnimi ne onimi v Portorožu...kraje pa znajo bit problem kr velik, so kolegu 2 leti zapored v avto vlomili (forda galaxija) živa štala pol na policiji...se je zmenit kr problem...drugače pa ja nemško večinoma obvladajo boljše kot angleško. Zdaj sicer nisem bila par let ampak še bomo ziher šli :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet