Avtošola busko

|

Katerega inštruktorja priporočate iz te avtošole?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Muzko

Ge bi se kar v celoti izognil te avtošole.

Lolii

Ce das taksen komentar,te daj razlago,zakoj!!!

Muzko

Jojoba lepo napiso spodaj, san ge tudi mel zelo slabo izkušnjo z Roman Slatinškom, predavanja so ok, ostalo pa je tip zelo nesramen in neprofesionalen, verjamem ka so ostali okej, se opravičujem za posploševanje celotne avtošole.

Srečno Kelec

Kaj bi pa potem priporočali in razlog zakaj naj bi se izognil? Sem imel predavanja pri avtošoli busko in sem imel dobre izkušnje. Za vožnjo pa nevem zato me zanimajo mnenja.

wefwefwef

Mene je mela ženska, sicer neven če še uči ampak je bila super. Slatinšek pa je itak faca.

Toporišič

Kekec, pravilno se napiše … ne vem …!

Lubenica12

Priporočam inštruktorja Romana Slatinška. Super inštruktor, tudi sama avtošola Busko je super.

Jojoba

Proč od Slatinška....

Lolii

Navedite,zakaj,ne dajat samo brezven komentar.

Jojoba

Teorija za B je bila ok.Vožnja in dogovarjanje terminovKATASTROFA.Slatinšek.zmeraj z izgovori..sobote nikoli ali vsaj redko.40 %ur vožnje v temi....
In na koncu...poiščite si drugega inštruktorja ali menjajte avtošolo...ko ti to reče instruktor...potem.vse jadno
.ošabnost ali napuh??

Loli2

Un si napravo termine verjetno kak njemi odgovarja za njegov delovni čas,ker nej samo inštruktor ,ampak se vse drugo dela
na AP MS. Lepo je pravo,menjajo inštruktorja pa avtošolo. Kak ste eni haklave,najboukse ka njemi vi urnik napravite,kak naj dela!!!

Mikser

Za osebni avto, tovornjak, avtobus? Nisi najstnik, zato prvo verjetno odpade.

Mikser

Priporočam Matjaža, ker je potrpežljiv in dobro razlaga.

wefwefwef

Busko je super.

Papaštrumpf

Pa žmigavce davati tudi učijo. Ker jih večji del mlajših voznikov ne uporablja !!?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet