Afera z stavami

|

Bole za zajebancijo kak resno me zanima neka...:)
recimo ka san špilo stave...pa san špilo pač par tekem,pa dau cuj tudi drava : naftaa ( al pa kero koli tekmo,ka je kao pod drobnogledon ), in se te izkaže ka je bla ta tekma zrežerana...pa je ta tekma edina ka mi je šla mimo...de mi stavnica povrnila keš al nej? :)  
saj tak znan ka nej,al seeno me zanima kak je kaj vaše mnenje o toj stvari.:)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Jože Bosanc

Bole za zajebancijo kak resno me zanima neka...:)
recimo ka san špilo stave...pa san špilo pač par tekem,pa dau cuj tudi drava : naftaa ( al pa kero koli tekmo,ka je kao pod drobnogledon ), in se te izkaže ka je bla ta tekma zrežerana...pa je ta tekma edina ka mi je šla mimo...de mi stavnica povrnila keš al nej? :)  
saj tak znan ka nej,al seeno me zanima kak je kaj vaše mnenje o toj stvari.:)

žćč

tiste keri kupuvlejo tekme, pa tiste keri se pistijo podkupiti bi zavezo pred vhod stadiona, ka bi vsi vidli što je, pa saki s karto bi ga lejko še pluno. paraziti eni

uiui uiuiui

keša ti nikak nedo povrnili...o stavaj pa se debatejra že na večih forumaj tak ka se mi neda vse linke, novice, mnenja še enkrat pisati/kopejrati :P

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. uf, ka je tau kaj naujvoga .. že lejta lejta nazaj si lejko s stavami na črno, kar pomeni z naštelanimi tekmami doj v Srbije pa Bosni dobro zaslužo .. 20 SIT-.nih đurđov si vložo, pa si 100 starih đurđov šibno kak za foro nazaj  .. 80 đurđov profita ..  samo s ten tiho .. .. eh, pa ge se samo zajebavlen, ka policija tau štej, čevapčič pa neka naklada, pa nema pojma ..  

pink panter

žčč, po toj logiki moreš prvezati tudi politike pred parlamenton, pa kakše predsednike karitasa, pa občinare itd. To je pač samo eden biznis več, šteroga je prnesel nam tak ljubi kapitalizem. V kapitalizmi pa je pač tak ka tisti šteri se bole znajde več ma. Legalno ali pa nej.
pozdraf

žćč

neje toga prineso kapitalizem. stavlalo se je od sigdar pa podkupuvalo tudi. na indeksi san malo prle prešto zanimivi intervju z enin znanin podkupovalcon tu je link: www.index.hr/sport/clanak/dzarovski-o-kupoprodaji-u-hnlu-opstanak-kosta-60-a-titula-250-tisuca-eura/462078.aspx
v jugoslaviji je zrihto ka je bila tekma v drugi rokometni ligi 0:0 pa še nekši fuzbal v makedoniji je bilo 134:0
eh naj jih čim več zgrabijo pa ustrezno kaznujejo. večine jih itak nedo, so jih pa bar malo sprestrašili

žćč

samo ka neje ger sobotainfo nogometna stavnica kaj vpletena 

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. pri Špeji je vse možno, on je takšen potuhnjeni z znanjem fine sociologije .. jap, Špej sigurno neka mučka pri teh stavah .. zaprejte ga!! .. pa Kiri je tude nej glih angelček, Krizo pa je itaq gambler  ..  ma, tau vse mafija, vse zaprejte!! ..

Zvonko Žižek

Nej.
Keša nazaj po defaulti nikak ne bi dobo, še posebej nej pri ŠL, keri so že vači znani kak izredni monopolisti pa tudi dosti primerov se je že zvrstilo, ge so meli lidge praf, a so pač nej dosegli nič. Tudi z individualno tožbo bi težko kaj dosego; no, pitanje, koga bi sploj tožo (igralce, vpletene v afero ali samo stavnico).

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet