AED baza

|

Študenti prostovoljci že nekaj let zbiramo podatke o lokacijah nameščenih AED (avtomatski zunanji defibrilatorji) po Sloveniji ter se trudimo seznaniti širšo javnost o tej življenje-rešujoči napravi.

Od danes je javnosti dostopna nova spletna stran www.aed-baza.si z najpopolnejšo zbirko lokacij kjer so nameščeni AED. Ta trenutek si lahko na interaktivnem zemljevidu ogledate 427 lokacij širom Slovenije! Na spletni strani www.aed-baza.si je mogoče najti podatke o tem, kaj AED je, kako deluje in zakaj je pomemben. Najdete kontakte organizacij, ki nudijo izobraževanje o oživljanju ter uporabi AED. V Sloveniji je moč zaslediti 10 različnih tipov AED. Na www.aed-baza.si si lahko ogledate kako različni AED izgledajo in kdo jih ponuja. Stran je opremljena tudi z slikami in video posnetki uporabe AED. 

V imenu Skupine za izvajanje projektov oživljanja, MF LJ
Mojca Horvat
[email protected]

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Mojca Horvat

Študenti prostovoljci že nekaj let zbiramo podatke o lokacijah nameščenih AED (avtomatski zunanji defibrilatorji) po Sloveniji ter se trudimo seznaniti širšo javnost o tej življenje-rešujoči napravi.

Od danes je javnosti dostopna nova spletna stran www.aed-baza.si z najpopolnejšo zbirko lokacij kjer so nameščeni AED. Ta trenutek si lahko na interaktivnem zemljevidu ogledate 427 lokacij širom Slovenije! Na spletni strani www.aed-baza.si je mogoče najti podatke o tem, kaj AED je, kako deluje in zakaj je pomemben. Najdete kontakte organizacij, ki nudijo izobraževanje o oživljanju ter uporabi AED. V Sloveniji je moč zaslediti 10 različnih tipov AED. Na www.aed-baza.si si lahko ogledate kako različni AED izgledajo in kdo jih ponuja. Stran je opremljena tudi z slikami in video posnetki uporabe AED. 

V imenu Skupine za izvajanje projektov oživljanja, MF LJ
Mojca Horvat
[email protected]

to si zasluži priti na naslovnico sobotainfo!

Mojca Horvat

Fala!
Seveda je to šele začetek! Baza se bo sproti dopolnjevala. V njen imamo trenutno zabeleženih samo 12 AED-jev na področju Pomurja, sem pa prepričana, da jih je veliko več. Zato bi prosila vse, ki so/bodo zasledili kak AED, ki ga ni v naši bazi, da to sporoči na [email protected] in s tem pripomore k širjenju baze!
Lp, Mojca

J C

Popravite pri defiju Zoll, da je zastopnik samo AMS-Meding, ker bi naj drugo podjetje izgubilo licenco - seveda prej preverite.

Mojca Horvat

Hvala za opozorilo.
Glavni zastopnik za Slovenijo je res AMS-Meding, vendar jih tudi pri Meditri še vedno prodajajo. Meditra je izgubila licenco za ekskluzivo, ker prodajajo še Weinmannov AED.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet