AC PROFEKT PEUGEOT

|

PODAJAM SAMO SVOJE MNEJNE - SLABE IZKUŠNJE Z AC PROFEKT (PEUGEOT)!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
tan

Ka pa je te bilo tak zelo narobe?

Antivaxxer

Že tau ka pežoja voziš nemreš biti vredi.

asdasd

Saj te nihče ne sili, da moraš imeti ta avto pri tako veliki ponudbi, očitno je s tabo nekaj narobe !?

Brbunč

Ges tudi vozim pežoja že 5 leto san kupil novega nikakršnih problemov. Ko grem na servis šr dobim nadomestno vozilo pa se pelam v Portorož na kavo če pa je zašenki gorivo.

Pg

Gorivo ni šenki, bi moral to kar porabiš nazaj dotočiti. To je dotočil nekdo pred teuf, kar se lejko ti "šenki"pelaš. Ti pa praznoga daš drugome, keri pa napune. Kak vas je nej sran.

Brbunč

To si vse zračunsjo pri servisi te bi morl plsčati tudi rentakar pa gume kelko san potrošo do Portoroža e si blesavi da je zsšenki te samo ribaj.

22221111.

??? če že nekaj nabijaš s slabo izkušnjo, potem jo vsaj podaj ali pa bodi tiho.

ka si nekaj zmislavles…brez veze

Lovrovec

Mnenje,hah,pa napiši te,ka je bilou.to je tak če bi sral pa se nebi posro..

khmm

Ac Profekt so kalibri svoje vrste. San sao ta 2x na cenitev za avto za zamenjavo pa so mi pri enon ponujali 2300€ menje kak recimo v Maribore na Peugeote, pri zadnjon pa 3100€ menje. tak ka odkupuvlejo avtoje malo nej za gumbe ale te jih odavlejo dale po najvisnih cenaj v celoj Sloveniji. Tudi servisi so dosti draksi kak v MB. Pozresnost ni lepa cednost :)

Dj.bobo

Se strinjam s teboj khmm.....to so kalibri na kubik...sem lastnik peugeot,ki sem ga kupil pri njih...a nikoli vec...vsi so pametni,kot da bi bili vsi direktorji....da se o cenah servisov in drugih del sploh ne menimo....vsi lastniki peugeot ce kaj potrebujete se obrnite na AH PEUGEOT VIČ LJUBLJANA,pa boste videli kaksna je razlika....popusti,glede placila dodatne opreme,res vse se da zmenit,ce je volja in interes do stranke...nikogar nocem zaliti,resnica je pac taka kakrsna je ,na zalost....mislim,da se strinjate z mano vsi lastniki peugeota,ki ste imeli opravka pri AC PROFEKT PEUGEOT MS...kar se pa tice na zgornji komentar glede francoskega PEUGEOTA,pa moram povedati naslednje....ni vazno ce vozis mercedeza ali ficoja,vazno je kako skrbis za njega....z malo truda se da vse...vsem lastnikom jeklenih konjickov zelim srecno ter varno voznjo....

takjeto

Jezos tudi meni so v Profekti avto tak podcenili ka groza. Pa je bil kupleni pri njih in to novi. Pa gledali so ga malo nej 1 vro, te se je se sao pelat z njin pa kompliceranje ka vecjo nemre biti. Pa je bil avto star 3 leta. Te sva pa sla z mojo v Maribore, tan je pa prodajalec sao okole avtoja, zelo njemi je par minut ka je dal ponudbo, kera je bila dosti visja poleg vsega je bil novi avto cenejsi, pa se bokso polnilno postajo so mi dali senki coj, v Murski Soboti pa so jo sceli se ekstra kaserati. Te pa so me se kasneje zazavali kak san se odloco, te pa kda njin razlozin situacijo pa dugi nos.

ma to je isto sranje kak renalt v lotmerki,tan ova zenska (sefica),odnos do strank katastrofa

anton77

Tista direktorca ali ka je... KATASTROFA!!!!! Zglejda si sposvajeni med sebof, razmere obupne. DALEČ KRAJ!!!!!

miki22

Anton res je ,ta ti pove v faco ,da se ji stranke ,ki barantajo za ceno gnusijo.Avto z enako opremo pri njej 2000 dražji kot v murski soboti.

Mandarina

Vozin E klaso hybrida,kda san kupoval avto,san si nikoli nej na peugeota zmislo in to samo zaradi AC profekta pa lidi ka tan delajo najvecja vaga pa je bila to ka ne prodajajo mercedesov.

Pomarancaa

Dobro ka nej. Ka kda smo mi sli ta gledat elektricnoga pezoja so nej meli pojma o pojmi o avtoji. Vse je samo bilo ka pise na interneti pa more on to preveriti pa ovo pa tisti. nisce nej znal nic. Smo se pa seveda naposlusali njihovih osebnih zasebnih zgodbic kere nikoga ne zanimajo. Tan so lekar prodajalci zaposleni zato ka razlagajo o svojon zasebnon zivljenji nej ka znajo kaj o avtojaj kere odavlejo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet