Ste pripravljeni na poletje? V Zdravilišču Radenci ga lahko pozdravite v petek, 22. junija na otvoritvi poletne sezone, na kateri se ponuja odlična priložnost, da praznujete tudi uspešen zaključek šolskega leta.

Petkovo popoldne bo zaznamovala vodna zabava v desetih bazenih, piknik z žarom ter tekmovanje v lokostrelstvu z lepimi nagradami!

Tudi med poletnimi počitnicami boste v Zdravilišču Radenci našli potrebno osvežitev - izkoristite ugodno družinsko triurno kopanje že za 12,00 EUR (ena odrasla oseba in otrok do 15 let), oz. 20 EUR  dve odrasli osebi in otrok do 15 let), ali 25 EUR  (dve odrasli osebi in dva otroka do 15 let). Vodno zabavi bodo poleti popestrili animatorji, ob bazenih pa bo poskrbljeno tudi za vse tiste, ki bodo po kopanju postali lačni. 

Bazeni za vso družino

Vodni park v Zdravilišču Radenci se je na lanskem izboru za naj slovensko kopališče 2017 v kategoriji malih termalnih kopališč uvrstilo na visoko drugo mesto. Visoka uvrstitev ni presenečenje, saj sodi med najbolj priljubljene slovenske vodne parke, predvsem zato, ker ponuja ravno pravšnje razmerje med kopanjem za sprostitev in regeneracijo, razposajenim čofotanjem za družine z otroki, dedke in babice z vnuki, ter plavalnimi možnostmi za zahtevnejše kopalce. V vodnem parku je kopalcem na voljo deset različno velikih in med seboj povezanih bazenov s termalno, mineralno in navadno ogrevano vodo. Aktivni lahko nabirate plavalno kondicijo v olimpijskem bazenu, umirjeni se lahko sprostite v objemu zdravilnih mehurčkov, razposajeni pa lahko z otroki čofotate v otroških čofotalnikih in se igrate gusarje na gusarski ladji ob kopališču.

Poletje v Zdravilišču Radenci: 7 pustolovščin za otroke in vrsta aktivnosti za odrasle

Otroci, ki bodo preživeli katerega izmed počitniških dni v Zdravilišču Radenci, se bodo prelevili v prave pustolovce. Skozi sedem pustolovščin se bodo naučili, kako preživeti v naravi, spoznali bodo šege in navade pokrajine ob Muri (proščenje, žetev…), na raznih kvizih in nagradnih igrah bodo preizkušali svojo srečo ter se potepali po zgodovini Karla Henna, ki je odkril vrelec v Zdravilišču Radenci. 

Dan za odrasle se v Zdravilišču Radenci prične s pitjem mineralne vode iz vrelca v pitni dvorani. Pitna kura iz najstarejšega vrelca v Radencih izboljšuje počutje, krepi imunski sistem, prispeva k normalizaciji krvnega tlaka in splošni sprostitvi. Dopoldne se lahko razmigajo v vodi, v telovadnici ali na fitnesu. Popoldne za razvedrilo poskrbijo razne športne in družabne igre, ki jih organizira animacijska ekipe: med drugim se lahko preizkusijo v lokostrelstvu, igri med dvema ognjema, balinanju in tomboli. Obisk Zdravilišča Radenci je priporočljivo izkoristiti tudi za raziskovanje idilične Prekmurske pokrajine. Obisk oljarne Kocbek v Svetem Juriju ob Ščavnici, Doma penin - Radgonske kleti ter Vrta spominov in tovarištva v Petanjcih je le nekaj idej za izlete v okolici zdravilišča. Več jih najdete na www.nasvetzadobroseimet.si.

Najboljši jabolčni štrudelj

V Zdravilišču Radenci je vse usmerjeno v zdravje in dobro počutje, zato stavijo na okusno in zdravo hrano. Zdrave jedi iz kakovostnih sestavin so vsak dan na voljo v hotelski restavraciji, skupaj s  priporočili nutricionistke, kako jih pravilno kombinirati. Mineralno vodo uporabljajo v številnih jedeh, med katerimi morate obvezno poskusiti znameniti jabolčni zavitek. Zaradi mineralne vode je tako rahel, da se vam bo kar stopil v ustih. V kombinaciji s termalno in mineralno vodo ter sončnimi dnevi bo nedvomno poskrbel za to, da bo vaše srce še dolgo po obisku zdravilišča igralo v pravem ritmu!

Starejše novice