Pustolovski park Bukovniško jezero je idealen kraj za oddih, sprostitev in zabavo. Leži v prečudovitem gozdu okrog Bukovniškega jezera, v osrčju Prekmurja.

V neokrnjeni naravi lahko obiskovalci preizkusite svoje zmogljivosti na 58 elementih, od tega 7 edinstvenih, ki jih ni nikjer drugje; med drugim Banananjam, Viseči krogi, Marika Kardinar… 

Plezalne poti so prilagojene glede na starost in zmogljivost in so tako primerne za najmlajše, kakor tudi za najstarejše. Najnižji elementi so visoki 1,5 metrov, najvišji pa kar 8 metrov! Za vse izziva željnih je tu Štorkljin let, z razponom kar 27 metrov.  

Park naenkrat sprejme do 100 udeležencev. Program traja približno dve uri.

V okolici parka se nahajajo zdravilne energijske točke, znane v Sloveniji in širši okolici, prepoznaven zdravilni izvir vode Vidov izvir, gozdna učna pot in letos novost Pravljični park.  

Prepričajte se sami!

Privoščite sebi, svoji družini, prijateljem, sodelavcem ali učencem koristno preživljanje prostega časa v Pustolovskem parku Bukovniško jezero! 

Pustolovski park Bukovniško jezero sestavlja 5 različnih plezalnih poti (Skupaj 58 elementov)

Zadenite brezplačno družinsko vstopnico

Pomlad vabi k aktivnemu preživljanju prostega časa. Zato smo na družbenem omrežju Facebook za vas pripravili nagradno igro, v kateri lahko zadenete brezplačno družinsko vstopnico za obisk priljubljenega pustolovskega parka:

Informacije in rezervacije: +386 41 788 631
E-mail: [email protected] 

Starejše novice