Sava Hotels & Resorts vabi na nepozaben oddih ob obali, na Bledu ali v objemu termalnih vrelcev.

Jesen je kot nalašč za raziskovanje najlepših kotičkov Slovenije. Preživite krompirjeve počitnice na Obali le korak do morja ali v objemu termalnih vrelcev ali pa doživite lepote umirjenega Bleda izven sezone.

Nepozaben oddih v najlepših kotičkih Slovenije, zbranih v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts!

Na vseh njihovih destinacijah lahko uživate v toplih bazenih in savnah, se razvajate z odlično kulinariko in si ogledate zanimivosti v okolici naših letovišč.

Ne spreglejte popustov za zgodnje rezervacije krompirjevih počitnic v višini od deset do 20 odstotkov, ter ugodnosti ob obisku njihovih blejskih hotelov med oktobrom in marcem.

Bled je čaroben v vseh letnih časih 

Jesen in zima sta kot nalašč za raziskovanje prelepe Slovenije. Dobrodošli v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na pravljičnem Bledu. Hotela ležita v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujata najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda.

Prepustite se zgodbam slovenskega alpskega bisera, podajte se na aktivno odkrivanje okolice in izkoristite izven-sezonski 15-odstotni popust v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park za nočitve z zajtrkom in 20-odstotni popust za nočitve s polpenzionom v izbranih terminih od oktobra 2023 do marca 2024. Popusti veljajo tudi v času krompirjevih počitnic.

Krompirjeve počitnice ob morju ali termalnih vrelcih

Privoščite si nepozabne jesenske počitnice v njihovih treh obalnih resortih St. Bernardin resortu v Portorožu, San Simon resortu v Izoli in Salinera resortu v Strunjanu, kjer je v času šolskih počitnic še posebej živahno.

Raznoliki bazeni, največji vodni park z morsko vodo, zanimiva počitniška animacija in izleti v okolico letovišč navdušujejo otroke, starši pa pohvalijo tudi njihovo istrsko obarvano wellness in kulinarično ponudbo.

Med počitnicami pri njih v dvoposteljnih sobah z dodatnim ležiščem in družinskih sobah velja družinski bonus za brezplačno bivanje enega ali dveh otrok v sobi skupaj s staršema. Ne spreglejte tudi popustov za zgodnje rezervacije do 25. septembra 2023!

Nepozabne krompirjeve počitnice pa čakajo na vas tudi ob termalnih vrelcih! Preverite počitniške pakete v Termah 3000 - Moravske Toplice, Zdravilišču Radenci ali v Termah Ptuj, kjer najdete termalne bazene, umirjeno atmosfero, zabavno animacijo za goste vseh starosti in odlično kulinariko.

Izkoristite 15 odstotkov popusta za zgodnje rezervacije do 25. septembra 2023 in družinski bonus, v okviru katerega do dva otroka bivata brezplačno.

Starejše novice