Lošinj Hotels & Villas je ugledna zbirka hotelov in vil na slikovitem otoku Lošinj na Hrvaškem. V želji, da bi gostom zagotovili edinstvena doživetja, združujejo lokalno tradicijo s sodobnim razkošjem v čarobnem, naravnem okolju.

Otok Lošinj ima bogato dediščino zdravilnih lastnosti, ki segajo v konec 19. stoletja in je posvečen ohranjanju in promociji te dediščine razkošja in dobrega počutja.

Lošinj Hotels & Villas upravlja Luxury Collection, ki vključuje hotele in ultraluksuzne vile, ter Classic Collection s hoteli s štirimi zvezdicami, vsi pa se nahajajo v osrčju lošinjskega zdravilnega podnebja.

Ponujajo osupljiv pogled na morje, vrhunsko gastronomijo, nagrajene spa in wellness programe ter celovito ponudbo, ki je idealna za nepozaben oddih v dvoje, družinske ali aktivne počitnice.

Jesenski družinski pobeg na morje

V bližini mesta Veli Lošinj boste našli hotel Punta, prostor, ki odlično uteleša tisto, kar je otok Lošinj – vitalnost! Njihovi objekti in storitve so prilagojeni družinam.

Dajejo priložnost, da ustvarite posebne družinske spomine na tem čarobnem otoku.

Privoščite si jesenski oddih v Vitality hotelu Punta na Lošinju. V tej posebni ponudbi nudijo 20-odstotni popust na namestitev ter brezplačen polpenzion za otroke do 12 let.

Zakaj izbrati Vitality hotel Punta?

Vitality Hotel Punta je hotel, kjer spektakularni pogledi iz sob razkrivajo lesketajoče se sončne vzhode ter čarobne sončne zahode, ki krasijo otočje kvarnerskega arhipelaga.

Je tudi prvi cerfiticirani brezglutenski hotel na Hrvaškem, ki poskrbi za vaše zdravstvene in prehranske potrebe.

V hotelu Punta si lahko privoščite zaslužen, poživljajoč in zdrav oddih, ki ga spodbujajo najvišji standardi Health&Fitness hotela.

Svetujemo, da si vzamete čas in odkrijete njihov Vitality Zone in izkusite naravno dobro počutje v najčistejši obliki.

Uživate lahko tudi v dveh fitnes dvoranah, preizkusite skupinske treninge na prostem ali zaigrate tenis na Teniški akademiji Ljubičić.

Glede na raznolike namestitvene možnosti in zanimivosti na otoku so prepričani, da boste našli popoln način za doživetje Lošinja. Rezervirajte počitnice pri Lošinj Hotels & Villas in naj se vaša avantura prične!

Starejše novice