Thermana Laško – družinam prijazne terme, ki navdušujejo s svojo znamenito stekleno kupolo (vir: arhiv Thermane).
Obiščite Thermano Laško, obiščite družinam prijazne terme.

Čas je kot naročen za to, da se regeneriramo, pripravimo telo na toplejše dni in s svojimi najbližjimi ustvarimo nepozabne trenutke v sproščenem okolju bazenov, wellness in vodnih doživetij.

V počitniškem času jih v velikem številu radi obiščejo njihovi najbolj zahtevni gostje – otroci. Za njih v tem obdobju pripravljajo pester animacijsko-razvedrilni program. 

Pika na i dnevu, polnem vodne zabave, smeha in igre, je tako obisk otroških maskot – barvitega Vodomčka in Vodomčice.

Zadovoljen in vesel otrok = srečen starš.  

To je formula, zelo dobro poznana vsem staršem, kajne? V Thermani Laško, družinam prijaznih termah, bo priložnosti za veselje, igro in smeh obilo. 

Po obilici vragolij, čofotanja in spuščanja po toboganih pod stekleno kupolo je čas za obisk ustvarjalnih delavnic in hotelskega mini cluba, kjer najmlajše pričakujeta naši maskoti Vodomček in Vodomčica. 

Čokolada je univerzalni jezik vseh otrok. Posebej zanje so pripravili nabor otroških wellness razvajanj in med njimi najbolj priljubljeno masažo med najmlajšimi - čokoladno masažo, ki s kakavom neguje njihovo mlado kožo.

Pod kupolo, ki se poleti na široko odpre, družine najdejo obilico vodne zabave in doživetij, kot so tobogan, bazen z valovi, hitra reka, čofotališče za najmlajše … Od hotelske sobe do čofotanja v bazenu je le nekaj korakov! (vir: arhiv Thermane)

Aktivna destinacija za celo družino

Neposredna in širša okolica Laškega ponuja številna športna, razvedrilna in kulturna doživetja ob vsakem vremenu in priložnosti. Na svež zrak nas vabijo številne pohodne poti v okolici hotelov. 

Še posebej priljubljen je skok na bližnji Hum, s katerega se odpre čudovit razgled na Laško ali pa nekajurni pohod na Šmohor, ki vas bo očaral z idilično kočo in odličnimi ajdovimi žganci. 

Preizkusite se lahko v razburljivi »igri pobega« v prvi sobi pobega na temo pivovarstva na svetu, v bližnjem Celju lahko obiščete edini muzej za otroke Hermanov brlog, znamenito Celjsko kočo s pestro ponudbo in največji znanstveno-zabavni park v Sloveniji Tehnopark Celje, kjer dobi kemija, fizika in matematika razvedrilni pomen. 

Mlade še posebej zanima VR soba, ki se nahaja tako v Thermani Laško kot na slikovitem Starem Gradu Celje in v kateri lahko na interaktiven način spoznate zgodovino grofov Celjskih.  

Laško je prijeten kraj z izjemno termalno, pivovarsko in čebelarsko dediščino. Spoznajte ga še na nekajdnevnem termalnem oddihu v Thermani Laško. (vir: www.lasko.info)

Za otroke bo dobro poskrbljeno, kaj pa za starše?

Ne le otroci, pri njih se povsem sprostijo tudi starši. 

Zasluženo regeneracijo po številnih službenih in ostalih obveznostih najdejo v tematskih savnah in v širokem naboru masaž, kopeli, sprostitvenih in negovalnih tretmajev, med katerimi velja poizkusiti lokalne in avtentične medene ter pivovske wellness tretmaje, narejene v čast bogati dediščini kraja Laško. 

Kaj nujno velja poizkusiti ob obisku v Thermani? Laško medenko, destinacijsko slaščico in hišno specialiteto, ki vključuje kulinarično posebnost kraja - pregreto smetano.

Bi si privoščili masažo skupaj z vašim otrokom? V Thermani Laško je mogoče tudi to! Vam priporočamo medeno ali pivovsko masažo, vašemu otroku pa dišečo čokoladno masažo. (vir: arhiv Thermane)

Preverite ponudbo zimskih počitnic tukaj.

Več na www.thermana.si in na FB Thermana Laško ter na IG Thermana Laško.

Dobrodošli v Thermani!

Starejše novice