Slika je simbolična (foto: Bobo).
Kolesarje na dirki po Franciji danes znova čaka zahtevnejša etapa. Tadej Pogačar kaže, da je po znižanju zaostanka sproščen, pred začetkom včerajšnje etape se je izkazal tudi v vlogi košarkarja in »izzval« Luko Dončića.

Po težavah na sredini etapi je marsikdo podvomil, da je Tadej Pogačar po poškodbi zapestja povsem nared, da izzove Jonasa Vingegarda.

Kolesar iz Klanca pri Komendi je le dan kasneje dokazal, da je imel na peti etapi zgolj slabši dan. Z napadom na zaključnem vzponu na Cambasque je prepolovil zaostanek za vodilnim Dancem in se vrnil v igro za rumeno majico.

Uspešen zaključek pete etape je tudi Pogačarju povrnil nekaj samozavesti in sproščenosti, ki jo je dvakratni zmagovalec dirke po Franciji pokazal tudi pred pričetkom včerajšnje etape.

Pred začetkom etape, ki se je nesrečno končala za britanskega sprinterja Marka Cavendisha, je Pogačar v roke dobil košarkarsko žogo in kar s kolesa zadel met z razdalje.

Posnetek meta je hitro zaokrožil na svetovnem spletu, s sledilci na Instagramu pa ga je po koncu etape delil tudi Tadej Pogačar.

Štiriindvajsetletnik je v objavi označil Luko Dončiću in ga v šali zbodel z besedami, da je njegova služba še vedno varna.

Kolesarji so danes že pričeli etapo, ki se bo končala na 1.415 metrov visokem Puy de Domu, na katerega se bodo znova povzpeli po kar 35 letih. Peklenski bodo predvsem zadnji štirje kilometri, ko se naklon nikoli ne spusti pod 11 odstotkov.

Komentarji (4)

Ograček (ni preverjeno)

Bla bla bla. Zdaj še napište, ka je spreten pa zna tude moškome dete napravite.

Sedecrem (ni preverjeno)

Koja brezvezna,gli Doncic de se bojo,hahaha

realnooo (ni preverjeno)

OD TEH DONCICOV POGACAROV NEMAMO NIC. METEK JIN V CELO

Xxxxx (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec tebi prvomi.....pa nej samo metek v prizadeto bučo ampak granato ti v dupe porinoti.

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

Starejše novice