V petek je na Dvorcu Zemono potekal podpis pogodbe o sodelovanju med podjetjema Fructal in Radenska v HoReCA kanalu.

Fructal in Radenska sta na Dvorcu Zemono podpisala pogodbo o sodelovanju, v okviru katere maja Radenska prevzema pospeševanje prodaje Fructalovih izdelkov v kanalu HoReCa

HoReCa je okrajšava za storitev dobave hrane in pijače v gostinski branži in se nanaša na: hotelirstvo, restavracije in ratering. 

V petek podpisana pogodba predstavlja povezovanje dveh velikih, prepoznavnih in priznanih blagovnih znamk v kanalu HoReCa v kategoriji sokov, nektarjev, pijač, alkoholnih pijač ter gaziranih in negaziranih vod v Sloveniji.

Sinergija znamk bo ustvarjala odločnejše prednosti

Marián Šefčovič, izvršni direktor Radenske pravi, da so času epidemije izpeljali več projektov, s katerimi so poskušali svojim partnerjem v HoReCa segmentu stati ob strani ter spodbuditi oziroma olajšati poslovanje.  

»Sodelovanje s Fructalom se pridružuje temu namenu. Prepričani smo, da bo sinergija tako močnih slovenskih znamk, kot sta družini Radenske in Fructala, odločnejše ustvarjala prednosti za vse deležnike. Tudi potrošnike, ki bodo dostopali do visoko kakovostnih proizvodov«. 

Glede na močan dež ob podpisu pogodbe je Šefčovič dodal, da pri njih na Slovaškem dež na poročni dan pomeni srečo. Zato verjam dež napoveduje prav to – srečno in uspešno sodelovanje.

Odločili spremeniti način poslovanja

Goran Medić, direktor Fructala pa pravi, da je HoReCa kanal, ki je utrpel največji udarec v času koronakrize. 

»Ker vsi že nestrpno pričakujemo, da se bomo lahko družili, smo se odločili spremeniti način našega poslovanja v tem kanalu in biti pripravljeni ter še močnješi, ko se življenje vrne v normalne tirnice. Verjamem, da bo združevanje dveh vodij kategorij prineslo uspešno sodelovanje in dolgoročno doseganje skupnih, visoko zastavljenih ciljev.« 

Oba sta se strinjala, da ne gre zgolj za sodelovanje na področju pospeševanja prodaje, temveč za širše sodelovanje, saj podpis pogodbe predstavlja tudi opolnomočenje skupnih znanj in izkušenj, ter posledično doseganje pomembnih sinergij. 

Komentarji (3)

gostj (ni preverjeno)

Sodelovanje dveh velikanov, Radenska in Fructal podpisala pogodbo ! Sodelovanje dveh velikanov, ki sta bila nekdaj slovenska ?!

Bodoči Vardist (ni preverjeno)

Češka in Srbska firma na Slovenskih tleh. Članek pa napisan v spakidranščini!

mrkobrk (ni preverjeno)

Pa dajte že popraviti šumnike, ej ... Besedilo je res neberljivo.

Starejše novice