Slika je simbolična.
Naslednji četrtek Muraše čaka tekma drugega kroga skupine G v Konferenčni ligi. V Londonu bodo gostovali pri slovitem Tottenhamu.

V klubu pravijo, da ne čudi, da je zanimanja za tekmo kar nekaj. Zato so se odločilli, da poskrbijo za vstopnice, žal pa potovanja ne morejo organizirati.

Kako v London?

V klubu so se odločili, da poskrbijo za vstopnice za srečanje med Muro in Tottenhamom in navijačem na tak način omogočijo prihod na tekmo.

»Žal pa ni v naši moči, da organiziramo potovanje za navijače. Zato vas prosimo, da se za pot v London obrnete na agencijo Palma, ki bo organizirala potovanje,« pojasnjujejo. 

Agencija Palma pripravila paketa za pot v London

Agencija Palma je za odhod v London pripravila dva paketa, cena obeh paketov se giblje od 390 do 440 evrov. 

Pri paketu A lahko proti Londonu poletite iz Zagreba, pri paketu B pa se proti Londonu odpotuje iz Budimpešte. V ceno je vključena tudi vstopnica za tekmo.

Kaj morate vedeti pred odhodom? 

Za potovanje je obvezen potni list ali osebna izkaznica

Iz Budimpešte lahko potujejo le potniki, ki so polno cepljeni

Iz Zagreba veljajo enaki pogoji kot trenutno v Sloveniji, vendar je Hrvaška ravno na meji med zeleno in rumeno listo v Veliki Britaniji, zato se lahko tudi to spremeni in bodo na pot lahko odšli samo polno cepljeni

Pred odhodom je potrebno znotraj 72 ur pred odhodom opraviti še hitri test, kateri je obvezen za vse potnike (tudi cepljene) ob vstopu v Veliko Britanijo. Test je samoplačniški in mora biti v angleškem jeziku. 

Za vstop v Veliko Britanijo je potrebno predhodno izpolniti spletni PLF obrazec (agencija link pošle v primeru prijave)

Drugi dan bivanja v Veliki Britaniji se zahteva ponovno testiranje vseh potnikov, teste bodo priskrbeli pri agenciji Palma, dobite jih v hotelu, plačilo pa znaša 25€ na osebo.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
buskovec (nepreverjen)

Nega šanse ka pod takšnimi pogoji iden v London.
Nebu mene niko jebal!

KlausiSchwabli (nepreverjen)

Te pa ajdi, Vsi v Ljubljano pa da tan mi nekomu je*emo matr! Nato pa v lokale gleat tekmo in piti mrzlo pivo. Idemooooo.
V ljublani smo te bar enkrat najjači!

In reply to by buskovec (nepreverjen)

A (nepreverjen)

Ja pa či ideš z osebn oizkaznico zna biti problem, ge san pred 2 letoma šou z osebno pa san na meji na letališči meu problem ka jo je sken nikak nej prepozno, sreča ka san meu potni lijst glij tak. Či se tou še dogaja ne ven.

KlausiSchwabli (nepreverjen)

A, pa kaj je steof. Zaj ti je 100x hujše iti nekan, pa bog ne daj v anglijo, nema šans stari!

In reply to by A (nepreverjen)

Starejše novice