NŠ Mura se je odzvala na protest skupine Black Gringos ter napovedala sestanek z navijači in pristojnimi organi.

Potem ko so črno-beli v Kidričevem utrpeli svoj prvi prvenstveni poraz, so včeraj v Fazaneriji ugnali ekipo CherryBox24 Tabor Sežana in se znova vrnili v zmagovalno formo.

Srečanje 9. kroga Prve lige Telekom Slovenije so zaključili z rezultatom 1:0 (0:0), a slavje je imelo grenak priokus. Kot smo poročali, je namreč navijaška skupina Black Gringos, ki je ravno včeraj praznovala svojo 28-letnico delovanja, protestno izpraznila tribune za golom

Ob obletnici so pripravili posebno koreografijo, ki so jo želeli izvesti v 28. minuti tekme, a jim po naših informacijah policija ni dovolila vnosa pripomočkov na stadion oziroma so jim bili ti s strani policije odvzeti. Člani navijaške skupine Black Gringos so zato v znak protesta zapustili stadion.

Na včerajšnje dogajanje so se zdaj odzvali tudi v Nogometni šoli Mura, kjer so izrazili obžalovanje in napovedali pogovore z obema stranema. Njihov zapis objavljamo v celoti:

»DNŠ Mura obžaluje, da navijaška skupina Black Gringos na včerajšnji tekmi ni mogla proslaviti 28-letnice svojega delovanja. V klubu se zavedamo, da Mure brez Black Gringosov ne bi bilo. Najzvestejši navijači so bili eden izmed ključnih členov pri vrnitvi Mure na nogometni zemljevid, ko je bilo potrebno prehoditi pot od medobčinske do prve lige. Njihova energija s tribun je izjemno pomembna za naše nogometaše, zato je načrtovan sestanek z navijaško skupino in drugimi pristojnimi organi, da bo ta energija ponovno prisotna že v nedeljo, ko nas čaka izredno zahteven obračun s Celjem.«

S spleta

Komentarji (38)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katebriga1 (nepreverjen)

Tudi brez gringosov je bila tekma odšpilana in še zmagali so...

oblekaš (nepreverjen)

kak neje bilo navijačov??? Vej smo pa vsi keri smo šli glejdat tekmo navijači ali nej?!?

In reply to by Katebriga1 (nepreverjen)

RECIMO (nepreverjen)

No no, pretiravati pa rejsan nej trbej ... razen če financerajo poslovanje ... Gringosi so zvesti že dugo. pa je mura 2x propadnula ...
Rejsan pa je, ka je spremljanje tekem v dobrem vzušju veliko lepše

ferdopijše (nepreverjen)

ok.BG pravijo ka so samo oni hodli navijat v blatu ko je Mura bila v 4.ligi...zanima me če so te tudi meli bakle in metali?

fjćlfažč (nepreverjen)

To je tako ko Gringose vodijo cigane. Sramota ste Gringose z vašim vodstvom na čelu. Kdo je vaš Klub?Če ste navijači kateri imate radi klub bi navijali v Fazenerijo in bi hodili na gostovanje. Kje ste bili v Kranju in Domžalah?

Vedno trezen (nepreverjen)

Pou vre pocakaj ka cigani dobijo tvoje podatke pa ti te pridejo potrkajo na vrata ka ti dokumentacijo dajo pa te lejko prevzemes gringose ?? jebali ti cigani cejlo familijo ?❤?❤

In reply to by fjćlfažč (nepreverjen)

Xfiles (nepreverjen)

O kaksnih podatkih gucih, IP? Ali sces povedati ka dobite od novinarja IPja od komentarov? Vupan ka se hecate...

1. Deca prevec filmov gledate, ce mislite po IPjih izslediti koga (sami brez zakonske podlage)
2. Mogoče trbej obvestite pooblaščene organe, če leakajo ipji iz portala
3. Na ton portali se pa resno nasmejiš.

In reply to by Vedno trezen (nepreverjen)

krefo (nepreverjen)

on ga hoče povedati ka su ga gringosi veliki hekerji in ga budu shekali murskosoboško ga omrežje

In reply to by Xfiles (nepreverjen)

Burja (nepreverjen)

Kje si bil ti v 4 ligi ? Hm vsako tekmo!

In reply to by fjćlfažč (nepreverjen)

12 (nepreverjen)

Se boste ze zmenli kako in kaj

LOTOmojster33 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Menej pa samo zanima zakoj se nika o mučkaj v klubi ne piše privas ali nesmite pisati?? Baje Rusi klub gor držijo, zaj pa si že pejneze nazaj v rusijo črpajo kak čujemo. Na konci te vidli, srmačeki mo na tekme odili, ovi pa do si vile zidali.

ferdopijše (nepreverjen)

paranoja je hudič,geli?

In reply to by LOTOmojster33 (nepreverjen)

navijač (nepreverjen)

tudi cigani so ljudjemogoče še boljši kot ti

.... (nepreverjen)

Tudi gringosof brez mure ne bi bilo.

ZA GRINGOSE IN MURO (nepreverjen)

V tej državi imamo zakone in predpise, katerih, če smo resna družba, se trbej držati. To vali tudi za gringose in Nogometno šolo Mura. Sam pa verjetno tudi vi si ne želim živeti v družbi, kjer bi vsak lahko delal kar bi mu spadnolo na pamet. To pogrešam v izjavi Nogometne šole Mura, ki se ni jasno postavila na stran zakona ampak v svoji izjavi nekaj mučka, k se ma Mura pogovarjati z pristojnimi (policija) tej so opravljali samo svoje delo. Zmotno je misliti in to zamerim Muri, da so navijači samo gringosi, ni res navijači so smo vsi ki pridemo na tekmo Mure. Res obžalujem take izjave vodstva Mure.

ANONIMNEŽ2 (nepreverjen)

Pa tau je gli. Tudi ma strani majo gor pod 'navijaci' samo o gringosaj. Mi kere pa smo redno na tekmaj pa davlemo redne pejneze za karte pa smo nule. Zalostno ka se enauk o nas mura ne potrudi napisate

In reply to by ZA GRINGOSE IN MURO (nepreverjen)

kapageznan (nepreverjen)

Nemren najti, za boga tudi nej... Ka točno so vkraj vzeli gringoson..?
Zna što..?

smokie (nepreverjen)

Pa ges tou že dva dni spitavlen pa nikšoga odgovora ne dobin. Prvo je bilo guča ka bi naj policija odstranila neprimerne transparente, zdaj pa palik ka so jin na vhodi nekaj zasegli. Mutijo vsi po vrsti neka, tak Mura kak Gringosi. Rejsan me zanimle zakoj zdaj takšen halo. Če se že telko piše, bi bar vzrok toj štali obvaili ka bi ostali znali v kon je fora, nej pa ka nafudavlete stvar pri keroj nišče ne vej o kon se ide.

In reply to by kapageznan (nepreverjen)

gringos 98 (nepreverjen)

Če si zvesti navijač...ja... te ideš navijat! Pa naj je tou z transparenti ali brez!
Naj se vö da ka je blo odvzeto... pa te mo lejko dele komentejrali ali se nan je zdelo tak ok. Razmin ka se je nečše potrudo ka je napravo kakšen transparent ali ka je že blo.
Zakoni so eno.
Navijanje je drügo. Bi pač prišli kljub trmu navijat. Tako je moje mnenje.
Zakoj pa od ge pa te ove dimne v drügon polčasi? Nej škoda pejnez?!
Da se navijati tüdi brez transparentof pa grdih žaljivk ( fčasih totalno brez pomenskih).
Gremo Mura dele! ☺?

Gledalecc (nepreverjen)

Gringosi, dokazali ste ka se van fujcka za igro. Srmacke ka pri mamicah zivite

Samo Mura (nepreverjen)

Keri navijači so to,ko ti zmečejo bakle na igrišce in prekinejo igro?Tisti dve bakli ki sta prileteli iz kopališča bo kdo plačal?Klub vendar..Ta deca od Gringosov ne rabijo biti na tekmaj..fuj da jih neje sram..Mi,ostali ki smo na jugu in navijamo celo tekmo,a to pa nikaj ne pomeni..

??? (nepreverjen)

.Mi,ostali ki smo na jugu in navijamo celo tekmo,a to pa nikaj ne pomeni...
Kero tekmo je tao bilao?

In reply to by Samo Mura (nepreverjen)

ferdopijše (nepreverjen)

očitno ma NŠMura 2vrsti navijačev: pravi so samo BG, nepravi (šminkerski) ki niso BG.
eden od BG me je vprašo po tekmi v Kranju.. če so se navijači Mure (brez BG) keri so bili na tekmi šli šminkejrat ta na tribuno oz špilat soboške turiste?...no telko o kulturi navijaške skupine.

navijač (nepreverjen)

tisti dve bakli što je vrgo si ga vido će si povej če pa nej je to nakladanje šteroga se tožba prime ,samo telko pazi na prinas na sodišču moraš imeti dokaze štere si po pravnoj poti dobo.

cmor (nepreverjen)

Ges bi samo lepou proso vas keri se mate za nekše velke navijače na jugi, lepou prosin hejnjajte. Keri je gda koli biu na jugi med vami je ob vašon obnašanje pa navijanji meo bruhanco že v ustaj. Večjih primitivcov ne najdeš nigi drugje na svejti. Pouleg toga še vsi po vrsti zalokani do amena. Gringoson v oči mečete ka jin je nej za moštvo pa za tekmo, malo se rajši nad sebov zamislite. Polovica juga več kak pou tekme prestoji v vrsti za šankon ka na pive čakate. Tak ka je tudi van bole pomemben alkohol kak moštvo.

krefo (nepreverjen)

smo pa bili včeraj na tekmi ane?

In reply to by cmor (nepreverjen)

cmor (nepreverjen)

Ges san tudi biu, samo nej na jugi. Ka teh blesavih komentarov alkoholizejranih kvazi murinih navijačov več nemren poslušati.

In reply to by krefo (nepreverjen)

ferdopijše (nepreverjen)

cmor...jug ne meče bakel...
vej pa znamo ka BG ščejo biti neka "več"...

In reply to by cmor (nepreverjen)

cmor (nepreverjen)

Mogouče bi van bilou boukše ka bi bakle metali, mogouče te nebi meli časa betežnih komentarov treskati, pa žaliti igralcov iz tribun. Tou ka pa ščejo biti BG pa je nej moj problem, ges neman nika z njimi. Mogouče pa ščejo biti neka več zatou, ka neščejo ka se jih v isti koš meče s primitivcami iz juga.

In reply to by ferdopijše (nepreverjen)

Motikaa (nepreverjen)

Saj razmin, ka je nej fajn ka ti napravijo krivico in pač nemreš spelati, to ka si si zamislo. Ampak proti komi se je protesteralo? Policajon se fučka, či do Gringosi tan ali nej...v bistvi jin bole paše ka jih nega. Tak ka protest je nikomi nič nej sporočo. Samo to, ka so ob svoji obletnici nej navijali na tekmi za svoj klub. Lejko bi pa po tekmi. Ob fazaneriji zvužgali pa napravili fešto.

ferdopijše (nepreverjen)

če se eden BG sfadi te se morejo vsi BG sfaditi...kakša je tou politika?

Nn (nepreverjen)

hja.."ciganska posla"...pa take

ferdopijše (nepreverjen)

eni nemrejo karto kupiti pa bi radi...oni bi pa jurja za kazni v luft metali...aja samo ka cejla Slovenija vidi prekmursko bakljado?!

bridki (nepreverjen)

ferdopijšeš norosti. Ne poznan navijača šteri nema za karto. Če je što pravi navijač de si karto kujpo. Če je nema glejda prenos. V ničen nej trbe zaostajati za ostalo Slovenijo. Ka je jurja proti slabomi nakupi igralca.

Gost8 (nepreverjen)

Pravo mo neka čista drüjgoga. Gučij se, ka se stadion nede delo nika dale, ka nede povezave med glavno pa severno tribuno, pa ka nan vodstvo pa občina debelo lažeta. Poven van, ka de naslednjih 10 lejt fazanerija še vedno toćno takšna kak je gnes.

Realdios (nepreverjen)

Ka de se znalo..Gringoson je bil odvzet transparent ki je bil prevelik..Gringosi so bilii obveščeni da taki transparenti niso dovoljeni ker se se z njimi prekrivajo da skrijejo svojo identiteto pod njim prižgejo baklje jih vržejo na igrišče in posledično to plača klub.To je edini vzrok..da so pa zato bojkotirali in niso bili na tekmi pa ne vem kaj bi o tem povedal ali si mislil...se pravi navijači le takrat ko velja njihova volja..MURA ne glede Geingos ,sever ali jug..ali varnostnik...če naam je res tolko do tega kluba kot trdimo...ali se pa eni samo kitijo s "slavo" da so navijači tega kluba.Poanta je MURA,PREKMURJE,NE SEVER,NE JUG NE BLACK GRINGOS...MUUURAAA...in če što to ne razmi naj ide v jebeni ljudski vrt pa tam štenka.Eni lekar ne razmijo ka je FAZANERIJA svetinja pa če tudi de naslednjih 100 let ostala enaka.Na tekme se odi zaradi ljubezni do kluba,igralcev, pripadnosti...kda eni to skužijo te do pravi navijači.Nej pa ka zdaj toplo vodo odkrivate..

Realdios (nepreverjen)

Pa glede na to ka se zdaj štukate pa grozite prek nekših komentarov...ge ste pa te bili kda vam 10 viol City gor vužgalo v lastnon varaši?Te bi močni bili nej ka zdaj svojim grozite..telko o ton..

Lepec (nepreverjen)

Kdaj je naslednja tekma v balinanju???? Udeležbo so napovedali društvo upokojencev Murska Sobota!!!! Mulo na poziciji ptičjega strašila. Ta v letošnji sezoni zagotovo ne bo dosegel gola!!!!!! Drugo leto pa lahko moji babici pomaga pri kmečkih opravilih!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice