Foto: Jure Banfi
Vstopnice za Ludogorec in Tabor Sežano že v prodaji.

Za Muro je uspešno opravljen prvi preizkus v kvalifikacijah za ligo prvakov. Škendija je v Fazanerija padla s petimi goli v svoji mreži.

Črno-belim je zmagoslavje uspelo tudi z dvanajstim igralcem, zvestimi navijači, ki so ponovno dokazali, da so najboljši navijači v Sloveniji.

Začetek obrambe naslova doma

Državni prvaki bodo pomoč s tribun potrebovali že to soboto, 17. julija, ko bo v prvem krogu Prve lige Telemach v Fazaneriji gostovala Tabor Sežana.

Vstopnice si že lahko zagotovite vsak dan na prodajnem okencu za vstopnice od 15.00 do 20.00 ure. Cena vstopnic znaša 10 evrov za glavno tribuno, 8 evrov za ostale tribune in 5 evrov za otroke.

Nadaljevanje evropske zgodbe v Fazaneriji

V sredo pa se nadaljuje Murina evropska pot, v Fazanerijo prihaja bolgarski Ludogorec. Tako, kot proti Škendiji, imajo imetniki sezonskih vstopnic prednost pri nakupu kart.

Cena vstopnice za imetnike sezonskih vstopnic znaša 20 evrov, za otroke (do 14. leta) 10 evrov. Vsak lahko kupi največ tri vstopnice, pri čemer za ostali dve vstopnici plača redno ceno brez popusta, ki znaša 25 evrov oziroma 12 evrov za otroško vstopnico.

Svojo vstopnico za drugi domači evropski obračun v letošnji sezoni si lahko zagotovite na prodajnem okencu za vstopnice ali od petka naprej preko spleta:

Sreda 15.00 – 20.00 – samo imetniki sezonskih vstopnic
Četrtek 15.00 – 20.00 – samo imetniki sezonskih vstopnic
Petek 15.00 – 20.00
Sobota 10.00 – 16.00
Nedelja 14.00 – 18.00
Ponedeljek 15.00 – 20.00
Torek 15.00 – 20.00
Sreda od 15.00 naprej

Foto: Jure Banfi

Evropske vstopnice personificirane

Pomembna novost pri nakupu evropske vstopnice je ta, da bodo personificirane. Vsak, ki bo kupil karto, mora pri sebi imeti osebni dokument.

Slednjega potrebuje tudi za morebitni ostali vstopnici, ki bi jo kupil, saj bo imela vsaka vstopnica natiskano svoje ime.

Od petka naprej si bodo vstopnice lahko zagotovili vsi ostali navijači, ki nimajo sezonske vstopnice. Prodaja bo možna tako na spletu, kot na prodajnem okencu za vstopnice. Cena vstopnic za tiste, ki nimajo sezonske vstopnice znaša 25 evrov, oziroma 12 evrov za otroke do 14. leta starosti. Za vstop na stadion še naprej veljajo PCT pogoji.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice