FOTO: Jure Banfi (Simbolična NŠ Mura)
Muro danes zvečer v Skopju čaka prva tekma kvalifikacij za Ligo prvakov. Nepričakovano je pred težko preizkušnjo črno-bele zapustil eden od igralcev.

Kot smo poročali že včeraj, ima Ante Šimundža v Skopju na voljo 22 igralcev, to so Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Mihael Klepač, Jan Gorenc, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nino Kouter, Tomi Horvat, Alen Kozar, Marko Brkić, Andrija Filipović, Marin Karamarko, Luka Bobičanec, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Dragan Lovrić in Staniša Mandić.

Kot smo opazili med igralci ni vezista Aljaža Antolina. Po naših informacijah se je Antolin odločil za odhod k Mariboru. Kljub temu da je imel s črno-belimi še enoletno pogodbo, je bila ponudba vijoličastih preveč mamljiva. 

S spleta

Komentarji (40)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Komaj je začno špilati, že prekinja pogodbo in odhaja v drug klub.

marijakon (nepreverjen)

Zbogom i više se ne vračaj! Sklepani!

A (nepreverjen)

Ka ste eni lejko takšni ka ga zdaj pa tak grdo gemlejte. Dečko se je odloučo ka de probo indri pa či je Muro sporazumno zapusto je vse ok. Se pravi ka sta oba za tou ka menja klub.

isti (nepreverjen)

Fejst dvomim, ka se je tu dečko kaj odločo, ampak oča, ki de ga seveda na ta način uničil.

In reply to by A (nepreverjen)

A (nepreverjen)

Pa še tou Maribor si več nemre privouščiti dragih nakupov ka enostavno pejnes nema kak negda. Samo Maribor nema Šimundže ka bi znau z neuveljavljenih igralcov napraviti igralce za prvo postavo.

Čengiz (nepreverjen)

Ne razumem. Ima še eno leto pogodbe, a se je odločil za odhod v Maribor. Torej ga je Mura Mariboru prodala, dala zastonj ali kako? Mura se je s tem prstopom tako ali drugače očitno tudi strinjala.

A (nepreverjen)

Ja vprašanje je kelko je Šimundža računo na njega v toj sezoni. Či ga je meu v drugon plani je boukše ka ide inan plačati ga itak trbej či špila ali pa nej.

In reply to by Čengiz (nepreverjen)

MdStrehovci (nepreverjen)

Tan de pa nej v 2, liki 3 plani... 😔

In reply to by A (nepreverjen)

Tehnik190 (nepreverjen)

Tej de končo kak Perišič.Tan de v zlati rezervi

dilino (nepreverjen)

za Ižakovce bi lejko šou špilat,ka ga oča forsera neje takšna kvaliteta,klop de segrejvo,za to de dober........

i (nepreverjen)

Vsi mladi domači so odišli oz do še! Glavno ka mamo mi brkiče, filipovice, dzuroje. Groza!

muraš55 (nepreverjen)

Škoda, da ga niso hoteli zadržati. Od Brkića 10xboljši in še Prekmurec. Verjetno edini problem , ker ima Brkić istega menedžerja kot trener.

bbbbbb (nepreverjen)

rajši se pijtajte, kaj za vraga se pri muri dogaja??? namreč kelko vijdin v zadnjih 3 letih niso sposobni niti enega mladega igralca sforsirat, razen Laci, vsi ostali, nekje okrog 15,16, pa znan ka niso fsi za člane, ali 3-5,pa sigurno kazalo več, ali nej, zaj še Cijpot baje ide v Šežano, taka niti enoga igralca letnikof 2000,2001 in 2002nega.Šime,Küzmič,Rajbar,kaj je krijvo, vetjetno visike provizije i meneđerski poslovi, drugo si nemren razložiti. V Beltincih pa pa Gajser vö jebe muraše na puno taka krog sklenjen, glede na to, da ostali prvoligaši pobirajo take mlade, jih mura lepo stran pošilja. nbaj se nešče malo zamijsli, niti enoga nega pauleg, rajši vijdijo, ka so naši nasprotniki, kak bi jih pa tu doma zadržali pa pilili, pa te se vijdi. Ka se pa tijče Antolijna, pa itak ide dele na posojo, ka v mb itak trenutno nade, vsaj tak je čüti. mura ni klub za mlade, kak so pijsali pred 1mejsecon,samo karma de lehko zelo huda za par lejt, da nado ščeli mladi nazaj prijti. pa lp vsem

Aaaa (nepreverjen)

bbbbb Ne bluzi ka nemaš pojma.

In reply to by bbbbbb (nepreverjen)

Anonymusss (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Upam da mura zgubiii,da se malo prizemljite

Habba (nepreverjen)

Tij si bumbar

In reply to by Anonymusss (nepreverjen)

Joint (nepreverjen)

Tebe lejko samo prizemlij strejla pa prekmurska roka ;)

In reply to by Anonymusss (nepreverjen)

Konjaras (nepreverjen)

Antolin ima dobre dolge podaje in solidno tehniko. Cipot je 2 sezoni zraven in je kar nekaj igral. Ampak pa so to vse povprecni igralci, samo zato ker so domači jih nima smisla forsirat. Razen Lacija ni nobenega velikega talenta trenutno! Navijači smo čudo, radi bi imeli klub med prvimi, čimveč domačih igralcev, neizkusenih, samo takrat bomo spodaj na tabeli. Nismo se povezali z Beltinci, da bi se kalili igralci med prehodom med mladinci in prvo ekipo?

i (nepreverjen)

Ja in te pripelajo kao okrepitve-tujce Brkiča, Filipovica, Dzuroja keri so ista kategorija kak domači ali pa še slabše. Tak ka rajši gledan mlade ka se kalijo in dajo srce na igrišče, kak pa tej "pametne" tujce ka jin je dobesedno vseeno!

In reply to by Konjaras (nepreverjen)

dosta je2 (nepreverjen)

prave komentar, odličen, Cipot je dvej leti gazo travo po prve ligi pokazo bore malo, nemre se njemi učitati ka se neje boro, je pa plafon pokazo in neje boug vej visko te plafon, naj proba srečo indri, mogouče samo tao fali ka eksplodira, čuda so pota ......, mladinci-za prvo ligo in še povrh prvaka, lejko špilajo samo izven serijski mladinci, teh je bore malo, so dobre, nejso rojene talente, če što senja ka de vsako leto prišlo iz mladincov do članov 4 ali 5 igralcov in ka mo jih še nakonce za milijone odavali se naj kar fajn zbidi pomale in zadiha, ka se pa tiče tujcof, tudi Cipot, Bohar, Janža, Laci so nejke tujce, pa ka zdaj, so pa naši dečki in naši do ostali

In reply to by Konjaras (nepreverjen)

JOSEP (nepreverjen)

KA,MARIBOR JE PALIK DRUJGO EKIPO SESTAVO?

Bullshit (nepreverjen)

Prevec vezistof mamo zato se je odločo ite.Pravilno in podpiram odlocitev.Mij pa do zdaj niti ene okrepitve pripelali pa gnes spilamo z lesrnimi igralci v napadi..Ce ne napredujemo v 2 krog bolje da se te uprava pita kaj so delali mesec in pol..

smrcko (nepreverjen)

Klubska politika ge naši mladi idejo v druge klube, na drugi strani pa imamo dosta igralcov šteri sploj ne špilajo (Brkič, Simič, Dzuro....) mi ne zgleda glij vredi. Na konci kda de trbelo pa mo se pa spitavali ge so naši mladi.

Realmura1 (nepreverjen)

Tako je, Brkič, Djuro ipd., vse to je v rangu povprečju ali celo podpovprečju domačih mladih igralcev. Iluzija je pričakovati, da bo Cipot nosilec igre, ali pa Antolin in drugi. Ni izkušenj in tudi talenta, kot je to pri Olimpiji. Tam Ostrc z 17 leti vodi [email protected]?

njiva

Mislin,ka so tu dosta krivi tudi stariši,ki dete posojsili rivlejo naprej in z njega ščejo napraviti nekše Ronaldoje in Mesi-je,dete je pa je nej talent.Naprimer Cipot je nej talent in to znamo si,ka špila zavolo oče,brat je vekši talent od njega,proti Partizani je odšpilo dobro.
Antolin je pa desan talent in me resan čudi,ka se je odločo iti furt,mislin pa ka tu odzaja stogijo starši.Škoda,Šimundža zna delati z mladimi in bi z njega napravo dobroga igralca,samo se nuca svoj čas.
Vupan,ka gnes prnesejo ugoden rezultat domov ,ka te v Fazanariji zaključimo to tekmo.

87 (nepreverjen)

Ante ne vej delati z mladimi! Kelko maldih je ostalo, kelko mladih ima v ekipi? Če bi znal bi ti ostali nej pa ka so vsi šli! Žal tak je, tak so dejstva! Še to ka je ostalo de odišlo in te talent gor ali gor!

In reply to by njiva

dosta je2 (nepreverjen)

dale badbinton gledaj pa puste fuzbal na mere

In reply to by 87 (nepreverjen)

Konjaras (nepreverjen)

Njiva, imaš moj plus. Antolini manjka hitrost in previdnost, to drugo bi dobil z izkušnjami. Realnost je, da je naša liga na nivoju zgornje polovice 3 nemške lige npr. Mislite, da bi Kouter ali Bobi igrala za 2 ali 3 tisoč mesečno bruto? Ne bodimo smešni, v naši ligi so odškodnine previsoke, da bi si lahko kdo privoščil taka igralca, v tujini je takih ogromno v drugih ligah. S tem ne zmanjsujem njunega doprinos Muri, sta najboljša, ampak hočem prikazati realno stanje, kjer je Slovenski nogomet. Starši pa res mislijo, da imajo doma Mesije, če bi bilo tako, bi hitro igrali glavno vlogo v Muri, nato naprej., v Avstriji in se mnogo višje. Bodimo poštene do sebe in svojih otrok!

Kopacka2 (nepreverjen)

Toliko polemik za par netalentov. Mura igra kot ekipa, vsak mora dati maksimalno od sebe, drugače smo slabi. Nimamo zvezd, da lahko odloči tekmo kadar hoče. Srečno Mura.♡♡♡

mmmmm (nepreverjen)

Antolin de itak ša dele na posojo, taka de meja minute, glede na to, da tu neje priša niti med 18,drugo je pa to, kkeje dela zodji mesec šime Antolini, kek ga je vün jeba, to pa samo zato, ka ma mali drügega meneđera nej pa od šimeja. nbaj si pogledne šime, kolko mladih mö notri, enoga in edijnega cipija, pa tüde zaradi staršof, samo dečki so punoletni pa snej somi odločajo, pa tüde posledice nosijo, taka ne mi preveč starše napej gučati

marijakon (nepreverjen)

za toga culeka, ni baog ne bi cul, ce ne bi za muro prisli spilat nazaj domaci, tisti ka njin mura neka pomejni. Zdaj pa na racun pravih murasov ka so nas se pripelali tej deca pa starisi neka izigravajo..

abcdhgf (nepreverjen)

Mura špila 4-2-3-1 ali pa 3-5-2. Na vsaki tekmi špilata 2 vezniva izmed Horvata, Koutera, Kozara, Ouroja, komaj te pride Antolin. Če ne bi bilo poškodb, bi težko dobo minute, ker so ostali pač bokši. Žal je bila ta generacija okole 2000 bole boga, razen Lacija noben neje izstopo.Meli so mladi dosta minut, ampak se žal nejso izkazali. Pri mlajših je zaj kar nekaj reprezentantov, vupajmo ka de kaj bokše. Vse tudi neje v ton ka se forsera mlade domačine, pride tudi generacija v keri nega telko talentov. Nemre biti vsaka generacija kak tista z Kouteron, Kouson itd. Najbole pametno je iskati največje talente v mladinski ligi pa jih prepričati ka pridejo. Trbej kakšnoga spelati drugin slovenskin klubon pa jih dobro odati naprej, neje glavno ka je domači, važno je ka je mladi pa dober.

Habba (nepreverjen)

Srečnoo pa nazaj ne hode!!! Tan de pa sedeže segreval 🤣🤣🤣 Muraaa!!!

njnjnj (nepreverjen)

Antolin ide baje na posojo k bravoji

Plafon (nepreverjen)

Vejpa henjajte sinfati vse povprek. Mogoce pa de tan vec odneso pa enga dneva priso nazaj z dosta izkusnjami pa nan dosta pomogo. Vsaj to je dobro ka je mel pogodbo pri Muri.

Aaaa (nepreverjen)

Psmetnjakoviči filozofejrate o mladih igralcaj, da pa keroga gor dene že po eni tekmi samo šinfate ka je nikši nej. Kavč strokovnjaki šššš.

...... (nepreverjen)

Glih to san scel napisati!tocno tak!

In reply to by Aaaa (nepreverjen)

Indexfinger (nepreverjen)

TElko guča o akademiji pa te samo idejovsi gg

makešat (nepreverjen)

Antolin priimek povej vse

Trener (nepreverjen)

Škoda da je polnoletni otrok še vedno pod vplivom nekoga drugega....
Ima potencial,dobival je priložnost v ekipi Mure katera je AKTUALNI PRVAK V 1.SNL !
Kljub mladosti bo moral zelo trdo delat,da bo dobil še priložnost na taki ravni.
Zaželimo mu vse najboljše...je pa vse na njem in upam ,da ne na osebi zaradi katere je to odločitev sprejej!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice