Foto: ND Beltinci
Ofenzivni vezist Luka Pihler bo igral za ND Gorico.

Gre za 26-letnega levonogega ofenzivnega vezista, ki lahko zaigra tudi na krilnem položaju. Nogometno se je izobrazil pri Domžalah, nastopal pa je tudi za Krško, Tromejnik, Odrance in nazadnje za Beltince.

S štirimi zadetki in desetimi asistencami je v lanski sezoni veljal za enega vidnejših posameznikov ''Žutih'' in enega najboljših igralcev slovenske drugoligaške konkurence. 

Komentarji (6)

nova pot (ni preverjeno)

Luka, prijatelj naš, prav si se odloča. V Beltinci si ob toten Gajseri nej meja nika dobroga. San veš kaj van je dela pa govora. Samo žalo vas je. Naj zdaj uni debeli predsednik pa Gajzi terata sama leder. Še drugi igralci so ti sledili samo še neso vün povedali. Beltinci majo nesposobno vodstvo pa nič penez. Za dolgove pa ja ne boš špila. Luka puno športnih uspehov ti želimo tvoji lotmerški Prleki.

Vlasek (ni preverjeno)

Ja, ja Luka povej, ci so ti Beltinci kaj dolzni svojim lotmerskin Prlekom, pa tudi, ce si resan dobro premisla, da si pusta sluzbo in se kaj? Vupan, da resan znas ka delas!

njiva

Žalostno,ka ga Murino vodstvo niti nej kontakteralo.Sramota.Mi mo začeli te okrepitve voziti,da mo že 3-4 krog špilali.
Te do pa vozili pol južnjakov,keri so sploh še žogo ne vidli.Glavno je,ka se sezonske karte odavlejo,pa Murini artikli za masne pare.

Mo (ni preverjeno)

Ka de te pri Muri? Rajši idee nekan ge de bar redno plačo dobivo.. Zato pa se Nej odločo za Muro, pa bi lejko komot špilo tu..

In reply to by njiva

Krimo (ni preverjeno)

V gorice de resno meu placo pa počke za vsak poraz od zdrogejranih navijacov

prlečki frajeri (ni preverjeno)

Pa ka fuflate Prekmurci. Luka lehko ide kama hoče. Pomogo njemi je Jagoda. Še oslek v Vučji vesi ve ka so Beltinci meorganiziran klub z gnes na vütro. Bodemo si pisali za 3 mesece kje je kdo. Zdaj niti mali Fras več ne ide k van. Boljše v Grlavi mali fuzbal.

Starejše novice