FOTO: Jure Banfi
Državni prvaki gostujejo v Kidričevem, pri Aluminiju, ki je v ponedeljek doživel visok poraz.

V 22. krogu Prve lige Telemach črno-beli gostujejo v Kidričevem. Prepoved igranja na današnji tekmi imata Žiga Kous in Nik Lorbek.

Strateg črno-belih je pred današnjo tekmo dejal, da bo Aluminij zagotovo nevaren, tako kot je v Kidričevem vselej proti Muri.

Sicer pa je Mura na sedmih gostovanjih v Kidričevem izgubila zgolj enkrat, enega od dveh remijev pa je vknjižila avgusta, ko se je srečanje končalo z izidom 1:1.

 

 

 

PRVI POLČAS: 

Čarno-bejli do vodstva v Kidričevem! Za 1:0 je iz enajstmetrovke zadel Luka Bobičanec!

DRUGI POLČAS: 

Komentarji (47)

Navijač (ni preverjeno)

Nak nikak nikše stream .rdne.

murin žvižgač (ni preverjeno)

tačas ka najdeš stream je Mura že dala gol-haha

In reply to by Navijač (ni preverjeno)

Gostja123 (ni preverjeno)

Če so Radimlje premagale Aluminij 4:0, te jih še mi Muraše tude ruknemo in zmagamo brez problema.

tt (ni preverjeno)

Pa ka mamo mi tau za glupanov pri Muri? Pa kelkokrat do še s petih metrov gol zgrešile? Pa te Pucko, dobrih 5m sam od gola, neovirani, pa te 3m prejk gola žogo pošle... Ges več resno ne razmin teh Murinih igralcov...

realnooo (ni preverjeno)

in ka mas ti od tega???

In reply to by tt (ni preverjeno)

prenos za dlek (ni preverjeno)

tt - ka pa svojo ženo tudi ne razmiš

In reply to by tt (ni preverjeno)

Kark Marx (ni preverjeno)

Važna je sicer samo zmaga ali moren povedati, ka Murina igra nema repa pa glave, nemremo sestaviti treh podaj, odzaja samo štükanje, nej smo sposobni ustvariti pritiska. Trener Mure je enostavno nej dorasel tomi nivoji. Jebiga, sakši človik ma svoje limite prek šterih nemre niti teoretično. Limiti trenutnoga trenera Mure so tan negi okouli Serdice. Dale žal ne sejga. Ka mo si lagali, povejmo kak je.

prenos za dlek (ni preverjeno)

ti samo san sebi guči...povejmo pa ka mura dobila tri točke

In reply to by Kark Marx (ni preverjeno)

murin žvižgač (ni preverjeno)

kamen na kamen palača, točka na točko plača.

In reply to by prenos za dlek (ni preverjeno)

Hovi (ni preverjeno)

E moj čunta nega repa nej glave od nogometa bole prle san odstopi kak si samo blamažo napravis

njiva

Bog moj dragi, ka je to za igre, pa ka vi to delate?Pa to nemreš več gledati, brez ideje, samo bum naprej.

murin žvižgač (ni preverjeno)

ne gledaj tekme ampak na koncu le rezultat in statistiko-simpl

In reply to by njiva

Tb5 (ni preverjeno)

Zmaga je, skrbi pa igra, katera je na nivoju 2.lige...

Brezveze (ni preverjeno)

Na nivoju 2. lige? Pa to je, kak bi gledo Tromejnik : Grad; pa ne v najboukših časih!

In reply to by Tb5 (ni preverjeno)

Cuntacunta (ni preverjeno)

dobro je,,pomembne 3 tocke ampak tezko bomo med 4. Lahko recem nemogoca misija. Danes v obrambi dobro apmak vratar nezanesljiv,vsakic ko je nasprotnik pred golom sem v strahu. Ne razumem zakaj zalokar ne brani.upam da se matko cimprej vrne

murin žvižgač (ni preverjeno)

Matko ide v tujino, baje.

In reply to by Cuntacunta (ni preverjeno)

drago22 (ni preverjeno)

Baje mu je zdaj pred kratkim propadel transfer v rusijo zaradi poskodbe.
Ne verjamem da bo sel ,kak bo v tujino brez da pol leta brani? Pa kdo ve kdaj bo pripravljen,ce bo sploh se kdaj,taksna poskodba se ne da cez noc pozdravit.upam da se motim ampak ne verjamem da se bo kadarkoli vrnil na nivo na kateremu je bil pred poskodbo.

In reply to by murin žvižgač (ni preverjeno)

njiva

Zmaga je, ajdi, bar to, igra katastrofalna z nekaj prebliski v napadu Dakuja, to je pa tudi vse. Takši fuzbal van nede šlo dosta lujdi gledat.

en (ni preverjeno)

Aktualni državni prvaki in te se celi drugi polčas branimo pa bunker špilamo proti zadnjeuvrščenim, kere so še Radomlje slab teden nazaj totalno razbile. Žalostno....

per (ni preverjeno)

Zdaj mi pa nikak pameten razloži tej najnovejši pristop k nogometnoj igri ali so vsi zatajili pri taktiki in je to novi sistem, ki ga uvaja Mura in trener ali je to konec nogometa v Soboti to tak več nemre biti pa to je proti tekmi Bravo: Celje počasni posnetek nabijanje v zrak in nega dveh točnih podaj ena velka nula katastrofa kak dugo še?

bela vrana @11 (ni preverjeno)

Kot noč in dan, ko je bil Ante trener. Res naša igra nima rdeče niti, sredine ni. Smo kot orkester brez dirigenta. Gradilo se je skoraj 5 let, porušili bomo v 5 tednih.

murin žvižgač (ni preverjeno)

nikoli ne reci nikoli...mura je večna, baje.

In reply to by bela vrana @11 (ni preverjeno)

prd. DF (ni preverjeno)

Mura odlični ste bili, samo tak naptej.

murin žvižgač (ni preverjeno)

kama naprej?

In reply to by prd. DF (ni preverjeno)

trener (ni preverjeno)

Nabavite nekšnoga trenera, pejnez mate zdaj jebemo

murin žvižgač (ni preverjeno)

išče se..potekajo dogovori, baje.

In reply to by trener (ni preverjeno)

Keeway (ni preverjeno)

Srečna zmaga, igra pa strašno slaba. S tako igro ne bo evrope! Ne vem, zakaj so se tak poslabšali!

murin žvižgač (ni preverjeno)

kakšna evropa? zokoj evropa? ka pa afrika?

In reply to by Keeway (ni preverjeno)

znalec (ni preverjeno)

Začetek serije zmag Mure. Te se eni strokovnjaki te žmetno čednili.

ŠKOLNIK (ni preverjeno)

mislen ge neven ka boga čakate od mure. Vejpa so pau ekipe audale pa same piceke pripelale. Vejpa ka čakate od njih? Mura neje prvenstveni klub. Mura je biznis. Igralce mlade not, odati, jovo na novo. Mura de sakeh 5 lejt mejla šanso do prvaka ostalo pa sredinja grupe. Mura neje klub za lovorike. Mura je biznis naj van tau že inauk jasno grata.

Še sakoga igralca ka je bil vrejden več kak pau miliona so audale.

bela vrana @11 (ni preverjeno)

Dosti resnice je v tvojem zapisu. Žal v Sloveniji in še marsikje klubi za svoj obstoj prodajajo 1 ali 2 na sezono. Skrbi nas lahko, da tudi 4 mesto ne prinaša igranja v Evropi! Cene igralcev bodo močno padle, za drobiž pa tudi ne bomo prodajali. Pol ekipe nismo prodali, namesto Marose je prišel Daku, zelo dober, pa tudi Beganovic na desnem boku je soliden. Ni pa reda in mirnost na terenu. Kljub vsemu imamo z 2 tekem 4 pike.

In reply to by ŠKOLNIK (ni preverjeno)

navijač (ni preverjeno)

igra ka te kap s takošno igro bomo na koncu igrali kvalifikacije za prvo ligo ,in č3e je Čuntala trener za Muro potem Mure ni več igralci so na igrišču kot kokoši ne vejo kaj morajo špilati ,g .Kuzmič ne je vse v tem da pripelješ denar tudi sponzori bodo videli kaj delate z njihovim denarjem in potem bo zopet konec kot do sedaj že nekajkrat in to zaradi tega ker nehšče misli da je Mura njegova kaj pa ni res Mura brez gledalcev ni Mura in vedite to ime je častno in barva tudi zato upam da boste čim prej uredili trenerja ki je sposoben vvoditi ekipo v prvi ligi ne pa trenerja ki niti v tretji ligi ni bil sposoben zmagati več kot 4 krat .

Roza roza (ni preverjeno)

Komaj ste stisnoli gol. Mogli bi jim pa redno napuniti mrežo če ste že nekšni prvaki....

Neko (ni preverjeno)

Lepo, da smo zmagali. O igri pa ne bom, ker glede na to, da je ni bilo, nimam kaj povedat.

levak (ni preverjeno)

SAMI TREMERI SE JAVLJAJO. VEJ PA SE EDEN NAJ PRIJAVI NA ČONTALOVO MESTO PA MO VIDLI. KA JE PA ŠIMUNDŽA NAPRAVO V SLOVENSKI LIGI JESENI
.

per (ni preverjeno)

Ka pisani črk ne poznaš

In reply to by levak (ni preverjeno)

Rtuz (ni preverjeno)

BI SE TAKOJ PRIJAVIL NA TAK DOBRO PLAČANO DELOVNO MESTO ČE MI DIREKTORJI MURE DAJO ŠANS

In reply to by levak (ni preverjeno)

geza mezga (ni preverjeno)

BALINANJE!

Lepec (ni preverjeno)

Bravo Geza tako je!

Gugoi (ni preverjeno)

Poglejte si Celje,same Slovenske mlade talente pripeljali pa nemorejo iz dna lestvice.Pa majo trenera ki je deluvo v tujini pa nekaj časa mantro Maribor pa nemrejo ene poštene podaje dat.Zakoj pravim Celje?Ker marsikeri preveč pričakuje od Mure ki bi tudi z Antejem težko letos konkurirala za Evropo.

tutu (ni preverjeno)

Razlogov, zakoj enoj ekipi nejde, je lejko puno: od slaboga kadrovanja, slaboga trenera do slabih igralcov. V Celji je definitivno kadrovanje katastrofalno. Očitno enostavno nega kemije med igralci. Kupujejo samo igralce, šterin v football-manageri piše pri lastnostih "perspektiven" in ne gledajo karakteristike igralcov. Pa če igralci nemrejo med sebov špilati, lejko maš 11 superzvezdnikov, pa neboš mel rezultatov. PSg recimo ma ubijalski napad. Ampak ka ti pomaga Messi, neymar pa Mbappe, če niti eden od teh ne špila v obrambi pa more 7 igralcov napraviti delo 10ih v defenzivi... Ka je pri Muri razlog, mo vidli do konca sezone. Po treh tekmaj delati zaključke pa praviti "sigurno je kriv trener" ali "sigurno je krivo kadrovanje", je težko. Je pa tudi rejsan, ka trener nema javnosti za sebov. Za to seveda neje sam kriv, temveč tisti, šteri ga je nastavo. In tomi je lejko bilo jasno, ka nastaviti trenera kadetske ekipe pa Tromejnika po evropski sezoni (kda penez naj nebi smel biti taaak velki problem) kak glavnoga trenera državnih prvakov neje glih pametno...

In reply to by Gugoi (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Šimfačon itak nigdar ne paše pa či bi 5 nula zmagali ne bi bilou dobro. Včeraj so bile važne točke za umetniški vtis pri nogometi nega točk. Pa eni pijšete bedarije ka je Mura bunker špilala vej pa Aluminij je nej nika mogo, razen krajših obdobjih ostalo je Mura kontrolejrala.

Fuj vaxerji (ni preverjeno)

Mujraaaaa za nic ste za nicccc,to vaso muro si mujre dojpustite,se malo pa te se madzarske vcile

KATASTROFA IN … (ni preverjeno)

In tomi vi navijači Mure pravite nogomet. antipropaganda nogometa, igralci lečejo po igrišči kak zarezane kure, CELO TEKMO NITI ENE PRAVE ŠANSE ZA MURO, KLINC VAS GLEDA.

Realista (ni preverjeno)

Eni igralci se morejo osnov nogometa nafčiti, pa športno življenje, red,....nej pa v četrtek pijani kak žijbeki, v soboto pa tekma! Profesionalci kao!

Bg19 (ni preverjeno)

TISTI, KATERI SO ŠIMUNDŽO MENJAVALI PO VSEH USPEHIH V MURI, GA ZDAJ KLIČEJO NAZAJ. ŠE ENKRAT POVEM. ŠIMUNDŽA JE MURA IN NOBEDEN KUZMIČ, RAJBAR ALI RUS. VSI POMOČNIKI TRENERJA V MURI SO SE ŠLEPALI NA NJEGOVEM HRBTU IN SE DELALI POMEMBNE. TUDI OŠLAJA DANES NE BI BILO NIKJER, ČE GA PRED DESETIMI LETI NE BI VODSTVO POSTAVILO ŠIMUNDŽI ZA POMOČNIKA. PRAV TAKO DANES NE BI BILO KARNIČNIKA, KOUTERA, KOUSA, MARUŠK9JA, MAROŠO, GORENCA, LORBEKA, KOZARA.... ZATO JE PRAV, DA JE ŠIMUNDŽA SPREJEL PONUDBO LUDOGORCA IN RAZKRIL VSO "ZNANJE" FUZBALA VODILNIH V MURI.

Gostja123 (ni preverjeno)

V Pomurju ni in ne bo nikoli trener takega kova kot je Ante Šimundža.

Starejše novice