Foto: Lendavainfo.com
Nafta 1903 si je včeraj po pravi drami zagotovila vstopnico za veliki finale Pokala Slovenije.

V Lendavi je bilo sinoči pestro, saj so se domači nogometaši po razburljivi tekmi na Brdu pri Kranju uvrstili v finale Pokala Slovenije. Kljub dvema igralcema manj so po pravi drami po enajstmetrovkah izločili Radomlje in zagotovili prekmurski derbi v finalu. Nafta se bo namreč pomerila 24. junija z Muro, tako bo v vsakem primeru pokal romal v Prekmurje.

Ura je že bila čez polnoč, ko so se nogometaši vrnili v Lendavo in po poročanju Lendavainfo.com jih je pričakalo okoli 30 najzvestejših navijačev

Preverite, kakšnega sprejema so bili deležni. Med vzkliki navijačev je bilo sicer slišati tudi napeve usmerjene proti največjemu Naftinemu rivalu, soboški Muri.

S spleta

Komentarji (48)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Soboški (nepreverjen)

Navijajte pa se veselite dokler se lejko, vej Mura van tak naklade par komadov gor ka te se iskale samo.

Sam doma (nepreverjen)

Važno je ka so prišli v finale. Te pa je vse eno če glij zgibijo

In reply to by Soboški (nepreverjen)

Gost23232 (nepreverjen)

San navijač Mure, samo trbej previdno, nej podcenjevati, znamo ka je Mura tudi že velikane premagala, tudi s pomočjo podcenjevanja s strani nasprotnika...

In reply to by Soboški (nepreverjen)

Mariofil (nepreverjen)

Ja ja.... Ka te še te murasi lejko kurcile ka ste drugoligasa zmagali 😂🤣 smešni ste rejsan

In reply to by Soboški (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

Vzklikajo: "...je..eš Muro, je..eš Soboto..." in vi to objavljate, kot če bi sobočani tega bili veseli slišati.

Karl Marx (nepreverjen)

pa kaj če vzklikajo
to je demokracija
in z a demokracijo so partizani deco klali

In reply to by Neko (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Če smo realni, razen Kopra, morda Gorice, ni noben drugoligaš enkovreden boljšim prvoligašem! Tako na hitro, od prvoligašev verjetno ni konkurenčen samo Rudar, morda sem spadata še Tabor in Bravo in tudi Triglav. Težko že Domžale (so pač v rezultatski krizi, ni pa to slabo moštvo), gledal pa sem pozicije na lestvici, čeprav seveda obstajajo še drugi pokazatelji?
Vsa čast Nafti, da je z dvema igralcema manj... vzdržala! Velika, velika in še enkrat, velikanska škoda zaradi te pandemije, kajti na finalni tekmi bi Fazanerija pokala po šivih, kakor se temu pravi. Verjetno bi dosegli nov rekord stadiona? Tako pa bo odigrana na lepem objektu na Brdu, a kaj, ko ta za take tekme seveda nima nobene duše. Je pač pripravljalni objekt in to soliden, za reprezentance!
Ker pa je žoga okrogla... se v Soboti vnaprej ne veselimo! Nikoli se ne ve!

oldgringos (nepreverjen)

Či sta pa kosmati Krek in čelavi Ivan za....a celo sezono !

Vipko
Truplo

Da bom malo žaljiv: ti izgleda razen, da bereš časopis kluba oz. spremljaš njihovo spletno stran, potem posedaš dopoldan ob kavici, popoldne prespiš, zvečer me ne briga kaj delaš... ne počenjaš nič drugega? Kajti če bi, bi ugotovil, da v Nemčiji igrajo brez gledalcev in sigurno še kje? Da odpovedujejo množične športne prireditve, kjer se je v preteklosti gledalcev kar trlo... V Franciji, mislimm da tudi na Nizozemskem in še kje... so prvenstvo enostavno zaključili. Pri nas tega tvoj "kosmati" Krek in "čelavi" Ivan nista storila! Pa kljub temu samo zaradi ozkega gledanja žališ ljudi! In še bi...
Ne pozabi, v Sloveniji smo zelo uspešno premagali pandemijo v prvem valu, a si želiš hudega drugega vala? Vsi resni strokovnjaki za to področje svarijo, da bo drugi val sigurno prišel, le v kako hudi obliki se še ne ve. Žal... sprijazni se s tem, da gledalcev izgleda ne bo oz. morda petsto...

In reply to by oldgringos (nepreverjen)

Busybee (nepreverjen)

Haha veselite se turbaši zabiti še dva tedna potem boste pristali na realnih tleh!!! Debili

Vipko
Truplo

Fair sigurno ni, da se norčuješ iz nasprotne ekipe. Kaj če se oz. se lahko zgodi, da Mura pristane na "realnih" tleh? Ti se boš enostavno skril "u mišju rupu", dočim bom sam sicer z nekim razočaranjem sprejel DEJSTVO in sicer, da pač tisto tekmo nismo zmagali.
Enostavno počakajmo, vmes sta mislim da vsaj dve tekmi prvenstva, navijači lepo diskutirajte, iščiti si mesto za ogled finalne tekme... in to je to.
Sicer pa NZS zaradi teh ukrepov favorizira prvoligaše, čeprav verjamem, da pač zaradi situacije drugače ne gre. Namreč, drugoligaši niso več v tekmovalnem pogonu in tu je Nafta v izrazito slabši poziciji. Enako, ko se bo odločalo za izpad še ene ekipe iz prve lige.
Vsaj na hitro, kajti ukrepi se mogoče zrahljajo, bi lahko v tem primeru organizirali tekmo na Fazaneriji, seveda ob upoštevanju varnostnih ukrepov? Da si vsaj pesto, tisoč ljudi tekmo ogleda!

In reply to by Busybee (nepreverjen)

Domačin (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Debil jefukal tvojo debilaso kurvetinsko mater

In reply to by Busybee (nepreverjen)

Gasilec Samo (nepreverjen)

Čebela smrdiš!
Vonja lederfabrike se težko znebiš.

In reply to by Busybee (nepreverjen)

Disel (nepreverjen)

Hajra, Nafta!

Plkn (nepreverjen)

PREKMURJE BREZ LENDAVE OLEEE

Rotva (nepreverjen)

3 polčas de zakon.Gremooo Muraaa

Frđanek1980 (nepreverjen)

Deca tu pa tan :)

Škoda ka nede finale v ms, finančno bi bilo super za gostitelja..

west_side (nepreverjen)

Ne, da ne bi Nafti privoščil finala, ampak najmanj sem si njih želel, kajti tekma bo psihološkega pomena, toliko je boljše, da brez pritiska gledalcev. Nevem zakaj ste nekateri 100% prepričani, da so stvari že rešene, zavedajte se, da bodo igralci nafte motivirani ne samo 100%, ampak 300%, že zaradi ponosa. Sicer upam na zmago Mure, ampak pomojem bo zanimivo srečanje in napetih 90 minut. V dobrem in slabem, vedno Mura.

efef (nepreverjen)

tume se preprosto prave derbi. Derbi je derbi in nema veze kak je što dober. Na derbiji sigdar do zadnje minute rit skup držijš.

In reply to by west_side (nepreverjen)

Disel (nepreverjen)

Brez NAFTE boste vi vsi, tudi Muraši, peš hodili naokrog!

Gost1 (nepreverjen)

Nemo nej, te mo se po Muri doj vozili. :P

In reply to by Disel (nepreverjen)

karma (nepreverjen)

Poglejte si realno sliko, kako so svinjski sodniki hoteli NAFTO preprečiti z svojim sojenjem finala!! Dva rdeča kartona
in penal. Proti Muri bomo igrali z osmimi igralci in ne bomo zgubili!! Naj bo sram celotne sodniške druščine v Sloveniji, posebej pa športne zveze SLOVENIJE.

LG f st jj (nepreverjen)

Si pozabil napisat da bi sodnik moral se enega lendavcana izkljucit in dosodit se batem dva penala za radomlje...
Lendavcani so igrali pretirano grob nogomet, premotiviranost tud nej zdravo...

In reply to by karma (nepreverjen)

AAAAAAAAA (nepreverjen)

karma Ka pa meleš Nafta je špolala groubo so mislili vej pa karton da te pa delamo ka ščejmo. Samo sodnijk je nej nasejdo. Finale pa zasluženo ka Radomlje nema trij čijste. Kumaj čakan finale. Idemo Mura.

Sovič (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Turbaši ,Orban vam je bakle nabavo?kolo sreče se okreče,nebo vas vedno sreča rešavala!glupani mađarski,brez vas je slovenija dosti bole čista!

Karl Marx (nepreverjen)

gotov si

In reply to by Sovič (nepreverjen)

Fob (nepreverjen)

Sović, si pa duhovit. Osnovno šolo si še nekak skupaj sestavil, ker so ti skozi prste pogledali, pol se pa je ustavilo v življenju najbrž.

slovenski vogrin (nepreverjen)

AAAAAAAAAAAAAAAAA Prosim te, da se oglasiš v slovenskem jeziku, ki je naš, ker te ne razumemo kaj blebečeš.!!

darma (nepreverjen)

Ne ven karma, či sva gledala isto tekmo. Kartoni so bili pravično razdeljeni, tudi penal se lejko za takši prekršek soudi. Sodnik si za sojenje zasluži solidni prav dobro.
Nafta je bila na tekmo slabo psihološko pripravlena. Pa nemreš iti v takšno tekmo kak da bi špilali neko brezvezno tekmo na nekšnon pripravljalnon turnirji. Tou je tekma sezone, celo generacije. In te of kmet od Vinkoja ide pa na sredini prvoga polčasa seka pa mlati kak da bi špilo v občinskoj lige! Če bi Nafta zgibila, bi bil glavni krivec za poraz! Pa isto Bizjak na začetki drugoga polčasa. Pa tou se zdaj vleče naprej pa neta mela pravice nastopa v finalu.
Roko na srce, tudi na tekmi proti Aluminiji si je Kouter privoščo potezo za štero bi ga sodnik lejko mirno izključo. Čista je zgubo živce. Še dobro, ka je Aluminij nej dal gola, ka te bi gledali podobno trpljenje Mure, kak včeraj Nafte.
Je pa tak, ka se eni drugih bojijo. Tu je še rivalstvo in Nafta tudi nede kar tak pustila priložnost. Zatou eni navijači pa drugi tulijo, kak je zmaga že njihova. Nej je in tou oboji znajo. Je pa bar pokal v Prekmurji. Pri Muri malo bole v Prekmurji, pri Nafti pa z eno nogo tudi prejk Lendavskih goric.

Metalec (nepreverjen)

ČARNO BEJLE 💪🤘👊⚫⚪

NAFTA NEMATE ZA BUREK ⛔🐷🐷🤮🤫👎👎

keeway (nepreverjen)

Čeprav navijam za Muro, vem da ji bo težko proti Nafti! Spomnite se samo prvenstvenih tekem!

Nevtralen (nepreverjen)

Ne posmehuje se iz Nafte,to je ena tekma kjer je vse možno. Zavedajte se kako bo bolelo pa kako dolgo bo treba nositi breme,ce slucajno Mura ne osvoji pokala proti drugoligaški Nafti!

LG f st jj (nepreverjen)

Orban de vse zrihto za mađure... hajrá hugyosak!

In reply to by Nevtralen (nepreverjen)

:** (nepreverjen)

bravo vas 7. Ge ste bili zadno leto? Nejste se svadile s klubon? Nejste enjali na tekme odite? Zaj pa vsi glasne pale pa cedne.

Gost30 (nepreverjen)

Upravi Mure predlagam da tudi za finalno tekmo izda "zlate" spominske vstopnice, ki bodo pravgotovo šle za med.

Samo Nafta ale (nepreverjen)

Takšno ljubezen do kluba kot jo ima lahko en navijač Nafte, ne zmore niti tisoč Murinih. Sprijaznite se že enkrat. Mi smo vam čestitali in držali pesti da bo Prekmurski finale, vi pa čez nas pljuvate. Pošteno smo se kot drugoligaš uvrstili do sem. Kaj bi še radi? Navijaj za svoje pa gotovo.

radovedneš (nepreverjen)

Kaj ti znaš kakšo ljubezen mij imamo do mure. Malo vas je malo p....

In reply to by Samo Nafta ale (nepreverjen)

Naftaš (nepreverjen)

Razlika med nami in vami je, da ne komentiramo pod vašimi objavami. Ne zanima nas Mura. Čestitke na uspehu in dobri organizaciji, kapo dol. Ampak ne ubadamo se z vami. Zakaj se vi z nami? Kompleksi?

In reply to by radovedneš (nepreverjen)

Arto

Ha ha .. zato pa so se Naftini navijači na sprejemi svojih "junakov" drli, kar so pač se.

In reply to by Naftaš (nepreverjen)

Naftaš (nepreverjen)

Ka majo veze ultrasi z nami navadnimi navijači? Človek navči se ločiti ene stvari v životi...

In reply to by Arto

LG f st jj (nepreverjen)

Hahaha.. pricam ti pricu.., daj ne bluzite vi luzeri poscani..!

In reply to by Naftaš (nepreverjen)

manemoj (nepreverjen)

samo deset milijonov nas je.

In reply to by radovedneš (nepreverjen)

LG f st jj (nepreverjen)

Bas me boli za pokal
brez veze vse to....

In reply to by Samo Nafta ale (nepreverjen)

Jebte se (nepreverjen)

Pa te nemate v sobote kaj iskat ka te odite v soboto po trgovinaj znamlatit bi vas trbelo🖕🏼

Naftaš (nepreverjen)

Ne lažem. Enega od vodij Black Gringosov vidim večkrat v Lentiju po nakupih. Vsaka čast ka ma človek normalno razmišljanje!!!!

In reply to by Jebte se (nepreverjen)

Neutralen (nepreverjen)

Grdo je tau ka se med sebof žalite!
Živimo v istem okolju tau si zapomnite pa če nekaterim posameznikom paše al nej!
Naj zmaga boljši pokal de itak v PREKMURJI!!!

Karl Marx (nepreverjen)

sem videl strogo zaupno depešo
Država slovenija ne dovoljuje nakupa vstopnic z vavčerji

Zule (nepreverjen)

Kje ti je video ka pise????

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice