Številni Slovenci si privoščijo vikend na hrvaški obali, ki ga uporabljajo kot drugi dom za oddih ali pa ga oddajajo v najem. Preverili smo ponudbo stanovanj na hrvaški obali.

Trenutno je ponudba na nepremičninskem trgu zelo pestra. Preverili smo nekatere spletne portale, ki oglašujejo prodajo nepremičnin in naleteli smo na več sto oglasov. Najdejo se luksuzna in večja domovanja, za katere je treba odšteti tudi več kot 1,5 milijona evrov, a osredotočili smo se na »zmernejšo« ponudbo.

Tako si lahko vikend na hrvaški obali kupite že za nekaj deset tisoč evrov.

Počitniški kontejner že za 4 tisočake

Najceneje si lahko vikend na morju privoščite že za 4.250 evrov! Da, prav ste prebrali. Že za dobre štiri tisočake si lahko v Poreču zagotovite bivalni kontejner, ki je oblečen v fasado in izoliran. Meri le 15 kvadratnih metrov, a že za štiri tisočake se boste lahko pohvalili, da imate vikend na morju.

Mobilna hiška tik ob morju

Mobilne hišne enote so zadnje čase zelo priljubljene, predvsem zaradi svoje ugodne cene. Tako se 5 kilometrov pred Biogradom na sami plaži za le 18.500 evrov prodaja mobilna hiška znamke Nord v izmeri 32 kvadratnih metrov, ki je bila proizvedena leta 2016. Hiška stoji v mirnem in novem kampu v obmorski vasici Turanj.

Mobilna hiška z zunanjo kuhinjo

Preden predstavimo ponudbo stanovanj in hiš, je tukaj še ena mobilna hiška. Ta zajema tri spalnice, dve kopalnici in dnevno sobo, ob tem pa še teraso z zunanjo kuhinjo. Od morja je oddaljena le 30 metrov, zagotovite pa si jo lahko za 35.000 evrov. Hiška se nahaja v Biogradu na moru, v bližini centra mesta.

Stanovanje z izjemnim pogledom na morje v Crikvenici – 120.000 evrov

V Crikvenici se prodaja 1-sobno stanovanje v izmeri 57 kvadratnih metrov, ki leži v trinadstropni stavbi, ki je bila zgrajena leta 2014. Za 120.000 evrov si lahko zagotovite novo stanovanje z izjemnim pogledom na morje.

Stanovanje v Barbarigi za 79.000 evrov

V Betigi v Barbarigi se prodaja stanovanje, ki se nahaja v večstanovanjskem objektu v prvem nadstropju. Stanovanje ima teraso s pogledom na morje (na Brione), iz spalnice pa je še en manjši balkon. Stanovanje zajema dnevno sobo s kuhinjo, kopalnico, spalnico in še manjšo sobo.

Pametna hiša 40 metrov od morja – 380.000 evrov

Za tiste z debelejšo denarnico se prodaja 3-sobno stanovanje 40 metrov od morja, zgrajeno leta 2015. Za 380.000 evrov dobite stanovanje ob plaži z garažo in pogledom na kvarnerski zaliv.

Dupleks v Baški za 180.000 evrov

Na otoku Krk v Baški se za 180.000 evrov prodaja trosobno dupleks stanovanje skupne velikosti 95,69 kvadratnih metrov z urejenim dvoriščem. Objekt se nahaja na mirnem delu otoka, 300 metrov od morja z delnim pogledom na morje.

Komentarji (42)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Micika prlečka (nepreverjen)

Luzerji!

čika-pajo (nepreverjen)

Peharijo nas na vsakem koraku, mi pa kot idioti svetovnega formata pri njih kopujemo nepremičnine ter nosimo naš denar k njim. Tako je bilo v času Jugoslavije in tako je zdaj. Po osamosvojitvi so nam pokradli naše počitniške domove , jih naselili z njihovimi begunci ter uničili-seveda na koncu tudi uničene poceni odkupili. Primer Monsene v Rovinju. Res smo edinstveni, potem pa se čudimo Avstrijcem zakaj imajo toliko večji standard kot mi.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Imaš dokaz, da so Hrvati tebi ali meni kaj pokradli? Mi smo jih pa res zjebali z NLB in jim dolga nočemo poplačati. Hrvaško morje, otoki, obala, hrana, muzika SO ZAKON!

In reply to by čika-pajo (nepreverjen)

brezveze (nepreverjen)

Vtekni si jih nekam.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Pozabi, da sovražiš brez vsakega vzroka Hrvate ( politiki so za svoje politične točke napravili nepotrebno sovraštvo - vse vojne na svetu so zakuhali politiki! ), pojdi v srednjo Dalmacijo ali kam drugam in občuduj lepote hrvaškega morja in vsega kar zraven spada. Naše morje je mlakuža proti hrvaškim lepotam.

In reply to by brezveze (nepreverjen)

bummer (nepreverjen)

Imaš dokaz ka je hrvaško morje, otoki, obala, hrana in muzika zakon? Tisti keri je v življenji drugo nej probo, tistome je resno tou zakon. Vsi ostali ka smo pa bar 10km dale od hrvaške gda šli pa se verjetno nigdar več nemo tan oglasili.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

brezveze (nepreverjen)

Pusti ga, to je eden tistih osebkov, ki so desetletja hodili v Rovinj in Baško; o muziki pa rejši ne bi. Pri njem doma se vrtijo dalmatinske, predvsem klape. Intelektualno siromaštvo.

In reply to by bummer (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Koji kurac ti znaš o životu in lepotah Hrvaške. Za tebe so višek lepote prekmurske ravnice in gorički brejgi. Višek muzike pa prekmurswko zavijanje eeeeeeeeeeeeeeeee. Če ne veš, da Baška in Rovinj nista v Srednji Dalmaciji, škoda vsake debate s tabo! Pojdi še enkrat v osnovno šolo ( dvomim, da si jo sploh končal ), da se naučiš malo več zemljepisa. Budalo jedno zarukano ! Morja še videl nisi! Višek muzike so ti pa Retaši in Nika! Pač luft v glavi.Ubogi, ubogi, ubogi. Kar smiliš se mi.

In reply to by brezveze (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Kdor je večkrat bil na hrvaškem morju, nosi ta dokaz v sebi! Pa ne v Istri, kjer srečaš pol Slovencev, temveč v srednji in južni Dalmaciji.

In reply to by bummer (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Dokaz za muziko je že to, da so Hrvati zmagali na Evrosongu, Slovenci pa .......................... Eh, eh, kje nešteri živite? V tmici!

In reply to by bummer (nepreverjen)

čika-pajo (nepreverjen)

Monsena je bila LAST Prekmurskih podjetij. Leta in leta smo Prekmurci letovali v naselju katerega smo zgradili z denarjem Prekmurskih podjetij. Ko je bila vojna na Hrvaškem so Hrvati v te apartmaje naselili svoje begunce. Zakaj v Slovenske, preprosto zato da so se znebili Slovencev, porazbili Slovensko lastnino ter pokradli šo to malo kar je ostalo. Tudi naše podjetje je bilo lastnik 2 apartmajev, za katere smo potem dobili par tisočakov. Seveda so sedaj obnovljeni ter vredni po vsak 100000, 00 . Slovenci oziroma Jugoslavija je vlagala ogromne denarje v Hrvaško obalo tudi z ogromnimi posojili NLB . Ogromno Hrvaških podjetij je vzelo kredit pri LB in rajši kot bi vračali so podjetja preimenovali , bančno luknjo pa prepustili Slovencem. Seveda je potrebno denar Hrvaških varčevalcev vrniti, ampak tudi Hrvati morajo vrniti svoje dolge. No pa končno je tako vzamejo kar jim paše za ostalo pa po domače jebite se Slovenci. Mi pa taki idioti kot smo jim pa še nosimo denar. Naša Slovenija je 3 krat lepša kot je Hrvaška, imamo hribe, imamo doline, imamo morje. edino kar nimamo, nimamo pametnih politikov ter malo več osebne pameti posameznikov.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

To je pisanje na pamet. Meni je dokaz sklep višjega ali vrhovnega sodišča in ne tisto kar po časopisih prebereš in na tv vidiš. Mene politika ne zanima, mene zanima lepotaq morja in okolice, ko grem na dopust. Štekaš? Vejpa ja . V tvoji glavi je Prekmurje najlepša pokrajina na svetu, Prekmurci pa nekaj več med ljudmi. Daj no, k sebi pridi in pojdi malo izven Prekmurja in Slovenije! Poln si sovraštva zato, ker so te naši politiki gor napumpali. Z glavo se v steno zaleti, mogoče bo kaj pomagalo, da te sovraštvo vsajn malo mine. Najdi si sebi primerno žensko, da boš poln ljubezni in ne sovraštva. Od sovraštva te bo hitro pobralo, od ljubezni boš lepše in dalje živel.

In reply to by čika-pajo (nepreverjen)

čika-pajo (nepreverjen)

desni komunist-verjetno pijanček -tujec 2 to ni pisanje na pamet ampak pisanje izkušenj. Mene ne zanima kar tebe zanima, kar tebe zanima mene ne zanima, malo misli s svojo glavo, saj mogoče pa ni vse sovraštvo kar je polemika. Če pa nisi sposoben premišljevati, oziroma pametno in spoštovano diskutirati pa ne čitaj oziroma ne piši. Bay the way-Prekmurci nismo več kot drugi smo pa ljudje kateri še prevečkrat nasedamo miselnosti drugih o Prekmurski manj vrednosti-Štekaš

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mislim, da si politično napumpan BREZ OSEBNIH IZKUŠENJ S HRVAŠKO! Moja sestra je imela na Hrvaškem vikend, ki so ga delno uničili med " domovinsko vojno". Dobila je kar primerno odškodnino za svoj vikend. Štekaš? Tako ne ti meni političnih floskul ................... Najdi ljubezen, da boš srečen! Od sovraštva do Hrvatov sigurno ne boš. Ne veš kako je lepa okolica Zadra ali Šibenika. Idi in poglej enkrat.

In reply to by čika-pajo (nepreverjen)

brezveze (nepreverjen)

Pelaj si jih domov!

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

zoki98 (nepreverjen)

To ravno ne bo držalo vse kot pišeš... Begunci so bili po hrvaškem naseljeni ne samo v našem naselju ampak tudi v mnogih drugih hotelih, letoviščih... ki so bodisi šla v obnovo ali pa jih danes več ni... (poglej dalmatinski hotel Marina Lučica v Primoštenu ... in veliko je še tega). Naselje v Rovinju ni bilo nikoli lastniško urejeno v zemljiški knjigi ... Ko so begunci odšli je bilo prepuščeno propadu in je bilo v celoti uničeno ter prodano (preveri kdo je prodal) firmi Monsena turistične storitve d.o.o. iz Ljubljane ... Apartmajsko naselje ni obnovljeno ampak je bilo letos v celoti porušeno s strani sedanjega lastnika... Tako, da zgodba o 100.000 eur po apartmaju ne sodi sem ... Toliko o tem... Se pa strinjam z nazadnje napisanim stavkom ...

In reply to by čika-pajo (nepreverjen)

čika-pajo (nepreverjen)

Niti ene kolesarske steze ne premorejo-med Zadrom in Šibenikom. Smetišč še vedno kolikor hočeš, zato vsako leto požari. Srbe ne pustijo na svoje domove, v vsaki vasi njihova zastava, ustaštvo razširjeno. 5 eurov za pogrinjek, cene
v nebesih, postrežba da prej korenine pustiš kot pa pijačo dobiš. V morju ogromno fekalij, nobenih čistiln itd-Štekaš tako ne ti meni govorit o lepotah. Če bi imeli take lepote bi imeli celo leto na morju dopustnike.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Stari - nemaš pojma. Vidiš tu tvoj beteg- povsoudi politiko zraven mešaš. Hrvaška obala je polna turistov. Ti samo na svoji kmetiji na Goričkem ostani, krmi piceke in pujceke, poslušaj Retaše in Weekend band, HRVAŠKO MORJE, OTOKE, OBALO, MUZIKO, HRANO, .......... pa njaj, ker take lepote niso zate, ker jih nisi navajen. Če boš pujceke Avstrijcem prodal, pa pojdi na morje v Turčijo. Ali pa na Madžarsko k Blatnemu jezeru. To so destinacije za tebe in takšne kot si ti.

In reply to by čika-pajo (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Hrvaška je približno dva krat večja od Slovenije in ima nekaj več kot dva krat več prebivalcev od Slovenije. V letu 2016 je imela Slovenija 11 milijonov prenočitev turistov, Hrvaška prek 90 milijonov - leta 2017 že 102 milijona. Tak, da nehaj in se ne smeši več!

In reply to by čika-pajo (nepreverjen)

brezveze (nepreverjen)

V rit si jo porini.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

ŠTEVILKE VSE POVEDO. ZA TEBE SO VIŠEK JANŠA, ORBAN IN MADŽARSKA. UBOGI V GLAVI.

In reply to by brezveze (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Živela Hrvaška ,,Živel Sanader,,Živela Kolinda , Živel PlenkoviČ
DOLE S slovenskimi murgeljskemi prdci

alkimist

Ej psiho, zaj če ti ne vidiš dale od Hrvaške, še ne pomeni ka je to glavna atrakcija sveta. Tan mate nekšo socialno varnost, par vr do doma in domači jezik. Na to se Hrvoji naslanjajo in vas lupijo na vsakon koraki. Sicer san neman problemov s ten, svojga minimalca potroši ge ti je vola, samo če je ta država tvoj maksimalni domet, je še nej mus poveličuvati.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zdaj pa bodi enkrat pošten in povej, da nisi simpatizer stranke SDS ali Nove Slovenije! Poglej si podatke o številu prenočitev turistov v mojem zgornjem komentarju ( najdeš na googlu, če meni ne verjameš! ) Hrvati so v turizmu tata mata za nas! Pri muziki ravno tako! Pri športu tudi ! Pa še marsikje!

In reply to by alkimist

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Tu zdaj tisti fuknjeni Prekmurci minuse talate, ki v življenju ničesar niste dosegli in niste ven iz Prekmurja prišli pa mislite, da je Prekmurje središče sveta, Prekmurci pa najbolj pametni ljudje na svetu. Ubogi v glavah, ki so polne lufta!

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

Ka se pa prepirate, ge je boukše, sakši naj ide kama ščej ,ge samo znan ka je Grčija, Malta španija dosta boukša, falejše je itak pa maš rejsan kaj viditi. Menej Hrvati nedo vidli že zaradi teh stvarij kere san omejno. Ka ne gučun kakšno mantranje je pout do Dalmacije. Se destinacije kere san opijso so na voljo z avijounon brez kakšne muke. Še idnouk napijšen sakši naj ide kama ščej, tou pa ka je Hrvaška najboukša pa ne držij niti slučajno.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Po izidih volitev sodeč bo pol Prekmurcev šlo na dopust na Madžarsko. Tam se mleko in med cedite, nimaš kaj videti, lehko se pa pocejni napiješ in naješ - to je pa tak glavni smisel teh polovice Prekmurcev. Blatno jezero pa pejš okoli njega pa postanek v vsaki oštariji. Ni da ni.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

goostt (nepreverjen)

Saj drugam tak ali tak ne morem iti, nisem v državni službi !!
Ne bi imel nič proti če se priključimo nazaj k madžarski kroni, leta 1917 smo že podarili življenje.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Ti pojdi s svojo družino na Madžarsko živet. Pametnih Slovencev pa tja ne vabi, ker ne bodo šli.

In reply to by goostt (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Mura ... si ti bil v Grčiji, na Malti, v Španiji, v Dalmaciji?

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

Ja valda, či ne bi bil ne bi pisal, Bolgarije san nej omejno ka san glij tak biu.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Kaj si to z Murinimi fudbaleri šel?

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

Komunist ge san več svejta v življenji vido kak bošctij kdajkoli na interneti,pa hejnjaj z neprimernimi komentari, ka svojo inteligenco s ten kažeš.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Če si pa Gringos bil, si z Muro po Sloveniji potoval. Zdaj si pa Slovenijo zamenjal s svetom. To se rado dogaja tako starim ljudem kot si ti.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Replika (nepreverjen)

Pa te ta ide živet,če ti je tak fajn med ustašame.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Kje si ti na Hrvaškem ustaše srečal? Vsako leto sem v Dalmaciji pa še niti enega nisem videl.

In reply to by Replika (nepreverjen)

suljo (nepreverjen)

Tij se vejkše vodej od soboške kamenšnice še v življenje nej vido.

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Goste (nepreverjen)

Za 4k dobijš samo kontejner nej vred z parcelo, tak ka je to zavajanje!!! Te kontejner si lejko te eti v soboto pripelaš pa dol sol ližeš ka se čez leta gor nabrala pa si misliš ka maš na morji vikendico.

zoro05

Moderator Sobotainfo

Pa taki komentari so niti za v štalo nej. Kak ne zbrišete teh podlosti. ????? Mislen, ka je že žaljenje za kako prijavo. Vedno bolj mi ide, ka več nemo šou na Sobotainfo, ker je več portalof in nega tak podlih žalitev z bilo kere strani

Vsem akterjem pa prijeten večer

rdeča zvezda (nepreverjen)

budalo idi na maribor info ,,tam je za tebe

In reply to by zoro05

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Lahko napišeš par primerov žaljenja iz teh komentarjev, prosim.

In reply to by zoro05

Modesrator Sob… (nepreverjen)

To je edino zanimivo na portalu, ti si dokaz, da to prebiraš, tako, da bo kar ostalo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice