Če ste danes obiskali spletno stran Zavoda za zaposlovanje, ste bili morda sprva malo zmedeni, a ste zagotovo kaj hitro ugotovili, da je iskalnik po prostih delovnih mestih nekoliko drugačen, spremenjen.

Novi iskalnik ponuja hiter, enostaven in pregleden prikaz najustreznejših prostih delovnih mest glede na interese posameznika. Omogoča tudi izboljšano napredno iskanje na podlagi še več iskalnih kategorij, ki doslej niso bile na voljo, so sporočili iz Zavoda za zaposlovanje.

Iskalnik omogoča iskanje po ključnih besedah z novo tehnologijo semantičnega iskanja, ki uporabniku ponuja razširjen seznam prostih delovnih mest. Dostopen pa je na naslovu www.iskanjedela.si.

Omenjeni iskalnik je, kot so še navedli na zavodu, njihova najbolj obiskana spletna rubrika, saj ga uporabi več kot 80 odstotkov vseh obiskovalcev spletne strani, kar je v povprečju 20.000 na dan.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vir.... (nepreverjen)

Zavod za zaposlovanje bi mogli ukinoti nej prenoviti ker je itak samo strošek državi, denar pa razdeliti socijalašon.

lsopkdfg (nepreverjen)

istina, pa tiste njihove delavnice kere so ne primerne za vrtec deco. zaposleni pa majo vsi komplex bogov

In reply to by Vir.... (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

je rekel župnik v Soboti na prižnici
pol Sobočanov JE ciganov
in seveda takoj reakcija župana in tožba
pridejo na sodišče in župniku naložijo preklic njegove trditve
In župnik naslednjo nedeljo na prižnici glasno izjavi
Pol Sobočanov NI ciganov

In reply to by lsopkdfg (nepreverjen)

FPOE (nepreverjen)

Ne poznam človeka, ki bi mu zavod zrihtal službo. Itak si morajo sami gledati delovna mesta oz. dobijo avtomatski SMS in se morajo sami prijaviti. Zavod nima smisla, razen to da imajo nekaj ljudi fajn službo.

Kovač (nepreverjen)

Meni je. Samo preko razpisa "zaposli me", torej je šlo za financiranje delodajalcev oz finančno podporo, v zameno za zaposlitev novih delavcev preko zavoda.

In reply to by FPOE (nepreverjen)

MojTeGuro (nepreverjen)

Zavod ukinit,što tou bando tam ka sedijo pa nič ne delajo sploj plača.Sem zaposlen hvala bogu da za stalno na dobru firmi in moram povedat da mi zavod nikoli ni pomagal do službe prit.

Replika (nepreverjen)

Zavod,pa tou je največja banda lopovska. Za radi njih san samo stroške meu pa si minus naredo. Službo san si pa tak nazadnje san najšo. Zaposleni tan pa tak samo odijo po hodnikaj pa kavica tu pa kavica tan. Banda pokvarjena lopovska...

Replika (nepreverjen)

Bog naj samo pomaga ovome čupavome šminkere iz Velenja, ka je rikto tečaje za zavod. Roke,pa noge jeme v rbet spikan...

abcxy (nepreverjen)

to so zdaj redno zajebali. prej si lahko lepo vse videl, zdaj pa treba posamično iskat, povrhu dostikrat nič ne najde zaradi vnosa. sranje od sranja. drugače pa ja, celi zrsz je eno veliko sranje, boli njih za brezposelne, samo da so njihovi riti na toplem, da se premaknit ne rabijo. edino groziti znajo uspešno. ukiniti vse in naj bodo še oni brezposelni, da vidijo kak te to ide. marš u pm zrsz pogotovo s tem iskalnikom zaradi česa zgubiš 1/4 več časa.

.lpl (nepreverjen)

a isce tudi po Avstriji?

Starejše novice