Slika je simbolična.
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 4. decembra, opravili 2986 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1116 novih okužb, gre za 37,4-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 51.579 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih.

Za primerjavo: Dan prej so ob 5513 PCR testiranjih potrdili 1908 novih okužb. Šlo je za 34,6-odstotni delež. 

V Sloveniji je trenutno 29.311 aktivnih primerov okužb.

Hospitaliziranih 1034 oseb

Trenutno je po podatkih Covid-19 sledilnika v bolnišnicah hospitaliziranih 1034 covidnih bolnikov, od tega je 271 pacientov na intenzivni negi. 

V Sloveniji smo včeraj zabeležili 13 smrtnih žrtev s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 sledilnika je skupno umrlo že 5303 oseb s covidom.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost56435 (nepreverjen)

Ka ovi ka piše ka je korona nateg nede gnes nika pijso? Ka leži ger zaradi covida?

. (nepreverjen)

neje v službi danes.

In reply to by Gost56435 (nepreverjen)

Lepotec Cigo (nepreverjen)

Prekmarci imajo skoz srečo.
V Beltincih,Ižakovcih pa seveda po celem prekmarji prekmurcem mi lejpi cigani pojebemo vse ženske zato ka pravijo ka imajo prekmarci duge šurce pa kratke kurce.Hahahahaha
Veselo veselo prekmarci babe vam nabijamo mi lejpi cigani,Hihihihihi

Terminator (nepreverjen)

Sem bil v Dokležovju na obisku pri sorodniku kateri seveda ni prekmurec,ker bi ga tudi bilo sram,če bi bil in sem videl kako ta pritegnjena golazen z avtomobilskimi sirenami trobi čez ležeče policaje na cesti.Hahahahaha
Pa takih kmetavzarskih zasmojencev brez malo možganov ni nikjer drugje v sloveniji kaj šele na svetu.
Ko sem vprašal sosede kaj pomeni,ko trobijo čez ležeče policaje so mi povedali,da so to predvsem guzaški dvospolni tranzvestiti in se tako iščejo med sabo.
Vsi so pa tudi posiljevalci kokoši katere imajo med vožnjo nataknjene na njihove baje male penise in ko se pelje čez ležeči policaj ga zabije kokoši bolj globoko v rit in od zadovoljstava zatrobi.
Ti dvospolno usmerjeni buzeranti si včasih tudi z sabo vozijo ženske oziroma so to moški preoblečeni v ženske in ta Ižakovska stran prekmurja je zaradi teh guzaških tranzvestitov sramota Slovenije.
Seveda niso vsi enaki ampak je teh tam kar nekaj med njimi tudi neki trije bratje pleskarji iz Ižakovec kateri nimajo žensk in posiljujejo kokoši ter vse domače živali katere ujamejo na cesti ali v bližini.

gost34637 (nepreverjen)

težko otroštvo?

In reply to by Terminator (nepreverjen)

Starejše novice