Fotografija je simbolična
Na cestah proti planinskim izhodiščem, rekreacijskim površinam in turističnim krajem policisti že opažajo močno povečan promet.

Problematična je Velika Planina, Pokljuka, Kranjska Gora z okolico, dolina Drage, Krvavec in Ljubelj, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Policija izvaja poostren nadzor, na posameznih cestah so možne zapore. 

Kdor ima upravičen razlog, kot je recimo rekreacija ali je izjema po odloku, se tam lahko giblje. Kdor ga nima ali je iz druge regije, naj se že sam raje obrne, da ne bo potem slabe volje, če bodo uvedeni prekrškovni postopki, svetujejo na policiji. Poleg tega pozivajo k upoštevanju prometnih pravil in ukrepov za zmanjšanje širjenja koronavirusa.

Upoštevajte pravila o parkiranju in vozil ne puščajte na cesti ter tako ne ovirajte dela zimskih služb in ne blokirajte možne poti za intervencijska vozila, še opozarjajo na policiji. 

Vse, ki se odpravljate proti turističnim krajem, znova pozivamo: svoja vozila parkirajte samo na označenih parkirnih...

Objavil/a Promet.si dne Sobota, 09. januar 2021

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vxcv (nepreverjen)

saj je dovoljena rekreacija v drugi občine iste regije?! ali ka policija bluzi? Kda je pač neobljavljiva gužva, jih naj odpošljejo na drugi kraj. Kakšne kazni?

sava (nepreverjen)

Že pa grožnje. Nika, obid opravimo te pa smučat.

Ooooo (nepreverjen)

De pac malo drazja karta :) no mogoce

In reply to by sava (nepreverjen)

Letalo??? (nepreverjen)

MIJ SE GLIH ZDAJ ODPRAVLJAMO V KRAJNSKO GORO, TAM JE ŽE CELA SLOVENIJA

-- (nepreverjen)

Debeli fuknjenec de gvišno šau ka de vido ka se kaj dogaja pa de te biblijo napijsal o tem. Jebi ga z socialko si eni lejko privoščijo.

In reply to by Letalo??? (nepreverjen)

Rsjsjš (nepreverjen)

Smrt lažnim medijem!!!!

Bučkoe (nepreverjen)

Ne, od danes ni dovoljena rekreacija izven občine!!!

Šinjek (nepreverjen)

Mene samo zanima, ka to za lüjdi dirigera ton planete??? Dokler se jih par ne pospravi pa zradira z toga sveta, tečas nede mejra, narod pa zgleda taknsamo z medijev živi, golazen

Starejše novice