V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 7. oktobra 2020, opravili 3665 testiranj na koronavirus, kar je manj kot dan prej, ko so jih opravili 3998. Včeraj so potrdili kar 387 novih okužb, kar pomeni, da je bilo pozitivnih več kot 10 odstotkov od vseh testiranih.

Po podatkih Covid-19 sledilnika smo nove okužbe potrdili v 111 slovenskih občinah.

Največ novih okužb tudi tokrat v slovenski prestolnici

Največ novih okužb s koronavirusom, kar 64, so včeraj potrdili v občini Ljubljana.

Sledita Novo mesto in Vrhnika s 17 novimi okužbami.

15 okužb je bilo zabeleženih v Domžalah.

11 novih okužb je bilo zabeleženih v občini Škofljica.

10 novih okužb so zabeležili v občini Škofja Loka.

Devet novih okužb je bilo zabeleženih v občini Kranj, Kamnik in v občini Ivančna Gorica.

Po osem novih okužb je bilo potrjenih v občini Celje, Slovenska Bistrica in v občini Šentjernej.

Sedem novih okužb je bilo zabeleženih v občini Maribor, Jesenice in v občini Ajdovščina.

Šest novih okužb so zabeležili v občini Grosuplje, Krško, Cerklje na Gorenjskem in v občini Gorenja vas - Poljane.

Pet novih okužb so zabeležili v občini Velenje in v občini Ilirska Bistrica.

Po štiri nove okužbe so bile zabeležene v občinah Črna na Koroškem, Radovljica, Trzin in v občini Postojna.

Po tri nove okužbe so bile zabeležene v občinah Prevalje, Mežica, Beltinci, Hrastnik, Tržič, Lukovica, Trebnje, Nova Gorica, Bled, Poljčane in v občini Škocjan.

Po dve novi okužbi sta bili zabeleženi v občinah Slovenske Konjice, Hoče - Slivnica, Šentjur, Zreče, Ptuj, Rogaška Slatina, Žalec, Hajdina, Prebold, Komenda, Moravče, Koper, Lenart, Logatec, Vojnik, Mengeš, Mozirje, Nazarje, Sežana, Sveti Jurij ob Ščavnici, Renče - Vogrsko in pri dveh posameznikih iz tujine.

Po ena nova okužba pa je bila zabeležena v občinah Murska Sobota, Zagorje ob Savi, Litija, Tolmin, Medvode, Šmarje pri Jelšah, Šmartno pri Litiji, Vodice, Laško, Log - Dragomer, Dravograd, Naklo, Šoštanj, Bohinj, Železniki, Dobrova - Polhov Gradec, Brežice, Komen, Rečica ob Savinji, Vitanje, Borovnica, Makole, Moravske Toplice, Piran, Starše, Braslovče, Idrija, Izola, Kranjska Gora, Preddvor, Vransko, Vipava, Žužemberk, Dolenjske Toplice, Pesnica, Pivka, Rogatec, Šmarješke Toplice, Tišina, Vuzenica, Bovec, Dobrepolje, Gornja Radgona, Ljubno, Metlika, Žiri, Ankaran, Črnomelj, Luče, Mokronog - Trebelno, Ribnica, Šempeter - Vrtojba, Muta in v občini Semič.

Devet okužb v šestih pomurskih občinah

Včeraj so v Pomurju zabeležili devet novih okužb, tri so bile potrjene v občini Beltinci, dve v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po eno pa so zabeležili v občinah Murska Sobota, Moravske Toplice, Tišina in Gornja Radgona.

Skupno je v Pomurju trenutno aktivnih 112 okužb s koronavirusom, največ v Murski Soboti (28). V zadnjih 14 dneh smo v Pomurju sicer potrdili 115 primerov, skupno pa 437 okužb s koronavirusom.

V Sloveniji je trenutna 14-dnevna pojavnost 128 okužb na 100.000 prebivalcev, kar pomeni, da je eden od treh pogojev za naslednji paket ukrepov v državnem načrtu že izpolnjen.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Leksi (nepreverjen)
Kageste (nepreverjen)

Pa ovo še prilepe kak je zemla ravna, pa chemtrailse, pa orgonske topove ne pozabe.

In reply to by Leksi (nepreverjen)

I2020I (nepreverjen)

Ko misli da je virus fake naj pride delati v covid enoto

YOguRT (nepreverjen)

Ko misli da je virus nevaren naj se okuzi

In reply to by I2020I (nepreverjen)

Munt (nepreverjen)

Gnes so v akciji levičarji, zglejda ka majo domačo nalgo, šifati vlado na vseh portalih so v veliki večini in pišejo da jih skrbi nesposobna vlada, pa brezvezni ukrepi, pa nepravilni, če glij so levičari vse skozi bili proti maskam in še čem. A ne pijš tisto ka jih rejsan bolij, agencije, NPU, RTV in razni umetniki. BOLIJ ji da ta vlada zapira leve bankomate in začne delati red, da tajkuni in stara garda komunistov, levičarjev nede mogla kradnoti in določena skupina ljudi živeti na velikoj nogi.TAU JIH BOLIJ zatau pa so se včeraj pojavili 4 rdeči nesposobni kralji levičarov z POP IN RTV, ki izkoriščajo probleme z virosom. ŽALOSTNO A RESNIČNO in to v letu 2020 to je nagnusno dejanje rdečksrjev

Mürski (nepreverjen)

Pa ge v Böltinskoj občini, v šteroj vesi se tou pojavlajo sakši den nove okužbe. Zakoj se ne povej, ka se te lidje lejko bole pazijo.

balounar (nepreverjen)

Trnok bi rad znao, kelko jih je tan na Hrvaškom mrlo od tistih 96 okuženih v enoj vejsi, ka je bil takši buuuuuum pred enim kednom. Ge so pa te zdaj novinari, so poniknoli?

Starejše novice