Ste vedeli, da je število deset povezano s Karmo?

Označuje rez preteklosti in pa rez Karme. Simbolizira preporod in potencial, ki ga prej ni bilo zaznati. Nove poti, katerih stezice se prej niso vile tam, kjer so oprezale naše oči. Obljublja veliko novega, nepoznanega ter povezanega z napredkom in pa seveda, nepričakovane spremembe, ki so obrnjene v pravi smeri. To pa se zgodi po tem, ko predelamo izzive in tegobe, s katerimi nam je postregla madam Karma. Primerjali bi ga lahko s prehodom skozi portal v območje neomejenih možnosti in novih priložnosti. 

Življenje nas včasih kar ''prime in premakne', če se smem po domače izraziti. Nenadne spremembe so lahko mnogokrat največji vir stresa in preobremenjenosti. Največkrat zato, ker se jim upiramo. Kadar govorimo o nihanju in negotovosti, nam spremembe prinašajo lekcijo na področju osebnostne ter duhovne rasti. Ko pa se nekaj nenadoma konča, kot bi Življenje z ogromnimi škarjami prerezalo trdovratno nit, pa je definitivno na delu višja sila, ki skrbi, da smo na pravi poti.

Primer:

oseba, ki se ljubiteljsko ubada s slikanjem sicer dneve preživlja v slabo plačani službi, kjer iz dneva v dan komaj čaka, da se delovnik zaključi, odnosi so slabi, počuti se naveličano in vedno utrujeno, a se boji spremembe saj se izdatki ne bodo plačali sami. ko je na delu energija števila 10, Življenje poseže zraven. Ta oseba dobi odpoved. Drama! Strah! Rez! In, ker jo slikanje sprošča, se zateka vse več k čopiču. Prevrtimo naprej: bolj kot slika in v tem neobremenjeno uživa, več svoje energije vpleta in živi sebe. Pojavijo se osebe, ki se naravnost zaljubijo v njene slike. Stvari stečejo same od sebe in ta oseba ima nekaj let kasneje čudovite razstave, vedno polno naročil. 

Vsi poznamo tovrstne primere. No, tudi jaz sama sem točno takšen primer. 

Vsak pri sebi je do tega trenutka predelal marsikateri karmični izziv. September nas je pripravljal na energijo sprejemanja. Oktober pa je čas, da odrežemo vse, kar za nas ni dobro.

Domača naloga

Katere prehrambne in vsakodnevne navade niso zdrave? 

Kateri miselni vzorci vam škodujejo in zaničujejo?

Kateri odnosi in ljudje vas črpajo?

Kako boste pri vsem naštetem dosegli pozitivno spremembo?

Včasih moramo sami vzeti te škarje v roke in reci: 'dovolj'. Včasih moramo sami sebe malo za ušesa in biti bolj samodisciplinirani. 

Definitivno pa je sedaj čas, da ste pogumni. Razmišljajte velikopotezno in načrtujte dolgoročno. Analizirajte širše, primer: kakšen vpliv bo imel na vaše ožilje ocvrt krompir, in ne le na trenutni obseg vaših stegen. 

Leto 2018 je obdobje odnosov zato lahko v oktobru pričakujemo povečano potrebo po samostojnosti. Naj nas ne presenetijo novice o razhajanju. No, in pa tudi ne novice o naraščaju (nasmeh). Stopamo v čas, v katerem nepričakovana nosečnost ni nič nenavadnega. Lahko bi se kot strela z jasnega na sveče na smrt zaljubili (kako zanimiv izraz, kajne?). 

Eno je gotovo: dolgčas nam ne bo!

Bodite iskreni do sebe o vsem, kar čutite o trenutnem stanju v vašem življenju: pa naj gre za naporno službo, vse manj zanimivo športno dejavnost, omrtvičen odnos s partnerjem, vse bolj plitek odnos s prijateljem, dolgočasen in vse boj neokusen način prehranjevanja … Samo tako boste lahko spremenili, kar vas je nekoč osrečevalo, pa nas sedaj ne več.

Naj tako, kot listje z dreves, odpade vse, kar ne sodi v ta čas in, kar ne sodi k vam. Prepustite se barvitosti in raznolikosti Življenja. Narava nas jeseni ljubeče opominja, da so vse barve popolne in najlepše šele, ko se prelivajo.

Prelivajmo se z Ljubeznijo in v Luči z drugačnimi od sebe.

 

Numeroskop je za spletno stran vitazivljenje.si pripravil numerologinja LiLi SoRuM.

Starejše novice