Znani so sveži podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so v ponedeljek, 19. oktobra, opravili 4326 testiranj na koronavirus in potrdili 794 novih okužb, delež pozitivnih je bil 18,4 odstoten.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 14.472.

Za primerjavo. Dan prej so ob 2637 testiranjih potrdili 537 novih okužb.

Novi smrtni žrtvi, na intenzivni kar 56 bolnikov

Včeraj sta umrli dve osebi okuženi s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 192.

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 313 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega jih je bilo 56 na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so včeraj v domačo oskrbo odpustili 27 pacientov, ki so okužbo s koronavirusom preboleli. Skupno število vseh takšnih pacientov zdaj znaša 764.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nostalgija87 (nepreverjen)

Kje so vsaj letnice teh umrlih??? Da niso prej od starosti, kot od korone umrli... pa da vam naj pol narod kaj več sploh verjame

gost 81 (nepreverjen)

nej samo od starosti, lehko tudi što od navadne gripe umrl ali kere druge bolezni. Zdaj je najlažje vse v isti koš metati, osebno san že namreč dugo nej čul ka bi kdo zaradi česa drugega umrl, kot za kovidom.

In reply to by Nostalgija87 (nepreverjen)

Jacinda A. (nepreverjen)

Saj znate boljše.

In reply to by Nostalgija87 (nepreverjen)

ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

Samo zaradi korone še mejrajo 😂

samokoo (nepreverjen)

a koronabedaki, nimajo nic drugega v zivljenju za pocet kot biti aktivisti na netu skrajnih levicarskih fasisticnih strank.

In reply to by ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

seqwvgv (nepreverjen)

Sploj se van ne senja kakše milijarde se vrtijo zaradi tej histerije po svejti. Samo če pri nas poglednete van je vse jasno. Več tisto testov sakši den. Če se van približno senja kelko košta en test si lejko sami iračunate vrtoglave zneske. Zakoj majo vse bolnice korona oddelke? Znate kelko pejnez dobi bolnica, če ma hospitalizejrane kao okužene? Ne vejte? Boukše ka nej. Pa še če bi znali kelko naša država dobi keša od EU za borbo proti virusi, bi tudi znali zakoj se cela ta stvar tak potencejra. pa nej samo pri nas , ampak po celon svejti.
Pozitivnih na teh virus je sakši den nenormalni dosti, nekaj ljudi mamo celo v bolnicaj (glede na število pozitivnih je to fejst mala številka), merje pa skoraj nišče več nej.
Narod je pa tak prestrašeni ka de zaradi toga ka se slučajno nebi okužili in zbetežali za ten malo močnejšin prehladon, požrl sakšo sranje ka njemi servejra pokvarjena politika in skorumpirano zdravstvo. To ka so doktori najbole podpkupljivi lidje na svejti je jasno že skoz celo zgodovino. In to njin ide najbole zdaj na roke - dela nega, plača pa je tak dobra kak še nigdar do zdaj.
Farmacija pa miljardne zaslužke pospravla v žepe. Ka ne gučin o politikaj in s politiko povezanih podjetij za razne nabave zaščitnih sredstev in ostale opreme pod pretvezo reševanj življenj in borbe proti virusi.
Ali nema veze, sprestrašeni narod vse požrej. Požre tudi to ka za trenutno situacijo Janša še vedno krivi Šarca in njegove ukrepe izpred 7 mesecov, san je pa v ton časi nej napravo nič na področji izboljšanja situacije v zdravstvi, zaščiti ranjlivih skupin in ozaveščanji ljudstva.
7 mesecov Janša in njegovi lakaji obračunavajo po spleti s tistimi ka se ne strinjajo z njimi, lomastijo po proračuni, zadolžujejo državo za neverjetne številke, uničujejo gospodarstvo - nemo omenjo zamenjave kadrov ka to itak sakša vlada dela - skratka najbole nesposobna in gnila vlada ka smo jo gda koli meli. Ali naj bou, Janševi verniki do ga še vedno slepo zagovarjali, še vedno do krivili Šaca, Kučana, komunisti, kolesari.
Najhujše od vsega pa je to, ka Kacin pa ostali bebci iz dneva v den krivijo za to nastalo situacijo nas, navadne ljudi, kere so oni celo poletje spuščali na Hrvaško, nan dali vavčere in nas prav prisilili ka smos e celo leto gnetli po punih plažah, hotelih, kampih v Slovenskih turističnih središčih. Vedno nas je večina upoštevala ukrepe, če glih se z njimi nejsmo strinjali ali smo potrpeli. Zdaj nas po vsen ton časi Kacin pa Beovičova iz dneva v den krivita ka smo mi krivi za tej številke kere nan zdaj servejrajo zato ka se striktno ne držimo ukrepov, sami pa so celi čas delali kontra od vsega, se sprenevadili, nan lagali, vedno določali nekše izjeme, delovali razglašeno... Samo oni so nej nič krivi za to.
O ton kakšno vlogo pa špilajo mediji v celoj tvoj stvari pa rajši sploj nemo piso, ka mi na bruhanje ide samo gda pomislin na to.
Tak ka se je zdaj vsaj po pravici pokazalo kama pes taco moli - politiki so nigdar nej in nedo delali v dobrobit države, dokotori so podkuplijivi nesosobneži, mediji pa lažnivi manipulatori.

ferdopijše (nepreverjen)

prej se nauči pisat in izražat pa potem še paranoične teorije zarote uporabljat...

In reply to by seqwvgv (nepreverjen)

rtv..sukcs (nepreverjen)

bla, bla, bla, .... in zato se je komedijant usral in vrgel pusko v koruzo, ker ni znal milijarde razdeliti svojim podrepnikom. Sedeaj pa bi spet nazaj h koritu. manipulacij smo vajeni zadnih 10 let na 70 let podlage. nic novega.

In reply to by seqwvgv (nepreverjen)

heh... (nepreverjen)

Zaradi kovida ni umrl se nihce. S kovidom pa mogoce kdo ... Vse je vsesvetovni nateg..

hah.. (nepreverjen)

a lahko vsaj kaksen vir kje si lahko to preberemo?? ali so tako v kleti rekli, sedaj ko so gostilne zaprte.

In reply to by heh... (nepreverjen)

politkolesar... (nepreverjen)

Ko komunistom zmanjka naivnih sledilcev, se navadno zatečejo po podporo h kriminalcem.

Džugašvili, ropar vlakov

new...de (nepreverjen)

a lahko malo naokrog pogledate, kaj počne cela Evropa... ne pa se oglasate iz milnega mehurčka ....

Vranka (nepreverjen)

PREPRECITI KOMANTARJE VSEM KI SI UPAJO DVOMITI V SMRTONOSEN KOVID19

KoronaParanoik (nepreverjen)

Tako je!!! Hočemo cenzuro!

In reply to by Vranka (nepreverjen)

sge (nepreverjen)

Oštarije so zaprete, fuzbal se pa veselo špila v sakšoj vesi, ker na igrišče nega virusa ;))

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice