S koncem druge sezone in po stotih oddajah se voditelj Slavko Bobovnik poslavlja od kviza Milijonar, s tretjo sezono pa bo priljubljena oddaja doživela nekaj sprememb.

Sinoči je bila na Planetu stota epizoda in hkrati zadnji del 2. sezone priljubljenega kviza Milijonar, ki ga je vodil Slavko Bobovnik.

»Vesel sem, da sem gledalce in tekmovalce lahko pospremil skozi sto oddaj kviza Milijonar. Seveda smo se kdaj lovili, seveda sem se kdaj lovil, a naša edina želja je bila narediti vam sto zanimivih večerov,« je ob zadnji oddaji povedal legendarni voditelj, ki je pustil neizbrisen pečat tudi na tem najbolj znanem kvizu vseh časov in izjemno smo veseli, da je sprejel izziv vodenja Milijonarja. Za vloženo energijo in bogate izkušnje, ki jih je delil s sodelavci, se mu iskreno zahvaljujemo.

Z novo sezono se bo na voditeljski stolček usedel pronicljivi Jure Godler, ki je tudi velik oboževalec Milijonarja. Tretja sezona bo na Planetu prvič v ponedeljek, 2. marca.

V novi sezoni bo Milijonar doživel nekaj sprememb in na voditeljskem stolu bo tekmovalce odslej izpraševal Jure Godler. Čeprav je znan predvsem po svojem satiričnem delu, je pronicljivi Jure tudi velik ljubitelj kvizov, predvsem Milijonarja, in se nadvse veseli novega izziva.

»To je bila ena izmed stvari, ki jih imam na seznamu, kaj bi rad naredil, preden umrem,« se pošali in dodaja, da ga je kviz navdušil že leta 1998, ko je prvič prišel na male ekrane: »Spominjam se, da je šlo za prvi, res pravi dramatičen kviz v zgodovini televizije. Nezahteven format in natančno dodelana grafična, zvočna in svetlobna podoba sta ustvarila popoln hit, ki svoj ugled drži še danes. Priznam, da me je prevzel in od takrat sem gledal večino epizod iz Anglije, Amerike, pa tudi pri nas sem mu bil zvest.«

S tretjo sezono bo Milijonar hkrati predstavil malce spremenjeno nagradno lestvico, novost pa bo tudi nova oblika pomoči, pomoč voditelja. Tekmovalec jo bo lahko uporabil, če bo menil, da bi voditelj utegnil vedeti odgovor na zastavljeno vprašanje.

Komentarji (6)

tuncika

PENZIONISTI TRDNO V SEDLU, ALI PAČ NE ??????????????????
Pač komentiramo in nič drugega.
Bobovnik nič več na voditeljskem stolčku Milijonarja?
To naj bi odslej počel nihče drug kot Jure Godler. Priljubljeni voditelj oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem sicer velja za enega bolj predrznih TV-voditeljev pri nas.
PRI NAS PA ŠE VEDNO TRDNO V SEDLU – NEDELJSKA ODDAJA – z naj..naj gosti….
Pravim pač, da upokojenci niso trend dobre gledanosti (Bobovnik, Miša Molk, Zvezdana in še kdo..
Dal sem predlog za nove voditelje te oddaje, katere poznam po zelo dobrem vodenju oddaj ali poročil. Moški : Marko Horvat - je mlad, inovativen, hudomušen
Ženska : Samanta Gomboc - je mlada, lepa in pametna..
Spoštovani komentatorji, podajte komentarje. Če mi boste dali minus, je to pač vaše mnenje, če bo plus, enako.
DO KDAJ TAKO ??????????????????? sprašujem???????????????????'

min max (ni preverjeno)

ne poznam niti enega od navedenih... potemtakem lahko avdicijo izpeljejo kar na cesti ?

In reply to by tuncika

Optimum (ni preverjeno)

pri nas so vsi dobri za vodenje. Upokojenci, taki z govorno napako (ga. Smej), največ itak štejejo veze. Nekateri obrazi so res večni na TV SLO. Bobovnik pa meni osebno nekako ni pasal v to oddajo. Jonas je bil ta pravi, Tarik na HTV pa je zgodba zase.

Pižmovka (ni preverjeno)

Nekje sem bral, da bi naj bil PlanetTV tik pred stečajem. Čisto možno, da podgane počasi zapuščajo potapljajočo se ladjo ...

Mura je večna (ni preverjeno)

kva ćemo

sandi 1 (ni preverjeno)

no ne vem Bobovnik mi je bil, kar dober...ampak dopisnik na RTV iz Krškega konca GORAN ROVAN ta pa ni za poročevalca s svojim hrapavim glasom, ne vem kak to ne skopčajo na RTV...včasih ga skoraj polovico ne razumem kaj poroča ... mogoče je pa to krivo, da malo slabše slišim.

Starejše novice