Preživite poletje v Termah 3000 - Moravske Toplice.

Je poletje vaš najljubši letni čas? Preživite ga v vodnem parku v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.  

Čakajo vas brezskrbni trenutki z vašimi najdražjimi, vodne vragolije in zabavni tobogani, obilica naravne sence in aktivnosti na urejenih zelenicah. To bo vaše najboljše poletje!

Čeprav jih je v termah veliko, poletje niso samo bazeni. Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave. Vse to vas čaka v Termalnem vodnem parku Terme 3000!

Vodna zabava za vso družino 

V zunanjem delu Termalnega parka čaka več kot 3100 kvadratnih metrov vodnih površin, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč.

11 raznolikih bazenov, adrenalinski in zabavni tobogani, obilica naravne sence v zavetju mogočnih prekmurskih dreves in nova igrala za najmlajše – zunanji del vodnega parka je namenjen brezskrbni zabavi!

Obstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod seboj. 

Preizkusite raketni start na toboganu Aqualoop, ki je prvi tobogan s polnim obratom na svetu, z 80 kilometri na uro pa eden najhitrejših toboganov v Evropi!

Tudi najmlajši lahko v vodnem parku Terme 3000 uživajo v zabavi na toboganih. Poleg adrenalinskih toboganov smo zanje pripravili dva družinska tobogana in drče v dolžini 140 in 170 metrov, po katerih se lahko spustijo v spremstvu staršev in uživajo v zanje primerni merici adrenalina.

Razveselila pa jih bodo tudi nova igrala v otroškem bazenu!

Starejše novice