Sobočanka s pomočjo talentiranih prijateljic posnela videospot.

Bojana Pejanović je 24-letnica, rojena v Murski Soboti. Zase pravi, da je vsesplošna umetnica, ki so ji na potovanju po Franciji nadeli naziv ‘Une femme de la renaissance’ ali renesančna ženska.  

Vsestranska umetnica

Ne ustvarja samo glasbe različnih zvrsti, ampak tudi oblikuje glino, slika in fotografira. 

“Trenutno ustvarjam solo akustični projekt, ki nastaja iz zgodb mojega osebnega življenja, predvsem iz občutkov toksičnih zvez, preko glasbe spoznavam sebe, svoje situacije in se s tem zagotovo zdravim.”

Od osnovne šole naprej je bila članica različnih glasbenih skupin, kjer je večinoma delovala kot glavna pevka. Ker je tudi njej koronavirus prekrižal načrte, ki jih je imela v skupini Gruden, je začela ustvarjati zase. Preko glasbe je začela spoznavati in razumeti, kaj vse se ji je zgodilo v življenju. 

Bojana pravi, da je nastopil čas, da svoj izdelek deli s širšo javnostjo. 

Videospot posnela s pomočjo prijateljic

Bojanin videospot je nastal spontano, po jutranji kavi sta ga posneli s prijateljico Mašo Huber. Posneli sta ga v starih pisarniških prostorih v Murski Soboti, kjer imajo vaje številni pomurske glasbene skupine. Do končnega izdelka ji je pomagala tudi prijateljica Dunja Klar.

“V glavi sem imela vizijo, da bi zadeva izpadla čim bolj surovo, golo, osebno, iskreno in za pikico izzivalno,” pojasnjuje Bojana. 

Dodaja, da je duhovna oseba, ki verjame, da nam vse pride na pot z razlogom. Vsak element v videospotu pa ima skrito simboliko. 

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice