Slika je simbolična.
Nina Vodopivec, nekdanja pevka glasbene skupine Tabu, se je znašla v stiski, daleč stran od doma. Kaj se je zgodilo in kako ji lahko pomagate?

Na spletni strani Spotfund.com je nekdanja pevka skupine Tabu Nina Vodopovec med drugim zapisala: 

»Znašla sem se v situaciji, ki je sama ne morem rešiti.«

Slovence prosi za pomoč

Na stisko, v kateri se je znašla Vodopivec, so na svoji Facebook strani opozorili tudi člani skupine Tabu. 

»Vsi, ki poznate našo Dobro vilo, veste, da so ji valovi življenja kar nekajkrat spremenili smer ... in ker je borka, je vedno plula svojo pot in se ni ozirala po vetru. Žal je tokrat ostala brez izhoda, v neprijazni tujini, z zdravstvenimi težavami,« so zapisali.

Na svojem profilu je Slovence nagovorila tudi sama: »Pozdravljeni, dragi Slovenci! Odprla sem stran, ki bi me lahko rešila iz zagate, v kateri sem se znašla. Upam, da, neglede na mojo samotno izbiro življenjske poti, ki je po izgubi glasu vodila čez doline in gore, da bi spet našla svojo strast do življenja, vseeno znajde v vas s toplino in ljubeznijo.«

»Ostala sem sredi ničesar, brez kartice, brez avta«

»Lansko leto sem postala del tima, ki mi je obljubil plačilo, ki bi zadostovalo za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas.

9 mesecev trdega fižičnega dela se je na koncu obrnilo v prevaro, in ostala sem z 20$ v žepu, sredi ničesar, brez kartice, brez avta,« je zapisala na spletni strani Spotfund.com.

Nadalje je pojasnila, da biva v prikolici in da se sooča tudi z zdravstvenimi težavami. 

»Bivam v prikolici v okolju, ki se samo bori za preživetje in ne glede na kako trmasto znam sama čez tegobe je moja situacija postala očitna pomoči, ko sem pred 10 dnevi pristala na urgenci zarad zastrupitve krvi, ledvic.«

Donacija v zameno za koncert

Zapis je sklenila s pozivom: »Vem, da so stisnjeni časi za vse nas. Vendar me navdaja z upanjem, da je ta pomoč lahko sprejeta kot izmenjava. Tvojih 10-20 eurov v zameno za koncert.«

Slovence je k donaciji pozvala tudi prek videoposnetkov na Facebooku. Zaenkrat je prek platforme zbrala slabih 5000 evrov. Pomagate lahko na TEJ POVEZAVI.

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jaja pa še kaj (nepreverjen)

Iden zaj ge v uzbekistan z nahrbtnikon pa kda vse pejneze zagunen mo na interneti proso. Naj ostane tak ge je. Sama si krijva ka pa rijvle v nekšne zabačene kraje. Neje svejt tak lušen kak ti ga ščejo vsi predstaviti. Samo pogledne nad vse miroljubno švedsko. Muslimani so tan čist ponoreli.

dfrsa (nepreverjen)

Te je sto ka pito? Ce sces spendat te daj, ce nej pa ide dale z zivoton pa ne spamaj

In reply to by jaja pa še kaj (nepreverjen)

anton77 (nepreverjen)

Lipou si njemi pravo... Naj dečko na kavči ležij pa cukrno čaka... Nina si je pa pač vupala. Što ne raskejra tudi ne profitejra... Sicer je pa Nina ena rejdkih svetlih zvejzd slovenske estrade; nadarjena, lejpa, delavna, posebna...

In reply to by dfrsa (nepreverjen)

asdasd (nepreverjen)

Nekdanja slovenska pevka prosi za prispevke: ko je "popejvala" bi naj delal, navajaš, da je delavna, kaj je to res ??

In reply to by anton77 (nepreverjen)

anton77 (nepreverjen)

Kelko se spoumnin, je cejli čas bijla zapslena v eni od tamkašnjih fabrik.... Nej kak gnejšnje vplivnice, "zaposlene" z odavanjon lastnoga tejla na onlyfans....

In reply to by asdasd (nepreverjen)

fghgh (nepreverjen)

Vse ka si trufo je to ka je posebna. Ženska ma psihične težave zadnjih 6 lejt in se to več kak očitno tudi vijdi.

In reply to by anton77 (nepreverjen)

JJJJ1 (nepreverjen)

To so ti taki iz Metelkove in podobni iz levih strank. Ko je denarja v izobilju ga zapravijo za potovanja in igrajo luksuzno življenje ter uživajo v brezdelju, ko ga pa zmanjka pa jok in stok ter vrnitev nazaj v našo preljubo domovino.

Kdor ne ceni kar imamo v Sloveniji ni vreden drugega.

JJJJ1 (nepreverjen)

Podpiram akcijo da se ji pomaga vrniti nazaj ampak za to ne rabi 10.000 eurov in več. Dovolj bo za letalsko karto potem pa se naj kar zaposli in si zasluži za življenske stroške. Začne lahko z minimalcom. Bo dovolj za najemniško garsonjero in hrano.

In reply to by JJJJ1 (nepreverjen)

srbistan (nepreverjen)

Ja, lejko pa te tudi prosi Vizjaka ka ji razloži kak se izognoti plačili raznih davkov ka de ji več ostalo od minimalca. Pa Snežič ji lejko mogoče kakšen mafijski kredit zrihta iz Bosne. Ali ji pa Janša kakše evro fkraj da od tistih ogromnih zneskov gotovine za kere ne vej razložiti ge jih je doubo.

In reply to by JJJJ1 (nepreverjen)

Yusuf (nepreverjen)

Nige ne pise ge je, zakoj je tan, sto in kak jo je natejgno…. In zaj naj mi na lepe oci nekomi pejneze damo?

Lubrikantis (nepreverjen)

Nej, lejko pa komentejras kelko sces …

In reply to by Yusuf (nepreverjen)

emachanel

po ogledu videa bi rekla da ima dotična prej psihične težave kot finančne.Sicer pa denarja se je zbralo dovolj,lahko se vrne,v kolikor pa misli tam ostat pa se naj kampanja zbiranja denarja zaustavi.Gospodična bo morala vzeti v zakup da pač potuje po svetu.V kolikor pa misli ostati tam ....pa srečno

Dobra vila (nepreverjen)

Tudi jaz sem podobnega mnenja, pa sem se rajši vzdržala pisanja, ker so Tabuji z Nino močno zaznamovali velik del moje mladosti. Številne žurke, neprespane noči v rožni in nepozabni rock otočec s Tabuji... Ampak žal se mi zdi, da je Nina postala predvsem žrtev same sebe in svoje paranoje. Ne pravim, da laže, da so jo tam izkoristili in prevarali, pa da je pristala v bolnici s sepso. Ampak bojim se, da je vse to posledica njenega duševnega zdravja. Upam, da se čim prej vrne domov, se pozdravi in spravi k sebi.

In reply to by emachanel

ms +ms (nepreverjen)

Zbranih je prek 8,000 tisoč .Ona si je celo zapovedala cifro 10,000 € .Karta domov ne pride niti 700€ .Ko zbere denar de še ostala naprej tam .Končno pa pogosto prosijo pejneze da ne morejo domov .Eni vidijo ,da jim nateg dobro uspeva .

eww22 (nepreverjen)

lahko, da je fajk, lažni profil. danes se ne zaupa nobeneu po internetu. In zakaj se najprej ne obrne na stare prijatlej s katerimi so delali slavo in denar, to je skupina Tabu?? ali bivšo pevko te skupine s katero sta zelo dobri prijateljici bile ali sta.

09999 (nepreverjen)

lahko da ji je kdo vdrl v bačni račun tako in ji naložil veliko vsoto evrov, ne da bi vedela, kot Golobu v romuniji, naj pogleda?. zanimivo vsem ostalim smrtnikom, ko vdrejo v račun jim poberejo denar.

Ferencass (nepreverjen)

Golob je taktično zbolel pred volitvami da mu ne bo potrebno na sočenjih govoriti o nečednih poslih. V tem je prekašal celo JJ-a.

In reply to by 09999 (nepreverjen)

34232432424242423 (nepreverjen)

Golob je največji gnoj od človeka samo laže in samo sereje že celo življenje..

In reply to by Ferencass (nepreverjen)

Pumuckl (nepreverjen)

tako kot čisto vsi drugio politiki. nobenemu ni za zaupati in čisto vsakega bi trebalo likvidirati-naj idejo za smetarja ali hišnika, da bi končno videli kaj je to delo in kaka je plača drugih. ali pa se naj sami ubijejo, to bi bilo še nasjbolje, saj mislim, da bi potem cela SLO slavila. Da bi vsaj Rusi spustili bombo na polni parlament. Seveda pa bi trebalo iztrebiti tudi njihove zle potomce, ker imajo isto tak pokvarjene gene.

In reply to by 34232432424242423 (nepreverjen)

METELKOVA LJUBLJANA (nepreverjen)

METELKOVA JE SAMO V LJUBLJANI. Povsod po svetu pa je potrebno delati če hočeš jesti, nerazumljivo za slovenske levičarje.

40.000 EUR golob (nepreverjen)

TAKŠEN SLOVENSKI GNOJ, KI DOBI 40.000 €/MES. BO NAM GOVORIL, DA 2 KRAT NA TEDEN NE BOMO JELI MESO - MARŠ NESNAGA POKVARJENA.

100-100 (nepreverjen)

Vej ti pa nika nede škodilo, boš malo več sira džo, toga mamo itak preveč doma, geli bar SDS-o-vca.

In reply to by 40.000 EUR golob (nepreverjen)

Pumuckl (nepreverjen)

hja, treba pač podpirati vegetarijanstvo. nevegi je isto kot da si kanibal. vsekakor pa je izjavil veliko oslarijo in bi bil ziher prvi ki se tega ne bi držal. tako kot dr.krek, ki je očitno na kreku.

In reply to by 40.000 EUR golob (nepreverjen)

Jack0000 (nepreverjen)

eni res živijo v nekih svojih oblakih... Ajde, vso srečo. Sem jo rad poslušal.

Trafikant (nepreverjen)

Res je glupa blondinka, da v današnjem cajtu ne skuži kera firma je ok in kera ni. sicer pa nima bližnje, ki bi ji pomagali, mora kar cela SLO? Najprej pa si naj kupi en glavnik! In to ni pomoč kolikor prosi, pač pa oderuštvo in sio norci vsi, ki so ji nakazali keš. Če že prosi, naj prosi minimalno, ne pa toliko, kar je za nekega reveža celo bogastvo. Fuj, fuj, fuj da jo ni sram! Imela je več kot dovolj keša, le ravnati ni vedela z njim, zdaj pa naj nosi posledice, materialistična pička ena.

Bučkoe (nepreverjen)

A ni slučajno pobegnila iz Slo zaradi težav s policijo? Verjetno zaradi drog, nekam izgubljeno izgleda.

Felix 10001 (nepreverjen)

Za takšne primere imamo veleposlaništva. Mar ne. Tole pa je samo skublenje vaših denarnic. Če je vse pošteno in po pravilih nebi smela imeti težav z vrnitvijo preko ustaljenih poti.

HojSS PRESS (nepreverjen)

Hmmm, dobro je nategnila ljudi !!!!!!
Jaooooo, vsak , ki ima 5 minut časa lahko rajo nategne kolikor hoče !!!!!!!!
Ta raja si še niti Janše ne zasluži ampak kakšnega hujšega diktatorja !!!!!!!

En (nepreverjen)

Če de prosla kakšna bouga družina vej te nede nišče pomago. Ta ka nuca 100000%%%% za droge tu ste pa včasek cuj 🤦‍♂️

sandi 1 (nepreverjen)

JA KJE SE PA NAHAJA ZA BOŽJO VOLJO, DA RABI 5 - 10.000 € ZA POT DOMOV.???????

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice