Teta Frida je ponovno prejela prestižno mednarodno nagrado Great Taste! Tokratne zmagovalke so Grdobice Kokos in mandelj v beli čokoladi.

Najnovejše Fridine Grdobice osvajajo!

'Čokoladnega oskarja' je osvojil najnovejši okus Grdobic, Frida pa je tako pristala v samem vrhu elitnih gastronomskih izdelkov.

Svetovna nagrada »Great Taste«, imenovana tudi »Oskarji sveta hrane in pijače«, je najbolj cenjena nagrada za gourmet gastonomske izdelke.

Osredotoča se predvsem na odličen okus izdelka. Širok nabor izbranih degustacijskih izdelkov je ocenjen s slepim testiranjem izdelkov.

To ni prva mednarodna nagrada za Teto Frido, osvojila jih je že osem

Grdobice Brusnica z mandlji in chia semeni v temni čokoladi so prejele vrhunsko nagrado Great Taste iz Londona že leta 2021.

Trenutno je na voljo pet različnih okusov Grdobic, ki so sicer 100-odstotno naravni čokoladni hrustljavčki zmešane gourmet čokolade v kombinaciji s hrustljavim liofiliziranim sadjem in oreščki.

Teta Frida je prejemnica skupno osmih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke, Academy of Chocolate (za dva čokoladna izdelka), Great Taste 2018, 2020, 2021, 2023 in International Taste Awards 2020 (za dva čokoladna izdelka)!

Uspelo se ji je uvrstiti v družbo elitnih proizvajalcev čokolade in osvojiti prestižne nagrade za Čok’n’rolls, Praline tortice, gourmet čokoladice Fridike in Grdobice.

Najnovejše nagrajene izdelke najdete v čokoladnem kotičku kavarn Teta Frida po Sloveniji, v spletni čokoladni trgovini Tete Fride in v Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji.

Starejše novice