Mobilni telefoni nas danes spremljajo na vsakem koraku in zelo hitro se lahko zgodi, da nam padejo na tla ali se kako drugače poškodujejo. Zato je hiter in kakovosten servis telefonov še kako pomemben.

Mobilnih telefonov že dolgo ne uporabljamo le za klicanje in pošiljanje sporočil, ampak so postali pravi računalniki v malem. Uporabljamo jih praktično vsak dan, zato je v primeru okvare toliko težje zdržati brez njih.

V takšnih situacijah je pomembno, da nam je na voljo kakovosten servis telefonov, ki nam nudi hitro in učinkovito popravilo. Eden od njih je tudi servis telefonov Mobistekla.si – spoznajte ga!

Mobistekla.si – zaupanja vreden servis telefonov in pametnih naprav

Mobistekla.si je zaupanja vreden servis telefonov in drugih pametnih naprav, ki se s tovrstnimi popravili ukvarja že več kot 10 let.

Servis uporablja izključno najbolj kakovostno in preverjeno opremo ter orodja, kar pomeni, da lahko brez težav popravijo okoli 12.000 naprav na leto. 

Pri tem uporabljajo le originalne in zanesljive rezervne dele, saj lahko le na ta način zagotavljajo kvaliteto in upravičijo garancijo. 

Mobistekla.si vam ponuja širok spekter različnih popravil

Mobistekla.si je poznano predvsem po kakovostnih, hitrih in cenovno ugodnih popravilih mobilnih telefonov. 

Nanje se lahko obrnete, če iščete servis Samsung telefonov, Huawei servis ali servis katerokoli druge znamke telefonov. 

Njihov spekter popravil je zelo širok, od preproste menjave baterije in ekrana, do reševanja poškodovanih telefonov, za katere mislite, da jim ni več pomoči.

Podjetje pa se ne ukvarja le s popravilom mobilnih telefonov, ampak tudi drugih elektronskih naprav, kot so na primer računalniki, tablice, pametne ure, droni, električni skiroji in še mnogo drugega. 

Strokovno podkovana ekipa specialistov z različnih področjih vam popravi preko 30 različnih znamk in več kot 500 različnih modelov telefonov oziroma elektronskih naprav.

Prednosti servisa telefonov Mobistekla.si

Kot smo že omenili, vam servis telefonov Mobistekla.si nudi popravilo vseh vrst elektronskih naprav, še posebej pa so specializirani za popravilo IPhonov, Samsung telefonov, Xiaomi telefonov in telefonov drugih blagovnih znamk. 

Poleg tega, da vam v podjetju nudijo širok spekter različnih popravil, pa vam zagotavljajo še ogromno drugih prednosti:

  • Kvalitetno in hitro popravilo: V servisu telefonov Mobistekla.si se zelo dobro zavedajo, kako pomembni so danes telefoni. Zato vam lahko izvedejo popravilo naprave že v roku 1 ure. Dodatna prednost je, da vam telefona ne ponastavijo in vam dodatno prihranijo čas in skrbi, ki bi jih imeli z ustvarjanjem varnostne kopije.
  • Kakovost z izkušnjami: V podjetju so zaposleni specializirani na različnih področjih. Njihove več kot 10-letne izkušnje so dovolj dober razlog, da jim lahko brez skrbi zaupate svoj pametni telefon.
  • Nadomestni telefon: Ekipa Mobistekla.si se tudi zelo dobro zaveda dejstva, da je vsak dan brez telefona lahko zelo naporen. Da ostanete dosegljivi in povezani, lahko v času popravila prejmete brezplačni nadomestni telefon, ki vam bo vsaj malo olajšal vaše življenje.
  • Odzivnost: Imate vprašanje v povezavi z vašim mobilnim telefonom? Potem ga naslovite na Mobistekla.si in odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času. Podjetje vam je na voljo preko telefona, e-maila, prav tako pa je prisotno tudi na družbenih omrežjih.
  • Cenovno ugodne rešitve za vsak telefon: Cene telefonov so vsak dan višje, kar pa še ne pomeni, da morate za popravilo telefona odšteti pravo bogastvo. V servisu telefonov Mobistekla.si zato za svoje stranke neprestano iščejo najugodnejše rešitve, s katerimi skušajo na različne načine cene popravila čim bolj znižati.
  • Transparentnost poslovanja: V servisu telefonov Mobistekla.si ste že vnaprej seznanjeni s tem, koliko boste odšteli za popravilo. Cene so javno dostopne na njihovi spletni strani, v primeru dodatne diagnostike pa ste o tem nemudoma obveščeni. Kakršnakoli neprijetna presenečenja ob prevzemu telefona so tako preteklost. 
  • Sledenje servisnem postopku: Mobistekla.si je bil prvi servis telefonov v Sloveniji, ki je na podlagi večletnih izkušenj ustvaril program za sledenje stanja popravila vaše naprave. To pomeni, da ste vedno seznanjeni s tem, v kateri fazi popravila je vaš mobilni telefon.
  • Individualna obravnava stranke: V servisu telefonov Mobistekla.si se vedno posvetijo svojim strankam in v celoti prisluhnejo njihovim željam in potrebam. Ko prinesete telefon v popravilo, vam vedno tudi svetujejo, ali je popravilo sploh smiselno, skupaj izberete primerno kvaliteto ekrana, dodatno zaščitno opremo in še mnogo drugega. Seveda pa je končna odločitev o servisu telefona na koncu vedno vaša.

Glavni cilj servisa telefonov Mobistekla.si je zadovoljstvo strank, zato se vsakemu posebej osebno posvetijo. Z zagotovostjo lahko trdimo, da je to servis, ki ga enostavno morate obiskati!

Starejše novice