Vir: POP TV
Spoznajte tekmovalce letošnje Kmetije, ki se bodo za nekaj mesecev iz udobja svojega doma podali v neizprosen boj za zmago in glavno nagrado 50.000 evrov.

Šestnajst popolnoma različnih karakterjev bo bivalo na istem posestvu, skupaj premagovalo tedenske izzive in poskušalo navdušiti gospodarico Nado. Tokrat res ne bo lahko, saj bodo številne spremembe poskrbele za Kmetijo brez milosti. 

Nova Kmetija bo zagotovo ustvarila navdušenje med gledalci, ki bodo že zelo kmalu na POP TV izvedeli, kakšen bo nov koncept, s kakšnimi izzivi se bodo tekmovalci srečevali in kako se bodo med seboj razumeli. 

Vladislav Antić (25 let, Ljubljana)

»Zanimiv, spreten in razigran.« Tako se opisuje Vladislav, ki na kmetijo vstopa z željo po zmagi in denarni nagradi, s katero bi odprl svoj lokal ali gostilno. Spoznavanje novih tekmovalcev ga ne skrbi, saj se je v življenju veliko selil in spoznal veliko različnih ljudi.

Veseli se izzivov in kmečkih opravil, ki se jih bo naučil na Kmetiji, ob tem pa ima popolno podporo družine, ki bo zanj navijala.

Andrea Libič (30 let, Logatec)

29-letna Andrea, ki je po izobrazbi psihologinja, pravi, da se na Kmetiji delu ne bo izogibala. Veseli se novih izkušenj in spoznavanja sotekmovalcev, udeležba v resničnostnem šovu pa ji predstavlja izziv, saj obožuje naravo in adrenalin, ki ga prinašajo nepredvidljive situacije.

Jan Zarnik (23 let, Rova)

Če Janu, ki se opisuje kot vzkipljiv, kdo ne bo stopil na žulj, ne bo težav. Pridno bo delal, a hkrati našel čas tudi za zabavo. Košnje trave se sicer ne veseli, bo pa z veseljem poskrbel, da bo hlev čist.

Meni, da je zelo pomembno, da se na Kmetiji ne zameri ostalim tekmovalcem, saj je najboljša strategija za zmago ta, da ostaneš v zlati sredini.

Valerija Ogulin (20 let, Semič)

Valerija je vešča dela na vrtu, v vinogradu, rada pa skrbi tudi za živali. V šovu bo pogrešala domače, obenem pa z veseljem pričakuje novo družbo in spoznavanja sotekmovalcev.

Najmanj se veseli kidanja gnoja, razjezilo pa jo bo, če drugi prebivalci ne bodo vestno opravljali nalog, ki jim bodo dodeljene.

Ivan Šmergut (32 let, Trbovlje)

Ivan je YouTuber, zato ni presenečenje, da bo na Kmetiji najbolj pogrešal računalnik in internet. Kljub temu se Trboveljčan veseli dela na kmetiji in novih poznanstev.

Zase pravi, da je komunikativen, družaben in iznajdljiv posameznik, ki je v šov prišel zmagat in se pokazat širši Sloveniji, s čimer bo svojo prepoznavnost še povečal.

Denis Kunštek (25 let, Rogatec)

Denis je samski, a ga ljubezensko življenje na Kmetiji ne zanima, saj je zaseben človek. Prihaja po nove izzive in prijatelje, veseli pa se tudi vseh kmečkih opravil, ki ga čakajo. Pravi, da bo v šovu točno takšen, kot je vedno: pozitiven, zabaven, ljubeč in delaven.

Če mu bo s svojo iskrenostjo uspelo priti do zmage, bo denarno nagrado izkoristil za odprtje svoje restavracije, še prej pa si bo privoščil dopust v tujini.

Maja Triler (31 let, Ljubljana)

Maja je mama dveh otrok, ki jima je obljubila, da ju v primeru zmage odpelje v Disneyland. Zase pravi, da je zgovorna, zabavna in trmasta, še posebej rada pa kaj ušpiči, zato z njo na Kmetiji gotovo nikoli ne bo dolgočasno.

Je pa pripravljena tudi resno delati ter ostale tekmovalce motivirati in spodbujati, da bodo opravili vse naloge.

Damijan Forjanič (25 let, Maribor)

Motiviran, zabaven in tekmovalen modni svetovalec iz štajerske prestolnice je pripravljen na vse. Damijan, ki se najbolj boji kač, je pripravljen na vse izzive, vključno z ljubezenskimi in tistimi, ki vključujejo goloto.

25-letnik, ki svoje strategije ne želi deliti javno, ima načrt tudi za nagrado ob morebitni zmagi. Shranil jo bo za prihodnost, v kateri si želi ustvariti družino.

Karin Štangelj (22 let, Šentjernej)

22-letna študentka se veseli dela z živalmi, v kuhinji in okolici kmetije. Svoj ljubezenski status trenutno opiše kot zapleten, njena želja pa je, da na kmetiji vzpostavi čim boljši odnos s sotekmovalci.

Namerava se ravnati po besedah: »Pokaži manj, kot imaš, in povej manj, kot veš.«

Peter Schweitzer (47 let, Ljubljana)

Peter je vesel, ker bo na Kmetiji živel daleč stran od civilizacije, kljub temu pa bo tam pogrešal računalnik in svojega Range Roverja. S tekmovalci se ne misli iti podlih iger, kot sta povezovanje v skupine in goljufanje, saj si želi zmagati pošteno, s strategijo, ki jo bo oblikoval korak za korakom.

V kmečko družino želi introvertiran Ljubljančan prinesti veliko humorja in vstajanje med 8.30 in 9.00.

Danijela Medenjak (29 let, Šmartno ob Paki)

Levinja po horoskopu, ki ji delo na kmetiji ni tuje, ima v šovu jasen cilj. Osredotočena je na glavno nagrado, na poti do nje pa se bo skušala izogniti vsej drami in spletkam. 28-letna Danijela, ki se v življenju sicer najbolj boji kač in pajkov, ob tem priznava, da se bo morala v šovu poleg izzivov sicer soočiti tudi z domotožjem.

Jan Zadravec (24 let, Vrhnika)

24-letnik, ki se ukvarja z igranjem igric, je spreten tudi pri kmečkih opravilih, kot sta košnja trave in obdelava lesa. Ob prihodu na Kmetijo se najbolj veseli, da bo spoznal nove ljudi. Sebe opiše kot trmastega, prijaznega in zabavnega.

Želi se predstaviti Sloveniji in širiti dobro energijo.

Monika Nastja Sotenšek (27 let, Litija)

Monika nima izkušenj s kmečkimi opravili, vendar se veseli novih doživetij in poznanstev. 27-letnica je izbirčna, ne je sadja in zelenjave, boji se ščurkov in kobilic, kljub vsemu pa napoveduje, da gledalci lahko od nje pričakujejo obilo pozitivne energije in smeha.

Aleš Kozic (42 let, Draženci)

42-letnik iz Dražencev se na Kmetijo podaja v upanju, da mu ta prinese čim več poznanstev, veseli pa se tudi tedenskih nalog. Sebe opiše kot delovnega, poštenega in direktnega, glavno nagrado bi namenil hčeri, nekaj pa bi dal tudi v dobrodelne namene.

Jožica Jurjevčič (61 let, Škofja Loka)

Ni kmečkega opravila, ki mu Jožica ne bi bila kos. Na Kmetiji je pripravljena na delo, tekmovalci, ki se bodo tega otepali, pa pri njej gotovo ne bodo dobro zapisani. Zase pravi, da je prilagodljiva in odkrita, brez dlake na jeziku, in da želi priti do zmage s poštenostjo. Denarno nagrado bi razdelila med svoje otroke.

Manja Šernek (24 let, Portorož)

Prekmurka Manja, ki jo gledalci poznajo iz šova Ljubezen po domače, se podaja na Kmetijo v upanju, da spozna nove ljudi in razišče svojo podeželsko stran. Boji se, da jo bo na posestvu pričakala neudobna postelja, izogniti bi se želela molži.

Pravi, da je dobra poslušalka, zabavljačica in da jo krasi odločnost.

Komentarji (17)

gfhfghfgh (ni preverjeno)

3 pičkice ka že majo na pau gaule slike na instagrame. Taka se že zna kelko je vra pa ka je namen v oddaji. Od toga 2 youtubera kerima tudi trbej pozornost pa oglede. Palek ena runda škandalov pa krejganja za oglede.

anton77 (ni preverjeno)

"Influenceri" pa "znani slovenci"... Samo Bratuškova, Fajonka pa Šarec falijo, pa je menažerija bednih popolna.

In reply to by gfhfghfgh (ni preverjeno)

gru (ni preverjeno)

Če bi omenjeni tudi tekmvali, bi jih bar spoznali v pravi luči.

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

Hrib (ni preverjeno)

Pa tvoj Janči JJ

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

anton77 (ni preverjeno)

"Introvertirani" ljubljančan.... Bedasto, introventejrani lidgej se ne postavlamo s svojof glupostjof pa ne iščemo 5-minutnih trenutkov "slave".... Pa vo se meče ka Range Rovera ma.... Verjetno nema za lizing, pa je mogo na Kmetijo (Peter S., LJ)

khmmm (ni preverjeno)

ka se je tebi zgodilo v otrostvi ka si tak kronicno zagrenjeni pa nezadovolen clovek? Verjetno marsikaj nej?! Ker to bolestno iskanje “napak” pri vsakon je nej zdravo obnasanje odrasloga cloveka

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

terlop (ni preverjeno)

ka pa ti delas nace na sobotainfo? v davles svoje frustracije na racun drugih in isces pozornost! oni se vsaj ne skrivlejo anonimno kak ti. tak ka sto je vecji bedak?

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

Hshsh (ni preverjeno)

In stero znano prekmursko ime zaj nastopa? #svingliceprosen

jaaap (ni preverjeno)

Manja Sernek ciganica z markastoga

In reply to by Hshsh (ni preverjeno)

anonnim041 (ni preverjeno)

Damjan Forjanič... nekda je živo v prekmurje v mostje... zgleda ka nej štel to napijsate

Čik (ni preverjeno)

Ta vaša znana prekmurka je glavna akterka v videospoti "Kurva". Da, pesem se dejansko tak zove in da, ona dejansko notri nastople. Taka ja, samo ji davlite slavo kero si TAAAK fejst zasluži 😅

Dillinka (ni preverjeno)

Geza Mezga - Škrilec iz Čikećke vasi. Glaven Gorički jebač, vse kokoši in krave nategne.

Dillinka (ni preverjeno)

Jeeee ali de ga on doubo batine!!!

In reply to by Dillinka (ni preverjeno)

2e212ewee21 (ni preverjeno)

Ukinite tou oddajo pa jih na rejdno kmetijo postavite ka do delale po cejle dnejve pa drek zvečer kidale nej sidijo tan po cejle dnejve pa se štukajo samo! Tou nej pou pijzde materne vrejdno nagnati jih delat! Ne pa ka do tan modrijo tirale!

gru (ni preverjeno)

Gre za 50 000 EUR! Za taki denar bodo še drek lizali ne samo kidali.

Gees (ni preverjeno)

Kmetijo so iz negda posrecenoga showa razvrednotili v beden big brother , samo kreganje pa zahrbtno podjebavanje .

povrejslo (ni preverjeno)

Od teh ,ki bodo tekmovali niti en ne vej ,kaj je fizično ,delo .Spomnim se ,ko ni bilo kombanjev in kosilnic za žetvo so starejši kosili mij deca pa delali povrejsla in vezali snopje .Večer pa domov v štalo delat .Mujvat gejst pa spat in drugi dan dele .Bilo je težko ampak fanj tűdi .Pa na snopji se je spalo .Bil je život .

Starejše novice