Govorice, da se na televizijske zaslone ponovno vrača ena izmed najuspešnejših serij Seks v mestu, niso več govorice ampak realnost.

Novo poglavje ene izmed najuspešnejših serij Seks v mestu bo nosilo naslov »And Just Like That« v njem pa bodo nastopile originalne igralke Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis, z eno razliko. Kim Cattrall, ki je v originalni seriji igrala Samantho Jones, se nadaljevanju ne pridružuje. Parker, Nixon in Davis bodo skupaj z ustvarjalcem Michaelom Patrickom Kingom tudi producentke omenjenega nadaljevanja.

Obuditev serije bo sledila sedaj že kultnim likom serije, in sicer Carrie Bradshaw, Charlotte York in Mirandi Hobbes, ki se bodo sedaj že v svojih petdesetih letih, soočale z novimi ljubezenskimi dogodivščinami. Serija bo imela 10 polurnih epizod, katerih produkcija bi se naj začela letošnjo pomlad v New Yorku, poroča spletni Variety.

Govorice o nadaljevanju so prav včeraj na svojem Instagram profilu potrdile vse tri glavne igralke z objavo kratkega video napovednika.

HBO Max obuja tudi dve drugi popularni seriji

»Odraščala sem s temi liki in komaj čakam, da vidim, kako se je njihova zgodba razvila v tem novem poglavju, z iskrenostjo, grozljivostjo, humorjem in ljubljenim mestom, ki jih je vedno definiralo,« je ob najavi nadaljevanja poudarila Sarah Aubrey, vodja vsebin HBO Max.

Seks v mestu je ustvaril Darren Star na podlagi istoimenske knjige Candace Bushnell iz leta 1997. Prvotna serija je bila na HBO premierno predvajana leta 1998 in se je na omenjenem kanalu predvajala v šestih sezonah do leta 2004 trajala. 

Po seriji sta bila posneta tudi dva filma, in sicer Seks v mestu, ki je bil izdan leta 2008, in Seks v mestu 2 iz leta 2010.

Nadaljevanje omenjene serije je zadnji v nizu ponovnih obuditev serij pri HBO Maxu, ki ima v delu tudi oživitve serije Opravljivka in Prava kri.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Mja Seks v mestu, mogaoče kakšeh 20 lejt nazaj... Glede na njihova lejta be lejko bio naove naslov : Menopavza v mestu

borja (nepreverjen)

Preden se komentira, je treba prebrati članek v celoti. Tam je lepo navedeno, da bodo nove epizode imele naslov 'And Just Like That' (In kar tako...) Treba pa je razumeti tudi naslov kultne serije Seks v mestu: naslov ni bil zaradi seksa kot takega, čeprav je bil le-ta tudi prisoten, ampak je bil tak naslov kolumne, ki jo je pisala Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). In končno, zakaj ne bi tudi ženske (in moški) v zrelih letih seksali? Tako na filmskem platnu, kot v realnem življenju. Zgleda, da o tem še niste slišali.

. (nepreverjen)

Saj nejsan nindre omejno, ka nesmejo seksate. Še enkrat preberite komentar v celoti. Zgleda, ka še nejste čüle, ka je menopavza tüde del življenja pri ženske in neje nič spornoga omejnete. Glede vašega stavka "In končno, zakaj ne bi tudi ženske (in moški) v zrelih letih seksali?", menopavza ne pomejne, ka more ženska enjate seksate, malo po-googlajte.

In reply to by borja (nepreverjen)

stric mix (nepreverjen)

najvecje in najboj ogabne nagubnae posušene nemwyorske kurbe. fuuuj

Starejše novice