Slika je simbolična.
Zbrali smo nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta konec tedna.

V petek, 25. avgusta, se začne Breka Fest XIV. Ljubitelji 'težjih' zvokov bodo lahko na svoj račun prišli v Kantini na Gornji Bistrici. Festival se bo nadaljeval v soboto, 26. avgusta. Obiskovalcem bo na voljo brezplačno parkiranje, kampiranje, pasulj in še kaj!

Na Trgu kulture bodo 20. uri na zadnjem dogodku v sklopu Soboškega poletja nastopil Duje Stanišić - Večer dalmatinske glasbe.

Na predvečer prireditve Bogračfest bo na letnem odru gledališke in koncertne dvorane Lendava ob 20. uri nastopila zasedba Jazzperanto.

MIKK zaključuje poletje z vrhunskim glasbenim dogajanjem v družbi Vazz, Rotormotor in predskupino Frishki. Na grajskem dvorišču ob 20. uri.

V Mestni hiši Ljutomer pa lahko v sklopu festivala Frejcejt obiščete stendap večer z Martino Ipša in Matjažem Javšnikom.

Sobota v znamenju glasbe s Poskočnimi muzikanti, Ansamblom Saša Avsenika, Zmelkoow in Koala Voice

V soboto, 26. avgusta, bo ob 10. uri na Grajskem dvorišču otroška predstava Sosedska, na Trubarjevem drevoredu pa Otroški bolšjak. MIKK pa vabi na Sejem stripov, sejem vinilk in izmenjevalnico oblačil od 10. ure naprej.

Ljubitelji kolesarjenja vabljeni na 4. dirko za Pomurski MTB pokal v Rogašovce ob 12. uri, tisti, ki pa so jim bolj pri srcu težji jekleni konjički pa na Dan odprtih vrat VK Custom Works 2023 v Segovce

Bogračfest 2023 bo v starem mestnem jedru Lendave od 9. ure naprej. Prireditev bo spremljal bogat kulinarični in glasbeni program.

Arhiv ZTR

Ostali dogodki v soboto:

Pestro dogajanje na zadnjo počitniško nedeljo

V Domanjševcih se lahko preizkusite v kuhanju goričkega bograča ob 10. uri, v Stanjevcih proslavite 10. obletnico društva Bumerang sreče ob 15. uri ali pa obiščete Dvorec Rakičan in uživate v nedeljskem popoldnevu s konji ob 16. ure.

Festival Vinarium prinaša Romski etno večer ob 18. uri, v Amfiteatru pred Osnovno šolo Sveti Jurij pa bodo Pomežiknili poletju z bogatim kulturnim programom, prav tako ob 18. uri.

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Sobotainfo.

Komentarji (4)

krofaš (ni preverjeno)

Vse posedi cejlo leto serjejo z tejmi starimi traktorami ka ni več nikomi zanimivo razen zabitošem nekaterim

Tlaznivimediji (ni preverjeno)

Ali bo spet korona NATEG in vstop prepovedan!?

Kuli

Najprvo san prešto "Bakrafest" hahaha; samo tau trbej, ka mamo festival tsigoynerjof. Sledili do pa črnuho-fest, muslo-fest, šipto-fest ipd. sranje-fest.

Niko i ništa (ni preverjeno)

Vam funknjencom je vstop zabranjen.

Starejše novice