Razen tega vabljeni na številne druge kulturne, glasbene in kulinarične dogodke.

Učenci in učitelji Dvojezične osnovne šole Lendava pripravljajo prireditev Mi zmoremo!, kjer vas bodo skozi glasbo in ples popeljali skozi različna glasbena obdobja. Vabljeni v petek, 12. maja ob 17. uri v Gledališko in koncertno dvorano Lendava.

V Lendavi bo v PLACC-u ob 19.30 rock koncert skupin Direct in Mayfly, v Mladinsko kulturnem centru Ljutomer pa bodo ob 20. uri nastopili EET.

Mladinski center Gornja Radgona prireja potopisno predavanje Uzbekistan. Zlatko Šajhar bo predaval ob 19. uri.

Sobota v znamenju kulinarike, praznovanj in odlične zabave

Zabavišče Maximus v soboto, 13. maja praznuje 15. obletnico - Maximus se zabava. Vabljeni na pestro dogajanje skozi ves dan. Pričnejo ob 9. uri.

V Dolgi vasi bo ob 10.30 dalje Dan špargljev in špargljevih jedi z bogatim kulturnim programom in zabavo s skupino Blue Planet, stolp Vinarium Lendava pa vabi na dogodek Vina z razgledom ob 15. uri.

Na Mestni stadion Fazanerija se po tridesetih letih vrača Murina nouč s koncertom, srečelovom ter odlično hrano in pijačo po ugodnih cenah. Vsi na Fazanerijo od 12. ure naprej!

Posebej slovesno bo tudi v Ižakovcih, kjer pripravljajo veliko proslavo ob stoti obletnici Prostovoljnega gasilskega društva Ižakovci ob 16. uri.

Priljubljena skupina Zlata žila bo deseto obletnico delovanja obeležila v Ljutomeru. Vabljeni v London by Gaš ob 18. uri. Nastopili bodo še Vrhovi, Vaino, Tequila, Damjan Murko, Jay Bolk in Mark Zebra.

Glasbena šola Murska Sobota vabi na koncert učencev glasbenih šol Ingolstadt in Murska Sobota ob 18. uri, legenda slovenske zabavne glasbe Oto Pestner & Jazz Club Gajo Quartet pa prihaja v Gledališče Park Murska Sobota ob 19. uri.

Društvo kreativne mladine pripravlja ob 20. uri Tematski večer: Pesem Evrovizije 2023, kjer se boste lahko podružili ob evrovizijskih melodijah.

Ljubitelji kave pa ne spreglejte izobraževalno degustacijskega dogodka Ali pijete dobro kavo v kavarni? na Luštni domačiji Renkovci, v nedeljo, 14. maja ob 10. uri. 

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Sobotainfo.

Komentarji (25)

cudez (ni preverjeno)

samo še tau trbej glupe muraše pa cigane...

fantazma (ni preverjeno)

ka pa zdaj ka jin je stavros petej ftejgno, sto de pa zdaj ten primitivcon zejvo na murini nouči?

In reply to by cudez (ni preverjeno)

Dillinka (ni preverjeno)

Jeeeee ka ga maš ti proute Cigajnom ti bejli paver???? Ges san ga pri pameti pa ej drek muro ne oden ga gledati. Gda so ga špliale: Koki, Amo, Paki, Bisa, Marnko....pa še keri to ti ga je biu fusbal tou pa lejko dobiš sranje v gače.....jeeeee.....šou mo ga na Peso.

In reply to by cudez (ni preverjeno)

kimi0 (ni preverjeno)

Cigane so ti mater jebali

In reply to by cudez (ni preverjeno)

Gostja72 (ni preverjeno)

Baje bo Rajbar glavni dobitek na srečolove, drujge naj dobitek pa Kuzmič.

navijač (ni preverjeno)

kako si lahko Tromejnik LASTI NEKAJ KAR JE SVETEGA MURINO NOČ? Kdose dela norca iz imena "MURA"

realnoo (ni preverjeno)

K debelomi fuknjeneci na alko party.

turizemslovenija (ni preverjeno)

baje pride žalik, tiče fa_at

In reply to by realnoo (ni preverjeno)

Alan77 (ni preverjeno)

Kak mo pijaaaannnnnn,vse spijen vse pogen pa vse pogeben,1919

Aladar25 (ni preverjeno)

Napiješ se lahko od žalosti in novega razočaranja, ki bo kmalu sledilo Najedel se mogoče boš res lahko???? O zadnjem dejanju pa le sanjaj!! Lahko boš edino kakšne prijateljice od Dillinke, hahahahahahah.

In reply to by Alan77 (ni preverjeno)

Cigan smrdis (ni preverjeno)

Tau bo ,brezposelne seljake so dobile svoj den,muren den? Mujrin den ahahahahhah

Istinalekar (ni preverjeno)

To je noč FIRME NOGOMETNEGI MENEGAMENT D.O.O.. To ni Murino noč.

Karamba (ni preverjeno)

Uh,kak je nesce pameten,doj se lezi,ka si kaj ne napravis!!!

In reply to by Istinalekar (ni preverjeno)

Slatina (ni preverjeno)

Di

Slatina (ni preverjeno)

To je nej več Murina noc to je Gorička noč

trg zmage

Glede na dolgoletno vreme je nekdo zadel "tombolo", da hoče Murino noč organizirati za časa "ledenih mož in poscane Zofke"!
Jutri in še nekaj naslednjih dni bo deževno in hladneje. In to se je vedelo vnaprej! No, mogoče kdo pride k pameti in prestavi dogajanje za en teden, ampak takrat je v Radencih maraton in bo marsikdo šel tja.

.. (ni preverjeno)

trg znage ne filozofejraj Murina nouč je zadnjo tekmo ka je praf. Tej ledeni možje pa zofka včasik so včasik pa nej.

trg zmage

Skoraj vedno je slabo vreme, to ni težko preveriti, pa tudi nekaj dnevna vremenska napoved kaže na to. Kako je danes? Hladno, deževno...! Jutri? Vsaj trenutno je že ob 12.00 napovedan dež! In kar precej pod 20°C.
Da imam prav ali ne bo pokazal obisk, verjemi, težko pa bo več kakor sto, dvesto ljudi, če se napoved uresniči. Če se pa motim in pride kaj vem tisoč, pa toliko bolje!

In reply to by .. (ni preverjeno)

.. (ni preverjeno)

Kak san ti napijso zadnja tekma je pa takšno prireditev nemreš organizejrati v par dnejvaj. Vrejme de problem definitivno pač tak je, nej trbej biti genij ka ugitoviš ka je v slabon vrejmeni lejko obisk slabši za 90% kak či bi fajn bilou.

In reply to by trg zmage

trg zmage

Še zadnjič, ker vidim, da nekateri nimate pojma o bistvenem, to je o stroških, zaslužku... O tem, kakšna je veselica pred stotnijo ljudi, kateri se stiskajo pod dežniki in zaradi hladnega vremena po raznih vogalih ali pred tisočimi, zadovoljnimi, razigranimi...?
Kje piše, da MORA biti t. i. Murina noč točno na dan zadnje tekme (sicer Mura igra še naslednji teden v Kopru)? Kje piše, da ne sme biti ta veselica npr. dva tedna pozneje? Ali prej? Gornji, kot bi mi citiral knjigo vseh knjig, to je Sveto pismo!
Mogoče je organizator sklenil pogodbo z glasbeniki na točno določen dan in en problem je več... da je potrebno prireditev organizirati, pa če se splača ali ne?
Pa bodi dovolj, upam, da vas pride veliko in da se bo zadeva splačala! Če pa ne, pa bo to nekoga tako izučilo, da ne bo Murine noči naslednjih nekaj let, če ne desetletij.
In potem boš neizmerno zadovoljen, a?

In reply to by .. (ni preverjeno)

Karamba (ni preverjeno)

Te si ti itak nej genij,hahaha

In reply to by .. (ni preverjeno)

Karamba (ni preverjeno)

Dejstvo je,ka zdaj so!!!
Filozof

In reply to by .. (ni preverjeno)

Deep (ni preverjeno)

Vreme bo glavni igralec!

Brezdomec (ni preverjeno)

klubski delavci do si pa hladilnike napunili.

Slatina (ni preverjeno)

Jutri poraz na Murinoj Noči Kuzmič je lekar nej vreme glede na na goričkem sija sunce vejpa narod nede šel to gamad poslušat in če bi se bili rezultati ok jutri zelo slab obisk na tekmi vejpa vse prireditve so odpovedane zaradi slabega vremena edino goričanci Majo svojo fešto

Starejše novice