Najbolj priljubljena slovenska skupina ta hip, bo nastopila ob veliki 50. obletnici znamke Poli na Ptuju! Preverite, kako lahko pridete do vstopnic.

Obeta se edinstven glasbeni spektakel, s katerim bodo na Ptuju obeležili pol stoletja priljubljene blagovne znamke Poli

Ekskluzivni koncert bo v petek, 14. junija, na Ptuju, in sicer na izjemni lokaciji Panorame Ptuj s fantastičnim pogledom na Ptujski grad.

Bila je zraven ob mnogoterih mejnikih, ki so zaznamovala naša življenja od sedemdesetih let in vse do danes. Tudi sama predstavlja enega od pomembnih mejnikov, ki so obogatili in predvsem popestrili naš vsakdan. 

Blagovna znamka Poli, danes prepoznavna globalno, je postala sinonim za posebno piščančjo klobaso št. 1 v Evropi, letos slavi svojih izjemnih 50 let

Od leta 1974 naprej je blagovna znamka Poli zaprisežena dosledni kakovosti in originalni recepturi, ki  navdušuje Poli jedce v več kot 20 državah po vsem svetu. V vseh teh letih je Poli razširila svoj asortiment izdelkov in razvila pravcato družino priljubljenih Poli izdelkov.

Nori na Poli, nori na Joker Out

Nobeno praznovanje abrahama ne sme miniti brez dobre glasbe, tako se je svetovna zvezda Poli povezala s slovenskimi glasbenimi zvezdniki, ki so tako kot Poli slovenski produkt, uspešen v tujini – skupino Joker Out!

Foto: Urša Premik

»Bila je z nami, ko smo se zaljubili v glasbo, bila je z nami ko smo 'zaštartali' band in mi bomo z njo na njenem rojstnem dnevu, v petek, 14. junija. Se vidimo na Ptuju!« so v najavi na svojih socialnih omrežjih povedali priljubljeni glasbeniki Joker Out.

Kako do vstopnic?

Zagotovite si vstopnice za ekskluzivno glasbeno doživetje s sodelovanjem v nagradni igri »S Poli in Mercatorjem na koncert Joker Out«, s katero lahko osvojite dve izmed 10.000 vstopnic za koncert Joker Out. 

Foto: Perutnina Ptuj

Poleg glasbenega programa skupine Joker Out vas čaka bogato spremljevalno dogajanje. Uživali boste v izbranih okusih Poli izdelkov in široki paleti osvežilnih pijač. 

Poleg tega bodo pred in po koncertu ter med odmori navduševali tudi drugi talentirani glasbeniki.

Pripravite se na večer poln plesa, petja in nepozabnih glasbenih doživetij. Ekskluzivni dogodek se začne ob 16. uri.

Mladoletne osebe morajo biti v spremstvu staršev ali skrbnikov. Za dodatne informacije in natančen razpored spremljajte družbena omrežja blagovne znamke Poli.

Starejše novice