V Moravskih Toplicah so v sklopu dogodka Govoriš kohezijsko? Predstavili projekte, sofinancirane iz evropskih kohezijskih sredstev. Podpisali pa so tudi dve pogodbi o sofinanciranju.

V Moravskih Toplicah so v sklopu dogodka Govoriš kohezijsko? predstavili sofinancirane projekte iz evropskih kohezijskih sredstev. Podpisali pa so tudi dve pogodbi o sofinanciranju.

V okviru čezmejnega programa sodelovanja Slovenija-Madžarska za programsko obdobje 2014-2020 je na razpolago nekaj manj kot 15 milijonov evrov iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Čemu so namenjena in zakaj so projekti tako pomembni za naše kraje, preverite v videu:

Spletni medij Sobotainfo.com sodeluje v projektu TV IDEA, ki je sofinanciran s strani Generalnega direktorata za komuniciranje Evropskega parlamenta. Tako bomo v naslednjem obdobju objavljali prispevke na temo prihajajočih evropskih volitev, vplivu Evropske unije na naša vsakdanja življenja ter vlogi Evropskega parlamenta v institucionalnem okvirju EU.

Na evropskih volitvah, ki bodo potekale med 23. in 26. majem, bo volilno pravico imelo okrog 360 milijonov državljanov. Z udeležbo na volitvah soodločate, v kateri smeri bo delovala evropska politika v naslednjih petih letih. V namen sprotnega obveščanja o evropskih volitvah je bila vzpostavljena spletna platforma Tokrat grem volit.

Z vpisom na spletno stran tokratgremvolit.eu boste obveščeni o pomembnih informacijah, povezanih z volitvami, obenem pa lahko s pomočjo platforme na volišča pozovete tudi sorodnike in znance. Vsi tisti, ki se želijo aktivneje vključiti v projekt, lahko takšno možnost izberejo ob vpisu na stran.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice