Foto: Jure Banfi
Nasmej se in se informiraj! Z zabavnimi posnetki razbijamo mite o Skupni kmetijski politiki.

Verjetno ste že vsi slišali za Skupno kmetijsko politiko, vendar se nikoli niste poglabljali v to, kaj ta pojem pomeni in kaj se lahko s Skupno kmetijsko politiko doseže.

Zato smo se odločili, da v sklopu projekta Zdravje v naših rokah s pomočjo zabavnih posnetkov približamo Skupno kmetijsko politiko in pojasnimo, da ni namenjena zgolj kmetom, ampak vsem nam.

@ideatelevizija

Sodobni hlevi 🏡 so opremljeni s senzorji za optimalne pogoje živali 🐄, pametni traktorji 🚜 in droni 🛸 pa nadomeščajo ročno delo, povečujejo produktivnost 💼 in pozitivno vplivajo na okolje 🌍. Kmetje zdaj spretno uporabljajo pametne naprave 📱, kot so telefoni 📞 in tablice 📲, za nadzor nad rastjo rastlin 🌱, spremljanje vremena ☁️ in upravljanje kmetije na daljavo 🌐. Digitalizacija 💻, spodbujena s strani Skupne kmetijske politike 🌾, ne le olajšuje delo, ampak tudi prispeva k trajnostnemu razvoju kmetijstva 🌿. Kmetije postajajo središča inovacij 🚀 ter trajnostnih praks ♻️, zato je podpora kmetom 🤝 in digitalizaciji ključna za oblikovanje zelene prihodnosti 🌱. Video je nastal v okviru projektnih aktivnosti za informiranje o Skupni kmetijski politiki 2023-2027. Več informacij: https://tvidea.si/skupna-kmetijska-po... _ Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.

♬ original sound - IDEA televizija

Digitalizacija prevzema ključno vlogo v kmetijstvu

Sodobni hlevi so opremljeni s senzorji za optimalne pogoje živali, pametni traktorji in droni pa nadomeščajo ročno delo, povečujejo produktivnost in pozitivno vplivajo na okolje.

Kmetje zdaj spretno uporabljajo pametne naprave, kot so telefoni in tablice, za nadzor nad rastjo rastlin, spremljanje vremena in upravljanje kmetije na daljavo.

Digitalizacija, spodbujena s strani Skupne kmetijske politike, ne le olajšuje delo, ampak tudi prispeva k trajnostnemu razvoju kmetijstva.

Kmetije postajajo središča inovacij in trajnostnih praks, zato je podpora kmetom in digitalizaciji ključna za oblikovanje zelene prihodnosti.

Foto: Jure Banfi

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.

Starejše novice