Ulice v severozahodnem delu Murske Sobote bodo v prihodnje nekoliko svetlejše.

Potem ko je Mestna občina Murska Sobota minuli mesec pristopila k lokalnim sanacijam občinskih cest, je zdaj, kot kaže na vrsti še javna razsvetljava. 

Kot so zapisali na uradni spletni strani soboške občine, se bodo dela za dograditev javne razsvetljave v nekaterih delih mesta začela že v prihodnjih dneh.

Zajela bodo mestni park in alejo od gradu do Gledališča Park. Prav tako bodo javno razsvetljavo dogradili v Borovnjakovi ulici do Ulice Štefana Kovača, ob stadionu Osnovne šole I, osvetljen pa bo tudi stranski krak Kopališke ulice v Murski Soboti.

Za izvajalca del je bilo izbrano Javno podjetje Komunala. Vrednost investicije je 36.718 evrov, sama dela pa naj bi po pojasnilih pristojnih bila dokončana v mesecu novembru.

Nadaljujejo se tudi sanacije in preplastitve cest

Sicer pa spomnimo, da so po zaključenih lokalnih sanacijah posameznih občinskih cest, v septembru in oktobru zdaj predvidene še preplastitve oziroma izvedbe novih asfaltnih prevlek s sanacijo podlage v Razlagovi in Stari ulici v Murski Soboti. Podobno bodo z meteorno odvodnjo ukrepali še v primestnih naseljih Krog, Bakovci in Černelavci.

*Naslovna fotografija je simbolična.

Komentarji (18)

bela rit (ni preverjeno)

Opet Komunala, vse govori kot velika korupcija!! Brez Javnega natečaja občina kot deležnik Komunale forsira samo njih.!

tutu (ni preverjeno)

To pa je redna tragedija i višek nesramnosti, ka občinsko komunalno podjetje izvaja dela v lastni občini!!!!!!! Najboukše, ka damo kakšnin Hrvaton, Madžaron, Avstrijcon ali pa drugin slovenskin podjetjon, ka do osvetljevali naše ulice! Aja, pa seveda nebi bilo dobro, če bi dela izvajo Pomgrad....

In reply to by bela rit (ni preverjeno)

bukslin (ni preverjeno)

Ka je majmun? Vej je pa Komunala naše občinsko podjetje. Komunala je občinsko podjetje, če ti je nej znano in verjetno de občina dala delo svojomi podjetji nej pa nekšin tujcon, kak je tou večkrat v navadi pri nas. Eni ste resno zabiti do amena.

In reply to by bela rit (ni preverjeno)

Lowflyer (ni preverjeno)

...ja cejne pa majo 3x večje od konkurence kera nemre notri priti. Ide pa tak: maš v lasti Komunalo kera davle velke račune, jih plačaš seveda iz občinkih sredstev, ker je občinska, te pa iz Komunale lepo vö vličeš. Vsi povezani...

In reply to by bukslin (ni preverjeno)

Sokka47 (ni preverjeno)

Svetlobno onesnazenje se nadaljuje-

goostt (ni preverjeno)

Ali Srečko Đurov zapušča soboško občino?
Škoda, pa tako dober je bil !!

Oliva (ni preverjeno)

kaj si ti vedno tak fuknjeni
ali samo 356 dni v letu

In reply to by goostt (ni preverjeno)

edenpac

A bo hitrost izgradnje podobna , kot je urejanje preplastitve Tomšičeve ulice na odseku pd Trstenjakove do ulice Polje ? Je dinamika po naročilu občinskih oblasti ? Če je , potem je potrebno nekoga povprašati po zdravju , da ne rečem po čem drugem. Po moji oceni cca 200 metrov se sanira vsak drugi ali tretji dan in to že tri tedne. Prav berete , dela se izvaja na vsake dva ali tri dni. Pomeni to , da bo zaradi tega tudi potrebno plačati eno ali dve tretjini manj?

tuo91834

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 USD za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >>>>> www.Trade46.Com

Craze (ni preverjeno)

V radgoni stanovanja, v soboti razsvetljava

Lujz (ni preverjeno)

Bravo rdeči!
Lučke pa expano!
Šče par električnih egipčanskih avtojov s Turnišča na naše razkopane ceste

Pa smo depresivna verzija Gardalanda

madafaka4rill (ni preverjeno)

Prlej kak delajo preplastitve po sobote naj jo razkopajo pa naredejo odtoke za meteorne vodej , pa te šminkajo ceste. to ka se pa flek na flek po cestaj okole sobote dela si pa naj nekan zateknejo.
Nite neje važno što dela, važno je ka dobro dela, ale?

Tatukolpa (ni preverjeno)

Vsako neumnost objavite. Evo prekmurec na delu, pardon v zaporu
https://www.vecer.com/v-srbiji-prijeli-prekmurca-ki-se-je-pet-let-skriv…

.... (ni preverjeno)

Čestitke za dobro delo.

pancho villa (ni preverjeno)

Nešterni bi še sami sebe vničili pa ne bi gor prišli.

žnj (ni preverjeno)

Vaj, kak fejst delajo preplastitve, ka se nede ger što pretegno.. Tomšičovo so prejšnji mesec en falat raskopali, pa tak je tudi ostalo. Pa zgleda, ka do novi posvejti pa asfalt samo do tan ge se župan domov vozi, vupan, ka njemi zriktajo še križišče s prednostno cesto pa zlate črte do Kajuhove.

starček1 (ni preverjeno)

Telko novic na "Sramotainfo" o teh parih kvadratov asfalta. Že tretji ali četrti članek na tou temo. Če poglednoš okoliške obcine bi mogle celo Delo in Večer dojküpete kelko asfalta je tan.

Oliva (ni preverjeno)

ali si vedno tak fuknjeni
ali samo v ponedeljek

Starejše novice