Ptujčanka, predsednica stranke DeSUS, ministrica za kmetijstvo in podpredsednica vlade Aleksandra Pivec je spet v središču pozornosti.

Medtem ko javnost čaka, da se kmetijska ministrica Aleksandra Pivec vrne z dopusta in pojasni domnevne nepravilnosti, ta uživa v žlahtni kapljici.

Minister za zunanje zadeve Anže Logar je na svojem Twitter profilu objavil fotografijo sebe in kmetijske ministrice s kozarcem vina v zidanici Malek blizu Jeruzalema v občini Ormož. Dodal je še fotografiji vinogradov in računa, ki ga je za popiti šipon izdalo podjetje Puklavec Family Wines.

K objavi, ki jo je delila tudi Pivčeva, je Logar zapisal: »Dva. Pivca.« Dodal je ključnika #dopustDoma in #vinskadezela.

View this post on Instagram

Dva. Pivca. #dopustDoma #vinskadezela

A post shared by Anže Logar (@anze.logar) on

Spomnimo: Pivčeva je bila konec junija na zasebno-službenem obisku podjetja Vinakras in postala tarča namigovanj o korpucijskem tveganju. S sabo je namreč pripeljala svoja sinova, za nastanitev in hrano pa naj bi jim plačalo zasebno podjetje. Tako Pivčeva kot podjetje Vinakras sta očitke zavrnila.

Premier Janez Janša je kmetijsko ministrico podprl s tvitom: »Od članov vlade se enako kot povsod drugod v normalnem svetu pričakuje, da bodo promovirali domača podjetja, podjetnike in kmete, njihove izdelke in destinacije. Čim več, tem bolje.«

Le nekaj dni zatem je v javnost pricurljalo, da naj bi kmetijski ministrici občina Izola ob junijskem službenem obisku plačala več nočitev v tamkajšnjem hotelu. Obisk naj bi se raztegnil v zasebnega, menda pa naj bi v hotelu bivala tudi sinova Pivčeve.

Foto: Anže Logar, Twitter

S spleta

Komentarji (46)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
reži (nepreverjen)

In zapojeta" mi trije smo najboljši par "

Svetlana Maka… (nepreverjen)

Če je pametna bo rekla
JEBITE SE
in zapustila setanek
Kaj ji pa morejo
Leiko ga ji ga samo popušijo

In reply to by reži (nepreverjen)

popusijo ali p… (nepreverjen)

Pornokura si / fafa

In reply to by Svetlana Maka… (nepreverjen)

aaadddd (nepreverjen)

En vekša baraba kak drugi. Glij za fküper sta.

Čanči1 (nepreverjen)

S teuf so že trije.

In reply to by aaadddd (nepreverjen)

Delavec na minimalcu (nepreverjen)

Pejneze mata ali že pa naše zapravlata....

prekmurje zbudi se (nepreverjen)

Tej desusovi hrošči s tem Juršo že 20 in več let v politiki meglo mešajo. Zdaj so jim strici iz ozadja dali nalog za rušenje Pivčeve. Kak jih nej sramota , ka takšno karizmatično predsednico tak znotraj stranke ponižujejo namesto , da bi ji stopili v bran. Ka zdaj do ji še spodnjice ali kopalke pregledovali , ko pride z plaže ali kaj.
Tej Jurša ja JE REJSAN PODEN OD PODNA. ZDAJ NA KONCU KARIERE BI MORAL POKAZATI VSAJ MALO DOSTOJANSTVA IN ODLOČNOSTI , KA SE GA NE BODO SRAMOVALI LASTNI OTROCI IN VNUKI. SAM NE VEM KAK GA LAHKO PRLEKI TAK DOLGO PRENAŠAJO IN VOLIJO??????

In reply to by Delavec na minimalcu (nepreverjen)

debeli rdeči (nepreverjen)

Jezus kristus že pa si bodo zmišlevali kdo ji je plačo račun ! Ona pa lepo troši naše pejneze !

Trotl (nepreverjen)

Norca se delajo, prav norca.

LG f st jj (nepreverjen)

Anže Logar svaka čast Legendo, kolikor vem eden redkih v Zlovenski politiki kateri ni izdajalec svojega naroda!

Murof (nepreverjen)

Majster tij si se zmejsane🤣 pa tau je drujgo najvekše nepismeno budalo paulek J.... Rejsan zemla odpri se kama eni premislavlete🤦‍♂️

In reply to by LG f st jj (nepreverjen)

Lolika (nepreverjen)

Ka pa potovanje pahora z vlakon v budimpesto nisce nede razsikuvo kelko je placo pa sto je placo?

smogar (nepreverjen)

Vej pa Pahor je glih takšna sluzava podlasica ka ta kokoš pa Logar vsi naši politi po vrsti. Edino zdi se mi ka so tej ka so zdaj na oblasti še največji gnoji od vseh. Ta kokoš pa of Masko Počivalšek sta v prejšnji vladi nej bila takšniva gnoja. Izgleda ka Janša tak vpliva na vse okoli sebe. Privlači k sebi najbole pokvarjeno golazen, tisti ka so pa še nej takšni pa se hitro v to spremenijo gda so v njegovi bližini.

In reply to by Lolika (nepreverjen)

kik... (nepreverjen)

Na pojasnilo o oprani 1 milijardi preko NLB se tudi cakamo, pa o 1 milihardi ki so jo pojedle nevladne organizacije ucinka pa nobenega. Za 400 evrov ne potrebujem pojasnila, razen ce ni Nas.

fonzekk (nepreverjen)

pa 5 milijard banke, pa TEŠ, PA PREPLAČANI MATERIALI V BOLNICAH.... Vse skupaj si ni zaslužilo toliko medijske pozornosti kot teh nekaj 100 evrov. Če bi se to zgodilo v prejšnji vladi, za to sploh nebi izvedeli

In reply to by kik... (nepreverjen)

Jdiwj (nepreverjen)

Saj bo, saj bo....

~~~~ (nepreverjen)

Ta mrlina se ,dela norca iz ljudi,ki delajo ,da ona ima lepo plačo .Brezi pojasnil in vsega vrčt jo iz službe in konec .Nič boljša ni od posranoga nosatoga Erjavca .

kuntakinte (nepreverjen)

... fajn bi bilou viditi Židanoave račune ... gda je odo lobejrat za teran ... kelko pršuta pa vijna je domou prneso ... šče sousidi pa cejla rodbina ... so se mastijli ... te pa na konci nikaj nej zriktau v EU ... na primorsko med vinogradnike dugo več nede vüpal ... joj a joj ...

FUJ JURŠA (nepreverjen)

Ravno Jurša se bo glasil DA GA NI SRAM, kolikokrat pa je on zastonj pil in jedel, pokvarjenec. Pojasnilo o oprani 1 milijardi preko NLB Juršo in to njegovo bando DESUS SPLOH NE ZANIMA za 400 evrov pa potrebujemo pojasnila, razen če ni NAŠ gnoji pokvarjeni. Preverjal sem malo glasovanje Jurša in DESUSa v Državnem zboru zadnjih nekaj let, VSELEJ SO GLASOVALI PROTI POVIŠANJU POKOJNIN IN PROTI BILO KAKIM UGODNOSTIM ZA UPOKOJENCE. Kako ste ljudje lahko tako naivni, da vas tako zavajajo in skrbijo za lastno rit. Sicer pa na naslednjih volitvah JIH VEČ NE BO.

gost 00113344 (nepreverjen)

kpk naj raje raziskuje tiste ,ki so kradli miljone , ne pa da tukaj raziskujejo racun za 400 eur.
toliko ali pa še vec okrog prinese vsak drugi upravnik v slo in pri poslu ki je tam do 2500 eur pa ga nihce nepreiskuje .

ko niso nasi na oblasti se nesme krasti ,ko pa so pa jih nihce nepreiskuje.

vprasajmo se ,zakaj je predan posel obnove kroske ulice podjetju iz dola pri ljubljanii. bi mogoce tudi to zaceli preiskovati🙄🙄🙄🙄??? kaj ce tudi tam ni vse kot mora biti , mogoce se tudi tam denar nepravilno netrosi .

Bodoči Vardist (nepreverjen)

Pozornost obračajo vstran. Naj rajši raziskujejo milijarde ki so se izgubile neznano kam. Naj pustijo Pivčevo na miru. Jurša pa je zadnji ki bi ji lahko sodil, lop.v frdamani!

Sobočanc (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Prasica pa peder glih skupej pašeta. Crknita svinji prokleti

Svetlana Maka… (nepreverjen)

a si ti smrdljivi komunajzer

In reply to by Sobočanc (nepreverjen)

Slovencem čast (nepreverjen)

Sobočanc gnoj

tuncika

Najlepši par v zgodovini slovenskih vlad...……..Pivčeva pa je in bo ostala prva dama slovenske politike...….zame je prava Margaret Thatcher (železna dama)………...ostali si ga pa na roke vržte...

Margejca (nepreverjen)

Ge sta opecova pa voröš?

čukundeda (nepreverjen)

Kaj spet norce brijejo iz navadne raje. Ljudstvo (beri ovčice) pa ploskajo. Datum je nedelja. Glih dva minstra, zunanji in kmetijska gresta na eno Svetinje v nedeljo ob 14. uri na deci šipona !!!
Pa koga imajo to oni za norca ??????!!!!!
Tak račun najdeš kjerkoli. Pa saj vemo, da so VSI poilitiki do sedaj še vedno kamor so prišli jedli in pili, ker jih je pč gostitelj pogostil. In normalno je, če prideš na obisk, da ti gostitelj ponudi kosilo.
In sedaj se nekaj preseravljejo okrog tega. To je spet pesek v oči za rajo, ki ne vidi dlje od svojega nosa.
To naredijo namerno, da e mediji ukvarjajo s tem. Kost se vrže, da jo raja gloda.
V ozadju pa se milijarde delijo.
Že videno. Stara zgodba. Naredijo meglo, da se ne vidi bistva.

Gujdek (nepreverjen)

Žal Jurša ni tisti, ki bi lahko rekel "držite tatu", gled ena vse maslo, kar ga ima na glavi iz preteklosti. ne zagovarjam Pivčeve in njen apolitika mi ni všeč, a Jurša je zadnji, ki lahko vrže kamen vanjo. Je oportunističen, kolaborativen in korupcijski steber DESUS-a od samega začetka in samo menja mnenje in pristaše, kakor mu paše. Žal mu volivci še vedno nasedajo.

Vipko
Truplo

Zakaj se ne bi mogla srečati tu? Ptuj je streljaj stran, Logar pa je mogoče na dopustu kje v bližini?
Vsled vseh dogodkov glede Pivčeve imate res bujno domišljijo. Pa ja resno ne mislite, da sta "tvegala" kakšno poslovno darilo v smislu nekaj vina in v znesku največ 10 eur? In ona je dobesedno vsak tenutek v očeh javnosti.
O vsem ostalem... se mnenja vzdržim. Po dopustu ministrice itak razpravljajo na svetu stranke in bomo sigurno izvedeli več!

nič ne vem (nepreverjen)

Truplo @@@ Ta dva si pa tij nazaj djal .Ne hodita po Izoli ,Piranu ter Italiji in Švici ,kot ti . Vrezal si ju ni kaj .Ka je tebi kozarček vina za 10 € .Vsi znamo ge je Ptuj ne rabimo tvoje razlage .

In reply to by Truplo

rudi,k (nepreverjen)

Zopet si na tekočem o dopustih pr. vlade kako pijejo v mestu, ki je znano po bolnikih kjer zdravijo take, ki pijejo preveč Ormož

In reply to by Truplo

debeli rdeči (nepreverjen)

Truplo bodi realen tvoji so opleli !

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Če so opleli in to zaradi koruptivnih dejanj, katere bo potrebno pač dokazati, obelodaniti... bomo morda šli pač na volitve, morda se "nesposobni levaki" vseeno nekako konsolidirajo in sestavijo kakšno vlado. Pa bo težko... razni mediji, kot so Mladina, Delo... o tem močno dvomijo. Pač je potrebno kaj brati in ne samo pisati bedarij, kakor dva gornja nad tabo. Za nekatere je pač bolje, da napišeš dva stavka brez vejic, pik, velikih začetnic, tudi brez glagolov... Pač višek ustvarjalnosti!
Do takrat, ko zadevo med sabo uredijo v Desus-u, svoje naredi, če bo delala naprej Proti korupcijska komisija in morda še kakšen organ sodstva... pa jaz ne bom nikogar obtoževal. Čeprav je tole glede Pivčeve res vse prepogosto... obrazložitve morda na trhlih nogah, torej skratka sumljivo.
Glede nove teme na tem portalu, kjer je nekaj obrazložila pa tudi moje mnenje: vpletanje družine pri politikih, športnikih... se dogaja. Še posebej, če nekdo stalno piše po družbenih omrežjih, kakor ona. Zakaj se skoraj nič ne ve zasebno o Toninu, Počivalšku... tudi Mesecu?
Neki morebitni kontrakomentarji brez vsebine, katerih itak ne manjka pa si ne želim. Nekateri bi se morali zamisliti, kaj vse pišete!

In reply to by debeli rdeči (nepreverjen)

Vi.tor (nepreverjen)

V času letnih dopustov gre vsak kamor hoče. Na resnico o oprani miliardi in tisočerih ostalih roparskih
podvigih levičarjev čakamo že od bog ve kdaj, pa tega nihče ne urgira zaradi ustaljene prakse, ki je postala
že normalna, da rečem uzakonjena. V primeru 400 EUR pa se po levičarskem trobilu poroča od jutra do večera.
Silno se mudi z interpelacijo ministrice v želji po čimprejšnjem strmoglavljenju vlade! Na transparentih petkovih
aktivistov se zato lahko nadejamo zahteve po predčasnem koncu parlamentarnih počitnic.

debeli rdeči (nepreverjen)

Črni kradejo, tu pa računčiče kažejo za 2 špricerčka !

In reply to by Vi.tor (nepreverjen)

rudi,k (nepreverjen)

Pa to sta v Ormoži verjetno pred sprejetjem na oddelek, ker te več nesmijo piti.

tanja flaškon (nepreverjen)

partizanoti so mojemu dedeku drpili 7 volov in 15 prašičev tak po 245 kg pa mu še do danes niso plačali

df (nepreverjen)

Realni DF tij si rajši za 245 kg pameti kujpi ka ne boš takše bedarije pijsal.

In reply to by tanja flaškon (nepreverjen)

~~~~ (nepreverjen)

Mene minusi ne sekirajo in mi je zelo malo mar ampak,ko vidim ,da to babo podpira vsak gnoj in nesnaga te pa z ljudmi res nekaj hudo narobe .

Vejpa (nepreverjen)

Tele betežno!

Ži_Dan Dober_D… (nepreverjen)

Ži_Dan je izstavil račun prebivalcem Lendave preko svojega pajdaša Đoužija Pavlinyeka, zato pa turistična Lendava smrdi, smrdi, smrdi. Darilo rdeče kuge za Lendavčane, he-he..

Annalitik (nepreverjen)

PREDLAGAM SPREMEMBE ZAKONA O POSLANCIH!!!!! NUJNO!!!!!IMPOTENTNI MOSKI NE MOREJO KANDIDIRATI ZA POSLANCE!!!! KER PAMET HOCE, KURECC NOCE. TE SE PA IZŽIVLJAJO V TEJ SMERI KOT SEDAJ!!!!
VSI KI SO KATEGORIZIRANI KOT "CIPRESARI" NE MOREJO KANDIDIRATI!!!! IN PIKA!!! V DRZAVI BO MIR!!!

Magyar Bacsi (nepreverjen)

Oooooo kako sta lepa!!!! ET in no sicer je vizuelno lepa ampak pokvarjena, pohlepna in še marsikaj. Marsovec in lepotička oba pa ga ližeta puklastemu Janošu. Janoš pa Orbanu mogoče pa občasno opalijo kakšnega grupnjaka, saj Madžarska - Budimpešta je središče evropske prostitucije. Madžarke pa itak slovijo..........Siofok pa slovi tudi kot center za kazanje lulekov........priporočam sploh brnečemu teletu.

Čergoli (nepreverjen)

Sicer pa mene vse bolj tale ET spominja na MB Spyderja - Aresnijeviča mogoče pa sta sorodstveno povezana in je ET nečak od Spyderja. To vsekakor ne bi bilo nobeno presenečenje.

Mjxok (nepreverjen)

Ka ste dosadni novinarje... ka te zaj ci je clovek minister niti srat nesmi iti ali ka ste? Samo zato ste dobri ka drek mesate, vaci pa ste totalno nesposobni kakse clanek skuo napisate..

rotkiV (nepreverjen)

Na zdravje SDS, v vinu je resnica!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice