Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Direktor javnega zavoda za izobraževanje odraslih

Ljudska univerza Murska Sobota išče novega direktorja, ki bo organiziral in vodil delo ter poslovanje zavoda. Če želite zasesti direktorski stolček, morate imeti vsaj pet let delovnih izkušenj, visokošolsko izobrazbo druge stopnje in dobro obvladati angleščino ter nemščino.

Državnotožilski pripravnik

Na soboškem okrožnem tožilstvu lahko kot univerzitetno diplomirani pravnik ali magister prava opravljate 24-mesečno pripravništvo, ki je namenjeno usposabljanju za samostojno pravniško delo in pripravo na pravni državni izpit.

Vodja blagovne znamke

Pri Radenski delo dobi oseba z bogatimi izkušnjami v marketingu, ki bo odgovorna za izgradnjo dolgoročne strategije blagovnih znamk Radenske in njihovo pozicioniranje na trgu.

Projektni koordinator

Saubermacher Slovenija v Murski Soboti med svoje vrste vabi projektnega koordinatorja, ki bo pomagal poslovodstvu pri vodenju projektov in organiziral ter vodil dodeljene projekte.

Srednja medicinska sestra, Diplomirana medicinska sestra, Socialni delavec

Kar tri odprta delovna mesta ima Splošna bolnišnica Murska Sobota. Delo dobi tako srednja medicinska sestra v programu pripravništva kot diplomirana medicinska sestra, v razvojni ambulanti pa iščejo socialnega delavca, ki bo nadomestil odsotnega delavca. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Velik gobec mas ti pa tebi podobni kot risto kurba, verjetno si glij ti ta seronja v eni osebi... Vi ste samo male prekmurske pickice, jaz pa namesto velikoga gobca imam za vas nekaj še večjoga, barabe poscane!

Kageste (nepreverjen)

Evo, pa nas serjejo. Ešče malo pa mo Prekmurci poleg najbole debelih, najvekšij samomorilcov, najmenje izobraženij, ptd ešče najvekši delomrzneži. Istina pa je ščista načišna-mi smo bili in mo lidge šteri smo 1000 lejt meli druge verte. Probali so nas pomadžariti, knjižno posloveniti, napraviti z nas šalatare ptd, neje gratalo pa nede tüj nigdar. Ptd -pomejni pa tak dale.

Vir.... (nepreverjen)

Točno tak, komi se v prekmurji ne vijdi,se lejko seli v slovenijo,se pravi,zofkraj möjre, adijooooo.

In reply to by Kageste (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

sereš

In reply to by Vir.... (nepreverjen)

Kageste (nepreverjen)

Gospod ali gospa Sobočanec 777
Zelo egoistično gledate za celotno zadevo. Svojo mamo imam v domu. Od začetka epidemije je nisem smela obiskati 3 mesece, zdaj ponovno zaprtje, sicer ne razume mami, zakaj je ne.pridem obislat. Ok, spoštujem, ker razumem, da je epidemija, verjela sem, da ima vsak kanček kulturenv glavi. Zdravstveni delavci so se zavestno odlocili za ta poklic. Brezpogojno pomaganje pacientu. Res je, vsi imamo privat življenje, ali je res tako težko samo v času epidemije se držat določenih pravil?. A ostarelih po domovih se jihbpa morajo! Jih nihce ne vpraša, kar zaprejo jih. Ok , za njihovo dobro.
Tudi oni imajo pravico do peivat zivljenja in s tem izhoda. Ampak se morajo držat pravil, pa še prav razumejo ne, za kaj se gre.
Torej, zdravstveni delavci , ubogi zdravstveni pregoreli delavci, zakaj le ne bi imeli pravice do privat življenja?

Starejše novice