Slovenka, ki piše blog brez olepšav in brez fotošopa, je znova udarila z realnostjo: Tako je videti žensko telo po porodu!

Martina Hrenko, slovenska blogerka, ki je na družbenih omrežjih bolj znana pod vzdevkom frau_hrenko, je prizemljila številne in pokazala, kako je žensko telo kmalu po porodu videti v resnici.

»Tako izgleda mamino telo mesec dni po rojstvu. To objavljam, ker se mi zdi, da so jebena socialna omrežja čisto izkrivila pogled na žensko telo že v osnovi. Da ne govorim o pričakovanjih, kako mora žensko telo izgledati po tem, ko rodi. Realnost ni kruta. Ni nekaj, česar bi se morala sramovati! Taka je!« je zapisala.

»Devet mesecev je bil ta lampek dom. In zdaj je takšen. Mehek, prazen in mama ravno tak lepa,« je dodala in to »brez slabe vesti«.

»️Brez retuše predvsem in za vse ženske, ki se brez razloga počutijo slabo v svojem telesu nehote zaradi sebe ali zaradi drugih,« je jasna.

Številne ženske po porodu ostanejo z brazgotinami, strijami in odvečno kožo. To je realnost, ki jo ženske skrivajo, a vse več mamic po svetu se odloča, da z objavo realnih fotografij razbije tabuje in svetu pokaže, kako je videti žensko telo kmalu po porodu.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
df (nepreverjen)

prav sexi

. (nepreverjen)

Kelko je plačati mogla da ji objavite ----- oglas?

Indigo1 (nepreverjen)

Tak zgleda ja, če se prenažiraš!

--indigo (nepreverjen)

Naj se je nažirala! Se je za sebe.

In reply to by Indigo1 (nepreverjen)

Indigo1 (nepreverjen)

Pa naj se, samo te se naj ne izgovarja če je debela. Pa prosim ne s takšnimi, da je debelo lepo,mogoče za tistoga ka lepe nemre.

In reply to by --indigo (nepreverjen)

pavlinjek (nepreverjen)

Ta še zdaj takša kak ,da bi bijla noseča .O bog moj ka se gor davle in sramoti

Indigo1 (nepreverjen)

Točno tak! Naj neka za sebe in na sebi napravi, saj so današnje ženske super ženske, vsaj takše nazive si nadevajo.

In reply to by pavlinjek (nepreverjen)

Kojefaktor si tij (nepreverjen)

Se kar vama lehko poven je, nemata pojma.
En mesec je mino kumaj, 9mescev gor pa 9dol. Dober tek na zarecenon kruje. Dozdaj se ga se vsaki najo, vred z menov ....

In reply to by Indigo1 (nepreverjen)

Starejše novice