Z uvajanjem pogojev PCT v vse dejavnosti tako za zaposlene kot uporabnike, se vse pogosteje oglašajo razburjeni gostinci.

Iz kavarne in restavracije Astoria Maribor svojim gostom sporočajo, da so kljub pogojem PCT, vsi dobrodošli. Sami se držijo vseh ukrepov, razdalje miz so zagotovljene, na voljo so tudi razkužila. 

»Grozno je, v kaj nas gostince v teh časih sili država, to je sedaj preseglo vse meje«, zapišejo na Facebook strani Kavarna in Restavracija Astoria

Komentarji (43)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vaše ime.......... (nepreverjen)

Prav cepljeni so super prenašalci virusa, obvezno se naj testirajo.

Banda. . (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

KA TIJ SI SE TAKŠI BEDAK ŽE SKOTO.???

In reply to by Vaše ime.......... (nepreverjen)

Aaaa (nepreverjen)

Vaše ime ti se neščeš cepiti mij pa se neščemo testejrati. Tij se obvezno cejpi ci ze tak mijsliš.

In reply to by Vaše ime.......... (nepreverjen)

Fuzbalerjanez (nepreverjen)

Hitro de mel inspekcijo

sunce van... (nepreverjen)

na žalost...

In reply to by Fuzbalerjanez (nepreverjen)

Gost1 (nepreverjen)

Henjajte ze enok s ten cepljeni pa necepljeni, se bole podpihujete to nestrpnost, namesto ka bi objavili kaksen ceden clanek pa bi se malo zavzeli za to ka sploj cepljenje pomeni itd. Vsaki ma moznost, sto se nesce cepiti naj se odi testerat,ce sce kama iti, bojte malo druzbeno odgovorni. Taksni casi so zal, ka vsak more prispevati kaj ka de nan vsen boukse enok. Sto pa nesce nika, naj se doma med stiri stene zapre pa caka na boukse case nej pa drek mesa pa se nad nic krivimi trgovci zdaj znasa!!

Aaaa (nepreverjen)

Gost1 kakšen čkanek ka pomejni cepljenje, se je že bilou milijon krat povejdano pa napijsano. Podatki so na dlani, što se nede cejpo se oac nede pa de mogo tej pogoje sprejeti. Tej gostinec pa mijsli ka je najbole pameten na svejti. Da de pa doubo kazen te de pa pa stunjo kaksna drzava smo.

In reply to by Gost1 (nepreverjen)

Gost1 (nepreverjen)

Ja, tudi to ka se ene gostilne pozvizgajo na ukrepe, glavno ka do meli goste, je bilo ze milijonkrat objavleno pa evo nam se en clanek na to temo. Torej ka, tisti pri kerih so vabljeni vsi tudi okuzene sprejemajo brez problema? Naj to sobotainfo pita enoga gostinca, nej samo clanke gor devati za klike.

In reply to by Aaaa (nepreverjen)

upokojenec70 (nepreverjen)

Ne vem v čem je problem. Včeraj sem na meji dvakrat pokazal kodo, danes v trgovini in v bifeju in me sploh ne moti. Če je to potrebno za omejitev epidemije, je to še najmanj, kar lahko storimo.

525 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja enim slovenceljnem je vse moteče...antivaxerji so najhujša sorta ljudi, tudi davkov verjetno ne plačujejo in podpirajo delo na črno, saj je itak država za njih samo molzna krava... koga moti naj ne gre, gostincu pa kazen naložiti če ne upošteva predpisa.

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

frfwefw (nepreverjen)

Tebi naložiti en rejden šamar v čelo kriminalec lažnivi!

In reply to by 525 (nepreverjen)

A res? (nepreverjen)

O kda je pa so necepljeni nej lidje pa po tvojem podpirajo vse sorte od dela na črno do ne plačevanja davkov?! Pa če si tak pameten bi mogel znati ka je odlog nej zakon. Pa plus toga se postavi v kožo vseh zaposlenih v trgovinah pa gostinstvi pa te širi negativo. #nejnapamet

In reply to by 525 (nepreverjen)

. (nepreverjen)

San mladi in me osebno nemaute testejranje , cepiva itd . Mauti me ,ka z davkami smo teste plačali in zaj jih moremo se dodatno plačati ,ka jih lejko uporabimo. Maute me ,ka se magicno virus zbidij ,kak lani in magicno v poletji ,kda smo si potovali na hrvaško , Zanzibar in se druge država pa je blo od 0 do max 30 okuženih. Maute me ,ka so se od lani politeke nic nej nafcile . Namesto ka be vlozile v zdravstvo pejneze za opremo in nujne zadeve za virus .. Medicinske sestre pa doktori nan odhajajo v proizvodnje ali pa prek v Avstrijo. Maute me izjava strokovnjakov ,ka delijo ljudstvo na Necepljene pa cepljene ter necepljene primerjamo z teroristame oz da postajajo cepljeni talci necepljenih ""Zdaj smo v epidemiji necepljenih, postajamo talci necepljenih ljudi" -Krek.

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

ja rejsan je

Tebej moute malo preveč, ale mlade se, pa se boš še nafčo dosta prejko živlenja. Edijno te tou poven: prejk dafkof tij marsekaj plačaš, tüde ka takšnoga, ka koriste drüge, pa ne plača dafkof. Tak pač je. Če se teste plačajo, država seeno dobij neka nazaj namesto, ka be somo davala. Zašenke de ta cepijvo, velka, ogromna večijna strokonjakof tak prinas, kak po svejte prave, ka je tou za zdaj edijne kelko telko siguren način za preprečijtef epidemije in bar ges tome vörvlen.
Tak, kak se pravo: se pač cejpe ale nej, testejraj ale nej, ne boj pa aprioure fčasek čisto proute seme. Ges man se, da do me prosele, pokažen osebno in kodo... Pa je tou tak žmetno?

In reply to by . (nepreverjen)

quecker (nepreverjen)

Več ali menje se strinjan. Tudi ges vrvlen strokovnjakon in san se zato cepo. Ali gda gledan države kere so skoraj v celoti precepljene pa majo večje izbruhe virusa, pa vedno več lidij v bolnicaj in tudi umrlih, se človek ma vso pravico pitati ka je zdaj tou. Tu mislin na Anglijo, Irsko, Islandijo, Izrael.... še celo Danska je oranžna pa bi človik po ton kak jih davlejo za vzgled in ka so nehali s histerijo, pričakoval ka do zeleni. Ne ven no, samo razmišljan. Spitavlen se, če ta cepiva sploj nudijo kakšno zaščito, glede na to kakšo je stanje trenutno po svejti. Tudi tisto ka cepljeni prebolimo ležej virus tudi ne vrvlen, zato ka še nega nikših dokazov za to. Nasprotno so pa dokazi ka cepivo nekak malo pomaga samo prvi mesec, te dale pa sakši mesec menje. Se spomnin besed enoga zdravnika na začetki cepljenja gda je na vprašanje ali so cepiva nevarna odgovoril, ka on ne verjame ka so cepiva nevarna, bole ma pomisleke ka nič ne pomagajo.

In reply to by ja rejsan je

ja rejsan je

Ne ven, ka san nej strućko, ale praven tak: v državaj, štere se našto, je skoron se gledej ukrepof odpravljeno. Če se ne be tak masovno cejpele, pa bi bilij ukrejpe enaki, be znonkar mele še parkrat več betežneh.
Zdaj se pač zbejra: mo se cejpele, pa de več ale menje se odprejto, dovoljena bodo drüjženja, ale pa se nemo cejpele, pa se lejko zgodij, ka de se zapejratolo, omejevalo še bole.
Bar za menej, simpl "kao priprema srbskog pasuljćeta bez rebaraca!"

In reply to by quecker (nepreverjen)

quecker (nepreverjen)

Ja, odpravlene majo ukrepe zato ka so precepljeni. Situacija z viruson se jin je pa zaradi toga nej nič izboljšala. Ka je torej smisel cepljenja, zajezitev virusa ali pa samo to ka ukrepov nega, virus je pa dale? Na konci začne človik dvomiti, v cepivo in v ukrepe. Zakoj se torej cepiti? Nej me narobe razmiti, nejsan anticepilec. Očitno man preveč časa pa potujen, razmišlan, vidin stvari, se zaniman, spitavlen... in prihajan do raznih zaključkov keri se dostikrat razlikujejo od toga kak nan uradno gučijo in nas prepričavlejo. Rejsan je ka trenutno nega nekše boukše zaščite pred težjin potekon bolezni razen toga cepiva in dobroga imunskoga sistema, samo ukrepi se mi pa resno zdijo na momente takšni kak, da bi jih mala deca spesnili. Cepi se pa boš lejko delo ka boš ščeo, ne cepi se pa de ti vse prepovedano, je nej način s kerin se je potrebno spoprijemati s taknimi nevoulami kak je tej virus. Že stari lidje so znali praviti - lepa beseda vedno pravo mesto najde - za ka so lejpi primer Skandinavske in ostale severne države. Grožnje pa omejevanja pa vedno pripeljejo do upora. Tak je na žalost.

In reply to by ja rejsan je

ja rejsan je

Tij lekar bistva ne razmeš, čeglij te tou sakše den po medija tupejo? Četude je isto števijlo okužb, je tou naček, če smo preceplene ale nej. Ne razmeš, ka ceplene so seeno v manjšine, pa tüde na inteznivneh negaj be jeh naj bilou menje. Enostavno okužbe boudo, ka itak skoron nišče nika ne bouga. Zato pa se dobesejdno ceplenje sijle, pa če te paše, ale nej.
Pa ta virus nüca neka dnij... tak ka nemreš čakate čüda, če se je zagnja dva, tri dnij cejpelo neka gezero lidij. Kak poplava: da voda ide gor, te jo žmetno staveš v enon dnejve. En varaš z žaklame rejšeš, ale voda ide dale in nücamo čas, ka žakle ale še indrek nastavemo, voda pa te sama po sebe doj kaple.

In reply to by quecker (nepreverjen)

zupokojenec281 (nepreverjen)

problem je ker ne bo ostalo samo pri tem da boš kazal kodo. Vsako leto boš dobil eno dozo. POleg tega izkušnje iz Ozrale kjer so 2x cepljeni bolj ogroženi kot necepljeni pove vse.
Če mislite, da ko bodo 100% vsi cepljeni z 2x dozo da se bo ta norija končala se ZELO motite. Sedaj so komaj zavohali kri in da sledite ukazom, se nadaljuje, še malo boto zategnili .... Če se motim časitim pivo, ko ne bo nobenih ukrepov.

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

VRANA69 (nepreverjen)

Edijno pravilno vse bi radi doj zapravili s ten P- prisilno C- cepljena T- teleta pa še ne odgovarjajo za posledice ka ti to pove ka ščejo da si betežen pa ka crkneš v cepivu je pa grafenov oksid kateri je zelo škodljiv za zdravje! Ščiti pa pred ničemer!

Aaaa (nepreverjen)

Vrana te pa ti priporocam, da niti ene tablete več ne pogejš zatou ka sakša vsebuje nekaj škodljivoga. Niti slučajno pa ne gej kakše cukre ali kaj podobnoga keri so brez sladkorja. Tij ka se v tou razmiš boš že ugotovo zakoj se ide.Pa boj zdraf.

In reply to by VRANA69 (nepreverjen)

Seveda , (nepreverjen)

Tij si že brez cepljenja poln grafenovega oksida , obnašaš se že kot norček , pa pišeš tudi tak.

In reply to by VRANA69 (nepreverjen)

apapap (nepreverjen)

Koncert v Avstriji in pogoje je bil CT, pravilno pa bi bilo Protitelasa ali Test. Vse ostalo ne koristi veliko nič.

opppa (nepreverjen)

bravo doktor znanosti

In reply to by apapap (nepreverjen)

525 (nepreverjen)

Resno? Seveda vem za to, samo večina ljudi verjetno ne ve in si misli da imamo samo v sloveniji neke ukrepe pa da si je to janša pa krek izmislil...

In reply to by apapap (nepreverjen)

quecker (nepreverjen)

Samo za info. Zadnje tri tedne san biu v petih različnih državah in samo v Sloveniji in Avstriji san naleto na takšne bedaste ukrepe keri nemajo kaj dosti veze z omejevanjon širjenja virusa. Pa so ostale tri države nej na balkani ka nedo što tou naprej privlejko. Pa cepljeni san tudi. :)

In reply to by 525 (nepreverjen)

Seveda , (nepreverjen)

Vej pa te nam ovadi še ostale tri države , ajde no , ka čujemo katere države so to verjetno v EU , ki po tvoje nimajo takih "bedastih" ukrepov.

In reply to by quecker (nepreverjen)

oletič (nepreverjen)

Ta virus so izmislile farmacevtske svetovne fabrike ,ker sedaj lahko prodajajo cepiva in se bogatijo .Čudno ,da virusa ni bilo v času dopustov sedaj pa spet .

. (nepreverjen)

Bo jih pa zato inšpektor s položnico izločil pa gostilno zaprl.

oletič (nepreverjen)

Ti inšpktorji lahko dobijo samo po tikvi .Tak kak so dobili redari v Maribori .Inšpektori naj raj iščejo tiste ,ki sp pokrali milijone in so na svobodi .

In reply to by . (nepreverjen)

Cato the Censor

Antivaxer fanaticni. Na sreco so ostali gostinci pametni in ne nasedajo na taksne nebuloze. Ti bos pa frajer kratki vek..do obiska inspektorja.

Vah, (nepreverjen)

Heh , vej pa tej anticepilci so tak večinoma socilneži pa nekši lumpen proletariat , niti ne razumejo kaj pomeni biti cepljen , zato pa nasedajo raznim mešalcem megle , ki jih izkoriščajo za klike in mastno služijo.

realnoo (nepreverjen)

MEDIJSKO HUJSKANJE NARODA!!!
SRAM VAS NAJ BO!!!

VSE ZA KLIKE

nuja (nepreverjen)

Osebno nimam pojma o cepivih, zaupam pa zdravstvu, ker če ne bi bilo cepiv, bi bila povprečna življenska ljudi precej krajša.
Eni pa takšni stručnjaki!

sos0 (nepreverjen)

cepiv, preverjenih cepiv, cepiv, kjer proizvajalec prevzame odgovornost, cepiv ki omogočajo da potem ne širiš virusa, cepiv, ki imajo za sabo klinične študiej stranskih učinkov, takšnih se noben ne brani.
Ne rabiš imeti pojma o cepivi, dovolj je da veš da če nekaj ni preizkušeno in niti ne drži 100%, niti 80% več ne, samo blaži in to samo 8 mesecev, potem pa ponovi vajo, džanki, ne skačeš noter.

In reply to by nuja (nepreverjen)

pajžlin (nepreverjen)

nuja ........... Ker si pameten in verjameš v zdravstvo nam obrazloži ,zakaj so v bolnici in celo nekateri umrli kljub temu ,da so dobili dve dozi ?

In reply to by nuja (nepreverjen)

tikin (nepreverjen)

res je, nekateri.....večina pa neceplenih, velika razlika, ane?

In reply to by pajžlin (nepreverjen)

papko (nepreverjen)

US biotech company Orgenesis which is specialized in cell and gene therapies. Tam je zaposlen mož predsednice Ursule EU komisje.

oppaaaaa (nepreverjen)

ni eno in isto desničarji ali SDS verniki. ni to isto, je pa isto verniki SD ali SDS

Čergoli (nepreverjen)

Opica jashari.

Normalem (nepreverjen)

Pomale niti srat nebos mogo iti očitno bomo popizdili saj to ni več normalno.

Mirano (nepreverjen)

A samo na terasi?

Mirano (nepreverjen)

A samo na terasi?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice